تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 323 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

5 با ر سوال رو تکرار کردم عجب در مورد رفتن به برنامه های گوشی و عکس گرفته شده با گوشی
    نکنه کیفیت دوربین خرابه که عکس از دوربین نمیزارید
    ئر ضمن گرون هست هنوز به زودی میشه 300 هزار تومان
    تا 14 تیر قرعه کشی نوکیا هست .
    راستی دوستان یک اس ام اس ارسال کنید با ارسال شماره گارانتی به نوکیا تا در قرعه کشی بروید واسه ایران هست
    لینک شرکت در قرعه کشی نوکیا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان این برنامه جدید چیه در صفحه اول سایت نوکیا فارسی واسه دانلود
    کد:
    ---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

پیداش کردم دوستان هم بدونند که فایل منیجر تو این مسیر ناجوره
    applications/office/file manager
    کارش چی هست منیجر [/QUOTE]

منم منتظرم که قیمتش بیاد پایین ولی فکر نکنم به این زودی بشه 300000 تومن ! باید تا مهرماه صبر کنی تا این قیمت بشه. من مرداد ماه میگیرم.در ضمن قرعه کشی نوکیا 10 تیر هست! (من تو تبلیغاتش اینطوری دیدم)
    البته چند بار زمان قرعه کشی تمدید شده !!!
    دوربینش هم خیلی با کیفیت هست.من خودم باهاش عکس گرفتم. اگه بتونم آپلود میکنم.

ولی خودمونیم ها خیلی گیر دادی. من خودم خیلی تحقیق کردم. جای هیچ نگرانی نیست.
    این گوشی بهترین گوشی حال حاضر نوکیاست.

2. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

منم منتظرم که قیمتش بیاد پایین ولی فکر نکنم به این زودی بشه 300000 تومن ! باید تا مهرماه صبر کنی تا این قیمت بشه. من مرداد ماه میگیرم.در ضمن قرعه کشی نوکیا 10 تیر هست! (من تو تبلیغاتش اینطوری دیدم)
    البته چند بار زمان قرعه کشی تمدید شده !!!
    دوربینش هم خیلی با کیفیت هست.من خودم باهاش عکس گرفتم. اگه بتونم آپلود میکنم.

ولی خودمونیم ها خیلی گیر دادی. من خودم خیلی تحقیق کردم. جای هیچ نگرانی نیست.
    این گوشی بهترین گوشی حال حاضر نوکیاست.
    گفتن بهترین کمی نادرست هست بنظر من، یکی از بهترین ها مناسب تره!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

درود
    دوستان signer واسه x6 سراغ دارید لینک بدید لطف؟!؟؟!ا

6. این کاربر از cesc.cesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تی تو دانلود

درود
    دوستان signer واسه x6 سراغ دارید لینک بدید لطف؟!؟؟!ا

کد:

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

کار این برنامه چی هست با تشکر توضیح بده واسه اطلاع دوستان .

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

دوستان هر برنامه بازی و تم و هرچه بخوای بگو لینک دانلود بدم

خدمتی ار تی تو دانلود
    به دوست داران این گوشی X6.16GB

Last edited by t2download; 23-06-2010 at 21:08. دليل: تی تو دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

کد:

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

دوستان هر برنامه بازی و تم و هرچه بخوای بگو لینک دانلود بدم
    خدمتی ار تی تو دانلود به دوست داران این گوشی X6.16GB
    مدیریت فایل ها،یه مشت امکانات مثل folder option خودمون هم میده

ببخشید دوباره،برنامه آنتی ویروس هم اگه جدید سراغ دارید .....

ویرایش:
    آقا ببخشید داشتم x-plorer رو توضیح میدادم،کار این برنامه اینکه که امکان استفاده از یعضی برنامه ها که شما اجازه(cert) استفاده از اونها را ندارید بهتون میده
    Last edited by cesc.cesar; 23-06-2010 at 21:26.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

تست نکردم ولی ظاهرا فایل های sis و sisx رو داخل گوشی امضا میکنه!

داره خودمونی میشه samsam444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من دیروز این گوشی رو گرفتم.یک مشکلی داره و اون صدای بینهایت ضعیفشه!!!!!!
    وقتی رو درجه آخر هم میزارم خش خش خیلی زیادی داره!!!!چی کار کنم؟؟؟هم از 73 n هم از n95 خیلی خیلی ضعیفتره!!!!
    دیگه مشگلی نداره و تاچش عالیه.البته صدای یک اسپیکرش خش داره!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

آنتی ویروس موبایل پک آنتی ویروس با حجم 5 مگابایت

سری جدید پکیج کامل ( Nokia Antivirus S 60 ) انتی ویروسهای تست شده برای موبایل برای اندسته از عزیزانی که از دست ویروسهای تروجانهای موبایل به ستوه امده اند میباشد این پکیج شامل انتی ویروسهای بروز و قدرتمند دنیا میباشد
    آنتی ویروس قوی برای موبایل Avira AntiVir Mobile
    Avira AntiVir Mobile با گسترش ویروس ها در دنیای ارتباطات به خصوص موبایل نیاز به یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الزامی به نظر میرسد. این آنتی ویروس که مخصوص موبایل طراحی شده است بسیار قوی بوده و میتواند خیال شما را از بابت ویروس ها به کل راحت سازد.
    یکی از نیاز های کاربران گوشی موبایل که دارای سیستم عامل سیمبیان هستند نصب نرم افزار جامع آنتی ویروس برای مقابله با عوامل مخرب است. آنتی ویروس قدرتمند Kaspersky نسخه جدید محصول خود که اختصاص به گوشی موبایل دارد را منتشر کرده است. نرم افزار موبایل فوق همراه با کد برای رجیستر در اختیار شما قرار گرفته است.
    تست شده بر روی :
    Nokia 3250 , 5500 , 5700 , E50 , E60 , E61 , N71 , N73 , N80 , N91 , N92 , N93 , N95 ,5800,X6, N95 8GB
    آنتی ویروس موبایل Symantec – با قابلیت آپدیت
    یکی از آنتی ویروس های معتبر گوشی موبایل دارای سیستم عامل سیمبیان ورژن ۱ و ۲ نرم افزار Symantec است. در نرم افزار موبایل ارائه شده شما می توانید علاوه بر استفاده از برنامه , به راحتی جدید ترین آپدیت را دریافت کنید. مشکل عدم حذف نرم افزار حل شده است. نرم افزار فوق با رجیستر کامل در اختیار شما قرار می گیرد.
    نرم افزار فوق بر روی گوشی های زیر تست شده است :۶۶۰۰ , ۶۶۳۰ , ۶۶۸۰ , ۷۶۱۰ , N70 , N90
    آنتی ویروس NOD32 برای پاکت پی سی – ESET Mobile Antivirus
    همان طور که با آنتی ویروس معروف NOD32 آشنا هستید , یکی از معروف ترین و بهترین آنتی ویروس های جهان میباشد که این بار این آنتی ویروس قوی را برای گوشی های پاکت پی سی آماده ساخته ایم که میتوانید دریافت کنید
    آنتی ویروس kaspersky برای UIQ3
    آخرین نسخه انتشار یافته از آنتی ویروس نام آشنای Kaspersky برای گوشی های سیمبیان سری UIQ3
    Anti-Theft Protection
    برای حفاظت گوشی در برابر دزدی. شما می توانید دسترسی صاحب جدید را قطع کنید،اطلاعات ،پیغام ها و ارتباطات مهم خود را از راه دور پاک کنید. شما حتی می توانید بفهمید صاحب جدید گوشی چه کسی است.
    SMS-Block
    بعد از دزدیده شدن گوشی شما می توانید با فرستادن یک اس ام اس پنهانی گوشی خود را قفل کرده و پسورد جدیدی برای آن بگذارید.
    SMS-Clean
    این ویژگی علاوه بر جلوگیری از دریافت اس ام اس های ناخواسته ، باعث می شود که گوشی و سیم کارتتان را از هرگونه پیغام نامناسبی پاک کنید.
    SIM Watch
    دو ویژگی بالا هنگامی کار می کنند که گوشی شما در حال کار و استفاده از سیم کارت اصلی باشد. سارقان گوشی بعد از سرقت آن ،سیم کارت را خارج کرده و بعد به کار خود ادامه می دهند.این ویژگی از دسترسی سارق به اطلاعات شخصی شما بر روی سیم کارت جلوگیری کرده, بدون اینکه سارق بداند به شما اطلاعات شماره جدید را می دهد.
    Antivirus Protection
    تمام اس ام اس ها ، ام ام اس ها و ایمیل های دریافتی به طور خودکار جستجو می شوند تا ویروسی در آنها موجود نباشد.شما حتی می توانید برای اسکن گوشی خود زمانی را معین کنید تا به دنبال داده های ویروسی بگردد و در صورت وجود پاک و یا قرنطینه کند.
    Firewall
    شما می توانید با انتخاب کردن کردن درجه حفاظت از آی پی تان – امنیت گوشی خود را بالا ببرید.
    Anti-Spam For SMS/EMS/MMS
    شماره تلفن ها، متن ها و …. ناخواسته را میتوانید به لیست سیاه اضافه کنید تا دیگر مزاحمتی برای شما و گوشی تان به وجود نیاید.شما همچنین می توانید آن ها را دوباره به لیست سفید خود باز گردانید.
    آنتی ویروس موبایل Mobile AntiViruses Final
    تلفن های همراه هم نباید از دست ویروس ها و فایل های مخرب در امان باشند! این موضوع باعث شد اولین ویروس برای سیستم تلفن های همراه نوشته و انتشار یابد, حالا وقت آن رسیده که تلفن های خود را به آخرین نسخه از بهترین آنتی ویروس های موجود مجهز کنید. در این بسته گلچینی از ۲۶ آنتی ویروس بر پایه سیستم های Symbian OS 6 – 7 – 8 و Symbain OS 9.1 and 9.2 را خواهید دید.
    لیستی از محصولات معرفی شده:
    Anti Commawarrior
    Anti Cabir
    Avira Antivirus
    Bitdefender Antivirus
    BullGuard Antivirus
    Commander Antivirus
    Disinfector
    F-Secure Antivirus
    Kaspersky Antivirus
    McAfee Antivirus
    NetQin
    Norton Antivirus
    Panda Antivirus
    Simworks Antivirus
    Smobile VirusGuard
    Symantec Antivirus
    TrendMicro Mobile Security
    Zeon Antivirus
    exo Virus Stop
    F-Secure
    Jiangmin Antivirus
    Kasperksy Antivirus
    NetQin Antivirus

کد:
    Antivirus-[
    کد:
    رمز باز کردن فایل
    کد:
    و سایت زیر
    کد:

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

دوستان من دیروز این گوشی رو گرفتم.یک مشکلی داره و اون صدای بینهایت ضعیفشه!!!!!!
    وقتی رو درجه آخر هم میزارم خش خش خیلی زیادی داره!!!!چی کار کنم؟؟؟هم از 73 n هم از n95 خیلی خیلی ضعیفتره!!!!
    دیگه مشگلی نداره و تاچش عالیه.البته صدای یک اسپیکرش خش داره!!
    دوست من یعنی چه دوستان میگن صداش بلنده و خش خش نداره

داره خودمونی میشه samsam444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعضی جاها صداش با n97 مقایسه میشد در حالی که خیلی رسوا تر از این حرف هاست!!!!الان کنار 73 و 95 میزارم یک سطح پایین تره.خش خشش هم خیلی اذیت میکنه تو درجه آخرش!!

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

مدیا پلیر سازگار با این گوشی اگه هست بدین چک کنم شاید خشش درست شد.من پیدا نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •