منم عقاب های آتشین هستم.من بدبخت رو می بینید؟؟لیگ قبل تا بازی آخر صدر جدول بودم بازی آخرو باختم سوم شدم!!!الآن که اولم
منم عقاب های آتشین هستم.من بدبخت رو می بینید؟؟لیگ قبل تا بازی آخر صدر جدول بودم بازی آخرو باختم سوم شدم!!!الآن که اولم
سرعتش قبلا عالی بود ولی الآن سرعتش اندازه ی ... هم نمی ارزه
دوستان من امشب يه بازي خيلي سخت تو چارچوب ليگ برتر دارم
طرف تا حالا باخت نداشته مثل خودم يه بار قهرمان شده الان هم در صدر جدول
بازي تو زمين حريف سيستمش هم 2 4 4 پرس !
بهترين سيستم در مقابلش چيه !!!!
تو زمین حریف 4 دفاعه بازی کن بقیش رو هم به سلیقه خودت بچین![]()
واه.
دو بازی اول لیگ رو باختم.توی لیگ تا حالا نباخته بودم.اینطوری پیش بره ممکنه سقوط هم بکنم![]()
این بازی که خیلی خیلی مسخرس. دیگه شورش رو در میارن.
خوب به نظر شما، وقتی بازی تو زمین خودمونه، تماشاچی ها وایمیسن دم در، وقتی بردی میان دیدن بازیت؟
خوب تماشاچیا میان، ولی اگه باختی محبوبیتت کم میشه. باید در هر صورت مقداری پول بده.
اما تو این فقط در صورتی که بردی بهت پول میده. حتی برای مساوی ها هم پول نمیده.
پس چطور یه تیم باید قوی شه؟ فقط توی لیگ مقام بیاره!
بشنوید از اتفاقات عجیب و غریب این بازی که تازه این مشکلا رو امده بعد اینکه امروز سایت باز نمی شد :
1_واسه بعضی تیم ها 500 هزار سکه ارسال شده (هنوز من به چشم ندیدم ولی بچها میگن )
2_بعضی تیم ها به شدت همه بازیکن هاشون مصدوم یا قدرتشون خیلی کم شده ( اینو دیدم )
3_انگیزه ها شده زیر 20.
4_تیم هایی که تازه یک هفته هستند امدن بازیکن با قدرت 600 دارند و بعضی بازیکن ها نجومی قدرتشون رفته بالا.
تمام اینها یک طرف.در صورتی که از بازی بک اپ نداشته باشن اصولا بدبخت شده اند.
3 تا بازیکن من دیشب اخراج شدن !! + 4 تا کارت زردی جدید !! الان 12 نفر کارت زرد دارن برای من !! چرا یهو اینطوری شده ؟!!
سلام
من كه فعلا دومم قوي هم هستم
__________________________________________________ _____________________________
راستي بچه ها يك بازي هم هست از سراسر جهان توش آدم هست ولي ايراني كمه تاپيكشم آدرش اينه:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4205416#post4205416
__________________________________________________ _____________________________
Last edited by iran_100; 13-09-2009 at 19:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)