تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 114 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام.
    بدبختی همین جاست کهفقط حدود10درصد ازبازی رومیشه بااین زره رفت...
    این بازی مشکلات زیادی داشت ازهرکدوم ازدوستام یاکاربرایی که این بازی روخریدن سوال کردم درباره این بازی ازگرافیک افتضاح بازی چندین کمبوددیگه شکایت داشتن...
    شاید تعداد کمبودهای این بازی 10تابشه مثلاًعدم وجود جون دشمناکه به نظرمن هم جزابش میکنه هم مسخره....
    امیدوارم شرکتthq درباره گرافیک وپلوفتروم این بازی منظورم پلفتروم اصلی هست تجدید نظرکنه.
    امیدوارم درسال2013شاهد یک بازی توپ باگرافیک درخور درحدpcهای قدرتمند باشیم.
    ممنون علی.

کلا این بازی گرافیک محور نیس یعنی اصلا قرار نیس گرافیکش در حد متوسط به بالا باشه .چون هدف تیم سازنده هم همینه(بیشتر هم روی گرافیک هنری تکیه کردن و اصلا گرافیک تکنیکی قوی نداره).......... .

اونایی که عقده گرافیک دارن و فرت فرت به کنسول توهین می کنن فقط کافیه god of war3 رو که هم سبک این بازیه انجام بدن تا از تعجب فکشون بمونه رو زمین.......... .(یا بایونتا)

وقتی سازنده نمیخواد گرافیک بازیش بالا باشه و گرافیک این بازی از خیلی از سایتا امتیاز 8 به بالا نمیتونه بگیره ........چه ربطی به بحث کودکانه کنسول و pc و تخلیه کردن خودمون که کنسول اشغاله مضخرف یا فلان داره؟؟؟؟

جو تاپیک رو بهم نزنید.......... .
    Last edited by halflife g; 08-12-2010 at 14:27.

2. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اونایی که عقده گرافیک دارن
    یکم مراعات کنید،قرار نیست به خاطر یه بازی به هم دیگه بی احترامی کنیم!٬

4. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه جا آخرای بازی گیر کردم
    بعد از اینکه اون قطعات شمشیر آرماگدون رو پیدا کردم و دادم بلک همر اونو دوباره ساخت حالا نمیتونم برگردم پیش ازراییل!!!
    اون موجودی که دائم همراهم هستش میگه که برای برگشت باید همه کوکی ها رو پیدا کنم .....
    این کوکی ها چی هستن و کجان؟؟؟؟؟
    اگه کسی سیو بازی یا ترینری چیزی داره میشه لطف کنه؟
    خوب باید بری به قسمت انتهایی آشلند از اونجا می تونی توسط گوی پرش پرواز کنی به اونجایی که عزرائیل وایساده
    Last edited by Spaniuly; 08-12-2010 at 19:48.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نوشته شده توسط ALI HONDA
    پلوفتروم
    پلفتروم
    عزيزم شما هنوز نتونستي Platform رو تلفظ كني ؟! ببين خيلي سادست اول بگو "پلت" بعدش بگو "فرم" ميشه "پلتفرم"

7. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یکم مراعات کنید،قرار نیست به خاطر یه بازی به هم دیگه بی احترامی کنیم!٬
    اولا دوست گل من ........من اصلا با شما نبودم که شما خودتو ناراحت می کنی.... .

دوما......این طرز حرف زدن من در جواب کسی هستش که در تمامی تاپیکهای همه بازیها حرفای تحریک کننده و ناجور میزنه و به همه هم توهین می کنه و کلا همه مدیرا و هکمارا باهاش آشنا هستن.... .

مثه این حرفا:

ایشا...انحصاریpc هست دیگه شاهدگرافیک افتضاح کنسولی نیستیم که به امید خدا:دئ
    این بازی مشکلات زیادی داشت ازهرکدوم ازدوستام یاکاربرایی که این بازی روخریدن سوال کردم درباره این بازی ازگرافیک افتضاح بازی چندین کمبوددیگه شکایت داشتن...
    شاید تعداد کمبودهای این بازی 10تابشه مثلاًعدم وجود جون دشمناکه به نظرمن هم جزابش میکنه هم مسخره....
    امیدوارم درسال2013شاهد یک بازی توپ باگرافیک درخور درحدpcهای قدرتمند باشیم.
    ممنون علی.

ایشون از این حرفا خیلی در تایپک های مختلف زده.............اصلا قصدش هم مشخص نیس ....هدفش از این حرفا چیه؟؟؟(فقط در یه ماه اخیر این سومین بازی هستش که مورد عنایت ایشون قرار می گیره و کنسول مسخره میشه..یکی این...یکی انحصاری کنسولaw ......یکی هم انحصاری psp یعنی gow........این فقط ماله یه ماهشه....)

صاحب پلتفرمpc هستش؟؟؟به نظرش کنسول نجسه؟؟؟کنسول دارا فقیر و ندار و نادان تشریف دارن؟؟؟ایشون چون با pc بازی می کنن از لحاظ نژادی از ما برترن؟؟

پس هدف بهم زدن نظم.......میخواد چند تا تیکه بندازه ما هم بیاییم جوابشو بدیم حال کنه.........

من طرفدار نه کنسول و نه pc نیستم و همه ما حتی گربه سر کوچمون هم میدونه که گرافیک یه pc خوب از یه کنسول بهتره(به غیر انحصاریهای کنسول) ولی این دیگه جار زدن و نظم بهم زدن و به همه چی متلک انداختن نداره......... .

ممنون

.
    .
    Last edited by halflife g; 08-12-2010 at 20:13.

9. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها من دوباره تو اين بازي گير كردم.
    اونجايي كه 4تا عنكبوت ميكشي بعدش ميرسي به يه عنكبوتي كه يخرده بزرگتر اونجا رو من رد كردم بعدش ميرسي به يه عنكبوت ماده كه فوق العاده بزرگه كه اولش از پشت hourse man مياد با هاش حرف ميزنه ميگه ميخواي قلب منو بگيري بدي به samael اما كور خوندي اينجا الان دستم تو پوست گردو مونده .نميدونم چجوري بكشمش هي بنفش ميشه غيب ميشه يهويي بالا سرم ظاهر ميشه له ميشم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام مراد جون زیاد به این گونه حرف ها اهمیت نده همونطور که تو با انجام بی دردسر بازیها توسط کنسولت لذت می بری و به قول خودمون خونت واسه کنسولت می جوشه (خودمم واقعا لذت می برم از بازی کردن روی کنسول) کسانی مثل علی هم که میان و روی PC سرمایه گذاری می کنن و کلی براش هزینه می کنن اینجور طرز تفکر دارن... درسته که ایشون از عبارت هایی که در مدح PC هست استفاده می کنه ولی ما که نمی تونیم به کاربرا امر و نهی کنیم ایشون با PC و دست و پنجه نرم کردن با مشکلاتی که برای اجرا... استفاده از ترینر... تغییر کیفت و رزولیشن بازی عوض کردن مپ دکمه ها و غیره دوست دارن سر و کله بزنن جرم که نیست... من همیشه گفتم تجلیل از کنسول و PC نباید چیزی باشه که بهش حساسیت نشون داده بشه... گیم رو عشق کنید بابا این حرفا رو بیخیال

بچه ها من دوباره تو اين بازي گير كردم.
    اونجايي كه 4تا عنكبوت ميكشي بعدش ميرسي به يه عنكبوتي كه يخرده بزرگتر اونجا رو من رد كردم بعدش ميرسي به يه عنكبوت ماده كه فوق العاده بزرگه كه اولش از پشت hourse man مياد با هاش حرف ميزنه ميگه ميخواي قلب منو بگيري بدي به samael اما كور خوندي اينجا الان دستم تو پوست گردو مونده .نميدونم چجوري بكشمش هي بنفش ميشه غيب ميشه يهويي بالا سرم ظاهر ميشه له ميشم
    از سقف سنگ هایی رو که آویزون هست رو می کنی با اون طناب می کوبی بهش فقط باید موظب حمله هاش باشی چون خیلی بد جون می بره از وار... راستی منم چند دقیقه پیش تموم کردم

12. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از سقف سنگ هایی رو که آویزون هست رو می کنی با اون طناب می کوبی بهش فقط باید موظب حمله هاش باشی چون خیلی بد جون می بره از وار... راستی منم چند دقیقه پیش تموم کردم
    ممنون ارمين جان اما اينجا رو من قبلا"‌رد كردم .
    الان يه عنكبوت خيلي بزرگتر هست كه بايد بكشمش.
    غيب ميشه يهويي بالا سرت ظاهر ميشه .
    راستي چند ساعت بازي كردي تموم شد؟
    پايانش زيبا و دراماتيك بود؟

بالاخره با سعي و تلاشي كه خودم نشان دادم توانستم سربلند شوم
    كشتمش
    Last edited by ehsan 360; 08-12-2010 at 23:20.

14. این کاربر از ehsan 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام مراد جون زیاد به این گونه حرف ها اهمیت نده همونطور که تو با انجام بی دردسر بازیها توسط کنسولت لذت می بری و به قول خودمون خونت واسه کنسولت می جوشه (خودمم واقعا لذت می برم از بازی کردن روی کنسول) کسانی مثل علی هم که میان و روی PC سرمایه گذاری می کنن و کلی براش هزینه می کنن اینجور طرز تفکر دارن... درسته که ایشون از عبارت هایی که در مدح PC هست استفاده می کنه ولی ما که نمی تونیم به کاربرا امر و نهی کنیم ایشون با PC و دست و پنجه نرم کردن با مشکلاتی که برای اجرا... استفاده از ترینر... تغییر کیفت و رزولیشن بازی عوض کردن مپ دکمه ها و غیره دوست دارن سر و کله بزنن جرم که نیست... من همیشه گفتم تجلیل از کنسول و PC نباید چیزی باشه که بهش حساسیت نشون داده بشه... گیم رو عشق کنید بابا این حرفا رو بیخیال

والله آرمین جون من کلا هر هفته چند مورد از اینا می بینم مخصوصا تو تاپیک بازیهای شلوغ ولی خوب واسم مهم نیس چون نظر اون دوستان اونطوره و واسه خودشون محترمه........ .

ولی این آقای ali honda حرفای عجیب و غریبی میزنه و کلا troller قوی هست هر ماه تقریبا 6...7 تا پست اینجوری داره(این تقریبا نرمشه) و کلا اسپمر شاخی هستش(خودت آشنایی با کارا و پستاش)

در کل من در جایگاهی نیستم که به ایشون امر و نهی کنم یا دستور بدم اینکارو بکنه یا نه........ ولی واسه خودش میگم که اینقدر حساس و تعصبی به مساله نیگا نکنه حالا این گیمه در بقیه مسایل زندگی هم اینطور نباشه...... .(البته گفتم ولی به هفته نرسیده باز......)

بهرحال بی خیال این بحثا به خود بازی برسیم ......ممنون از تذکرت آرمین جان
    .
    .

16. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

خوب باید بری به قسمت انتهایی آشلند از اونجا می تونی توسط گوی پرش پرواز کنی به اونجایی که عزرائیل وایساده
    دقیقا مشکل همینه!!!!!!!!
    من خودم میدونم که باید برم اونجا . ولی وقتی میرسم اونجا اون گوی جاش وجود داره ولی خودش نیست که بشه باهاش پرواز کرد!!!!!!!!
    از اون بدتر اینکه اون موجود اعصاب خورد کنی که همیشه همراهمه وقتی میرسم اونجا میگه تا تمام کوکی ها رو پیدا نکنی نمیتونی خودت رو برای مبارزه پایانی آماده کنی!!!!
    این کوکی ها چی هستن؟
    راستی من هنوز توی منوی بازی بعضی گزینه ها رو پیدا نکردم (مثلا هنوز 3 تا از اون دایره سبزها رو نتونستم پیدا کنم) ممکنه مربوط به اونا باشه؟؟؟
    اصلا نکنه که بازی من باگ داره؟؟؟؟؟؟
    اگه یه سیو از بعد از اونجا برام بزارید ممنون میشم!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •