تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 628 اولاول ... 307076777879808182838490130180580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پردازنده های core i3 دو هسته ای هستند و نه چهار هسته ای.
    نوت بوک خوبیست.
    در مورد پورت 1390 هم در ویکی پدیا این گونه نوشته»:
    با نامهای دیگری نیز از قبیل Apple FireWire و Sony I-LINK شناخته میشود . این اسامی یک درگاه دیجیتال ارزان قیمت, انعطاف پذیر و با استفاده آسان است که میتواند بسیاری از مشکلات مصرف کنندگان را برای اتصال ابزارهای جانبی با سرعت بالا به PC و به یکدیگر را حل نماید. این گذرگاه برای اولین بار توسط شرکت Apple معرفی شد و سپس توسط گروه کاری 1394 در داخل موسسه مهندسان برق و الکترونیکInstitute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) توسعه داده شده و استاندارد گردید. استاندارد IEEE 1394 کلیه مشخصات مورد نیاز برای این گذرگاه را تعریف مینماید. این گذرگاه به خاطر استفاده مستقیم از داده های دیجیتال که نیاز به تبدیل داده ها را از میان برمیدارد توانایی انتقال سیگنالها با کیفیتی بسیار بهتر را دارا میباشد. بعلاوه این گذرگاه با استفاده از یک کابل سریال نازک و کوچک بسیاری از مشکلات به وجود آمده توسط گذرگاههای موازی عریض با کابلهای پهن و بزرگ را حل مینماید...

دوربین های دیجیتال هارد های اکسترنال و خیلی تحیزات جانبی می تونند از این پورت استفاده کنند.
    الته این پورت سرعت بالایی هم نداره ها !!!! تقریبا هم رده ی USB 2 هست.

این رو شما از کجا میگی که دو هسته ای خود دل و ابنتل زدن کواد کور تو پروسس هم که میری 4 هسته نشون میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این رو شما از کجا میگی که دو هسته ای خود دل و ابنتل زدن کواد کور تو پروسس هم که میری 4 هسته نشون میده
    بیا دوست عزیز لینک اینتل که زده دو هسته ای هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مدل های زیادی میشه پیشنهاد داد.
    معمولا مدل های دل و HP از نظر پورت کامل تر هستند.
    اگر اهل بازی کردن نیستین و گرافیک هم برای شما اصلا مهم نیست مدل دل رو پیشنهاد میدم.
    Vostro 1520
    C2D 2.66 T9550 6MB
    4GB
    320GB
    15.4 WXGA+AntiGlare 1280*800
    GeForce 9300M 256MB
    DVD-RW
    CAM VGA FP - 56K BT
    6CELL
    DOS
    2.7KG
    China
    10,300,000

DV6-1330
    C2D 2.2 T6600 2MB
    3GB
    320GB
    15.6 LED BrightView 1366*768
    ATI 4530 512MB
    DVD-RW
    CAM VGA FP HDMI - BT 6CELL
    7.H
    2.8KG
    China
    10,200,000

اما مدل بهتر از دل ، که البته سخت تر میشه در بازار پیداش کرد:
    IBMLenovo SL-500W2Y
    2.6 6MB 1066
    4GB
    320GB
    Geforce G105M
    15.4+
    DVD-RW
    VistaH
    2.8
    China
    Sazgar 1.125T

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

ممنون از پاسخ سريعتون. دوست عزيز اگه ميشه مدلهاي بيشتري رو معرفي كنيد تا قدرت انتخاب رو بالاتر ببره.
    ممنون

4. این کاربر از SATpt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به این لپتاپ چیه ؟
    Notebook Ideapad U330 023202
    کد:
    برند Ibm lenovo کیفیتش بیشتره یا Asus ?

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

در پروسس 4 هسته نشون نمیده!!! 4 ترد نشون میده.

بد نیست سری به سایت اینتل بزنی ، اطلاعات کامل نوشته شده ، و همچنین سایت زیر:
    کد:
    این هم مشخصات ذکر شده در سایت اینتل:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همگی،
    من دانشجوی مهندسی برقم،بیشتر واسه کارای معمولی(نت،فیلم،مدیریت فایل و اتوکد و ...) از لپ تاپ استفاده میکنم، ولی گهگداری تو برنامه نویسی و کارای گرافیکی هم دستی دارم.بودجه م بین 700 تا 900 تومنه،اوجش 950، بین این 3 تا مدل موندم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،Acer Aspire 5738،Dell XPS 1530

قبلا ایسر 5738ZG داشتم،یکم باهاش مشکل داشتم اسکرینشم زیاد جالب نبود.واسه همین تو خرید ایسر شک دارم با اینکه این مدلو خیلیا بهم توصیه میکنن.میگن دووم ایسر هم پایینه و من ممکنه بیشتر از 2سال بخوام لپ تاپو نگه دارم. از اون طرف dell مخصوصا xps خرابیش زیاده و شنیده م احتمال سوختن صفحه ش بعد مدت زیاد استفاده بالاس! hp هم میگن مشکلات حرارتی داره و نسبت به مشخصاتش گرونه و ...
    با توجه به کاربردایی که گفتم خوشحال میشم راهنماییم کنین،راستی اهل بازیم نیستم،به سرم بزنه بازی میکنم ولی خیلی برام مهم نیس.
    اگه برند دیگه ایم هس که ذکر نکردم بگین، Lenovo G-550 هم هس ولی زیاد دربارش تحقیق نکرده م.
    پیشاپیش مرسی!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

زیر 850 تومان یک لپ تاپ مناسب برای کار دانشجویی و شغلی (سرعت پردازش نسبتاً بالا) و همچنین تفریحی (اینترنت و تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی) معرفی کنید ( مارک و گارانتی و موجود بودن قطعات در بازار و هارد با ظرفیت مناسب)

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ehsan_iace زیر 850 تومان یک لپ تاپ مناسب برای کار دانشجویی و شغلی (سرعت پردازش نسبتاً بالا) و همچنین تفریحی (اینترنت و تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی) معرفی کنید ( مارک و گارانتی و موجود بودن قطعات در بازار و هارد با ظرفیت مناسب)
    Acer 5738 G
    T6670@2.2GHz,2MB,800
    DDR3 4GB 800MHz+500GB SATA
    ATI Radeon HD 4570 512
    سازگار ارقام 799.000
    ---------------------------------
    DELL inspiron 1564

CFI 2.13 I3 330M : CPU
    3 MB : Cache
    4 GB :RAM
    320 GB : HDD
    15.6 XGA LED :LCD
    ATI 4330(512 MB) : VGA
    DVD-RW : Drive
    2.7 KG : Wieght
    رایانه همراه : 840.000

سلام به همگی،
    من دانشجوی مهندسی برقم،بیشتر واسه کارای معمولی(نت،فیلم،مدیریت فایل و اتوکد و ...) از لپ تاپ استفاده میکنم، ولی گهگداری تو برنامه نویسی و کارای گرافیکی هم دستی دارم.بودجه م بین 700 تا 900 تومنه،اوجش 950، بین این 3 تا مدل موندم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،Acer Aspire 5738،Dell XPS 1530

قبلا ایسر 5738ZG داشتم،یکم باهاش مشکل داشتم اسکرینشم زیاد جالب نبود.واسه همین تو خرید ایسر شک دارم با اینکه این مدلو خیلیا بهم توصیه میکنن.میگن دووم ایسر هم پایینه و من ممکنه بیشتر از 2سال بخوام لپ تاپو نگه دارم. از اون طرف dell مخصوصا xps خرابیش زیاده و شنیده م احتمال سوختن صفحه ش بعد مدت زیاد استفاده بالاس! hp هم میگن مشکلات حرارتی داره و نسبت به مشخصاتش گرونه و ...
    با توجه به کاربردایی که گفتم خوشحال میشم راهنماییم کنین،راستی اهل بازیم نیستم،به سرم بزنه بازی میکنم ولی خیلی برام مهم نیس.
    اگه برند دیگه ایم هس که ذکر نکردم بگین، Lenovo G-550 هم هس ولی زیاد دربارش تحقیق نکرده م.
    پیشاپیش مرسی!
    SONY CW14
    2.2 T6600 : CPU
    2 MB : Cache
    4 GB : RAM
    320 GB : HDD
    14.1 WXGA XBRITE : LCD
    Geforce G230M(512MB) : VGA
    DVD-RW : Drive
    2.5 KG : Wieght
    رایانه همراه 990.000
    از همه لحاظ عالیه...(14 اینچی ،وزن ، گرافیک و صفحه نمایش )
    البته Lenovo G-550 هم از لحاظ کیفیت قطعات خوبه و کانفیگ مناسبی هم داره...

10. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من یه بار دیگه اون 4تا مدلو مینویسم،مث اینکه بد افتاده:
    HP Compaq Pavilion DV6-1205
    Acer 5738G
    Dell XPS 1530
    Lenovo G550
    وسعم به SONY CW14 نمی رسه،البته دوستی دارم که خیلی ازش راضی نبوده.تو آمازونم چک کردم خیلیا باهاش مشکل داشتن.
    از این 4تا کدومو انتخاب کنم به صرفه تره از همه نظر،با در نظر گرفتن مزایا و معایب هر برند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من یه بار دیگه اون 4تا مدلو مینویسم،مث اینکه بد افتاده:
    HP Compaq Pavilion DV6-1205
    Acer 5738G
    Dell XPS 1530
    Lenovo G550
    وسعم به SONY CW14 نمی رسه،البته دوستی دارم که خیلی ازش راضی نبوده.تو آمازونم چک کردم خیلیا باهاش مشکل داشتن.
    از این 4تا کدومو انتخاب کنم به صرفه تره از همه نظر،با در نظر گرفتن مزایا و معایب هر برند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •