تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 166 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عید همتون مبارک من به یه مشکل جدید برخودم خیلی بده !
    سیستم گوشی هیچیش کار نمیکنه انگار همه چیز میزنه حالت تریال ! توی قسمت سیتینگم توی توی سربرگ اول که قبلا فقط ریستور ارجینال سیتینگ بود الان یه گزینه دیگه اومده Enter for unlocking sim card کسی میتونه کمک کنه :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. n900 فقط در حالت landscape کار میکنه؟ یعنی افقی نمیشه باش کار کرد؟

شاد باشید و سبز

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عید همتون مبارک من به یه مشکل جدید برخودم خیلی بده !
    سیستم گوشی هیچیش کار نمیکنه انگار همه چیز میزنه حالت تریال ! توی قسمت سیتینگم توی توی سربرگ اول که قبلا فقط ریستور ارجینال سیتینگ بود الان یه گزینه دیگه اومده Enter for unlocking sim card کسی میتونه کمک کنه :(
    خوب وقتی رفتی روش چی اومد ؟؟؟ببین اگه سیم کارتت ایرانسله یه شماره ای رو که روی سیم کارتت هست رو اونجا وارد کن ببین درست نمی شه ؟؟؟؟
    ببینم Back up از گوشیت نداری ؟؟؟ من چند تا Back up دارم اگه دیدی خیلی وضعیت وخیمه بگو اونارو بهت بدم تا ستینگو برگردونی.

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

شاد باشید و سبز
    سلام
    دوست عزیز این گوشی تنها حالت افقی برای کار کردن داره و حالت عمودی تنها در حال تماس هستش.

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

سلام بچه ها
    چند برنامه واسه گوشی :
    1- برای برنامه VOICE RECORDER می تونید نرم افزار Recorder رو از Multimedia دانلود کنید.
    2-برای استفاده از هندسفری پلیر دار می تونید نرم افزار Shake2control رو از Multimedia دانلود کنید (خودم هنوز نصبش نکردم ولی توضیحاتشو خوندم)
    3-اینم یه برنامه که باهاش می تونید دوربین جلو رو تبدیل به یه آینه کنید (((کیفیت رو ببینید بعد حتما نظرتونو راجب دوربین جلو بهم بگید.باشه ؟؟؟؟)))این برنامه اسمش Mirror که من اونو از توی All دانلود کردم.
    4-نرم افزار Pidgin Internet که باهاش می تونید وارد اکنت یاهوتون بشید و مثل خوده یاهو بچتید در ضمن می تونید وارد چت روم هم بشید.
    5-بازی Carzy parking که قبلا بچه ها هم گفته بودن از بازی های خوبه که کیفیت خوبی داره و می تونه سر گرم کننده باشه.
    6-نرم افزار KMPLAYER رو هم که دیگه همتون می شناسین ولی اینو هم بگم که می تونید به جای نصب این برنامه یعنی KMPLAYER می شه برنامه Extra Decoders Support رو نصب کنید و همه ی فرمت هارو از همون Mediaplayer گوشی اجرا کنید.
    7-دوست عزیزمون نینجا هم یه برنامه به اسم Custom opera Name Widget رو معرفی کردن که می تونید باهاش لوگوی IR-MCI یا Irancell رو بردارید و هر اسمی که خواستید و با هر رنگی هم که خواستید به جاش بگذارید.
    اگه سوالی داشتید در خدمت هستم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام 0911 هست عجیبه ! :-؟ من دوتا چیز مد نظرم بود یکی اینکه ورد رو باید بخری یا اینکه رایگانه؟ بعد من وقتی یه برانامه رو باز کردم این مشکل پییش اومد برنامه sideshow to go رو ! نم دونمونم دیگه چیکار کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام 0911 هست عجیبه ! :-؟ من دوتا چیز مد نظرم بود یکی اینکه ورد رو باید بخری یا اینکه رایگانه؟ بعد من وقتی یه برانامه رو باز کردم این مشکل پییش اومد برنامه sideshow to go رو ! نم دونمونم دیگه چیکار کنم
    چون ندیدمش نمی تونم دقیق بگم اگه Back up داری خب Restore کن اگه نداری هم بگو تا Back up اولیه خودمو بهت بدم تا تنظیماتو بر گردونی یا هم برنامه هرو پاک کن ویا اینکه گوشیتو به فریموبر جدید آپ دیت کن.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اون نرم افزاررو پاکش کردی ؟؟؟ ببین اونو پاک کن اگخ درست نشد می تونی به فریموبر جدید آپ دیت کنی اینجوری شاید درست بشه و یا می تونی گوشیتو فلش کنی اگه خواستی من یه Back up دارم می تونم بهت بدم تا Restore کنی شاید اینطوری درست شه.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

شاد باشید و سبز
    البته قراره این مشکل در فریمور های بعدی حل بشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مقایسه صدا تو اسپیکر و هدفون گوشیهای N900 و N97 و N97 MINI.

صدای اسپیکر:

تو صدای اسپیکر صدای N97 MINI از همه بلندتر هستش.و N97 و N900 تقریبا با هم برابرند.
    پس:
    1:N97 MINI.
    2:N900 و N97 .

صدای هدفون:

تو صدای هدفون هم N97MINI و هم N97 صدای یکسانی دارن و واقعا صداشون تو هدفون بیس خوبی داره.
    N900 هم صداش تو هدفون بلندتر از هر دو تای بالاست ولی مدیا پلیر خودش اکولایزر نداره و با برنامه ای که جدیدا بهش بیرون دادن و میتونین اکولایزرا رو تنظیم کنین صداش فوق اعاده بلند میشه تا جایی که به هیچ مجه نمیشه صدا رو تا آخر بلند کرد.
    پس تو هدفون :

1:N900.
    2:N97 MINI و N97.
    چند تا برنامه جالب دیگه:

دوستان فکر کنم حدود 2 یا 3 هفته میشه که اکولایزر SYMFONIE برای این گوشی اومده و شما میتونین از مخزن EXTRAS-DEVEL دانلود کنین.

همانطوری که میدونید CALL RECORD خود N900 تا 30 روز میتونه تماسها رو تو گوشی نگه داره و بعد از اون پاک میشن با برنامه EXTENDED CALL LOG میتونین هر چقدر خواستین تعداد تماسها رو روی موبایلتون نگه دارین.
    مثلا من تو تنظیماتش تا 1 ملیون تا گذاشتم.
    اینم میتونین از مخزن MAEMO.ORG و یا EXTRAS-DEVEL دانلود کنین.

9. 6 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه فرشید جان بکاپ ندارم داری برام بزار عجیبه ورد هم تایم گذاشته برای اکتیو شدن کد میخواد کدش دو قسمتی نمیدونم سصریالو گوشی رو میخواد چیه ولی اینو نوشته
    registration Number زیرشم دوتا کادر داره از هم جدان !

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقا با ریستور کردن همه چی درست میشه ؟ راستی من ریستور کنم فایلام پاک نشه مثل کامپیوتره فقط exe برمگرده یا همه چیز ؟ حتی فایهای صوتی تصورزی دفتر چه تلفن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •