سلام بچه ها . منم قبول شدم ولی هنوز ثبت نام نکردم . الن دیدم که مهلتش تا 26 بوده . حالا من چه کنم . حالا من مهم نیستم . دختر خالم هم شرکت کرده و منتظر جواب من بود که بهش بگم ثبت نام کی هستش . تو رو خدا کمک کنین . آبروم جلوش نره .
سلام بچه ها . منم قبول شدم ولی هنوز ثبت نام نکردم . الن دیدم که مهلتش تا 26 بوده . حالا من چه کنم . حالا من مهم نیستم . دختر خالم هم شرکت کرده و منتظر جواب من بود که بهش بگم ثبت نام کی هستش . تو رو خدا کمک کنین . آبروم جلوش نره .
Last edited by eblisandenzo; 16-04-2010 at 17:24.
بچه ها من کنکور کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت کردم.چند روز پیش sms زدن بهم که تبریک میگیم قبول شدی برو سایت سنجش.اما تو سایت هرچی اسمم و ... وارد میکنم.میگه چنین داوطلبی وجود نداره.
به نظرتون چرا من اونجا وجود ندارم؟
مبارکه..
ثبت نام با تاخیر انجام بدید.. بهتره از همین فردا برید و کار ثبت نامتون رو انجام بدید، نگران نباشید، ثبت نامتون میکنن.
مطمئنا اطلاعاتت رو اشتباه وارد میکنی.
دقت کن.. اگه درست وارد کنی که بهت جواب میده.
مگه نباید شماره پرونده ای که تو کارت بود وارد کنم؟شماره شناسنامه ام رو هم که درست میزنم ولی نمیاد که.
حوصله ام سر رفت از بس زدم و گفت داوطلبی به این مشخصات وجود نداره.
Last edited by unlife; 20-04-2010 at 08:24.
سلام دوستان
برای ثبت نام کنکور کجا باید برم ؟ ( کنکور دانشگاه علمی و کاربردی )
در ضمن این کنکوری که میخواد حذف شه ربطی به این کنکور داره ؟
دیپلم داوطلب آزاد و رشته ی کار و دانش هستم ( معدل 14.3 )
واسه این دانشگاه نیازی نیست که پیش دانشگاهی بخونم ؟
نکنه هردوش یکیه؟
این با همون کنکور سراسری یکیه ؟
لطفا یکی واسه منه بی سواد توضیح بده ( ممنون میشم )
سلام..
اگر قبلا يعني 14 اسفند 88 كنكور دادي و قبول شدي برو ثبت نام كن.
براي مقطع كارداني ديپلم كافيه ولي بالاتر كه بخواي بري پيش دانشگاهي ميخواد.
اگر سربازي كردي ميتوني بدون كنكورش بري كه فكر نكنم مهلتش مونده باشه..
اين دانشگاه با سراسري فرق داره ولي همينو بگم مدركش مثل سراسري هست و از ازاد معتبرتره و حتي از پيام نور و غير انتفاعي..
ممنون دوست عزیز
من اصلا تا به حال توی هیچ کنکوری شرکت نکردم
تاریخ ثبت نام کنکور جامع کی هست ؟
منظور از کاردانی همون فوق دیپلمه ؟
میتونم بعد از فوق دیپلم برم پیش دانشگاهی و بعدش بالاتر از کاردانی بخونم ؟ یا قبلش باید پیش دانشگاهی رو بگذرونم ؟
یعنی با این دیپلمی که من دارم بیشتر از فوق دیپلم رو نمیشه گذروند ؟
شرمنده دوستان ولی من کلا اطلاعاتم صفره
ممنون میشم راهنماییم کنید
سربازی رو هم که میخوام دو-سه هفته دیگه برم و بعد برم دانشگاه .......
معاف از رزم هم هستم
Last edited by S-M-P30; 21-04-2010 at 13:36.
خواهش ميكنم..
بله منظور فوق ديپلمه..
تاريخ ثبت نام كنكور كه فكر كنم دي ماه سال گذشته بود و 14 اسفند هم امتحان داديم و تمام شد.
من پيش دانشگاهي دارم ولي قبول نكردند بالاتر از كارداني شركت كنم..
شما فكر كنيد كه بخواي از كلاس اول دبستان شروع نكني ولي از كلاس 5 شروع كني كه محاله..
كارداني هم مثل كلاس اوله--اول كارداني بعد بالاتر..
اگر ديدي فرصت ثبت نام تمام شده براي فكر كنم 8 يا 9 بعد شايد هم كمتر درس بخون و برو همين كارداني خيلي راحت قبول ميشي..
در كنكور كارداني فقط دروس عمومي ميخوني مثل ادبيات-عربي-زبان انگليس-ديني...ديگه كتاب ديگه نميخواد بخوني..
خيلي راحت قبول ميشي..
دوباره سلام
همونطور که میدونید من رشته ی کار و دانش هستم و این رشته پیش دانشگاهی نداره
و اینطور که دوست خوبم 123arash توضیح داد من نمیتونم بدون پیش دانشگاهی بیشتر از کاردانی جلوتر برم
یعنی اگه من تا کاردانی رو با موفقیت بگذرونم ، میتونم بعدش به کارشناسی برم یا نه ؟ ( بدون مدرک پیش دانشگاهی )
اگه امکان پذیره چطور باید اینکارو کنم ؟
نکنه باید بعد از کاردانی دوباره برم دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونم ؟
میدونم سوالام مسخرس ولی من کاملا در این زمینه آماتورم
درضمن اگه تا کاردانی بیشتر نمیتونم ادامه بدم پس یعنی فایده ای نداره ، چون مدرک فوق دیپلم که بدرد نمیخوره ، . درسته ؟
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم جوابمو بده ..........
کی گفته بدون پیش دانشگاهی نمیشه بیشتر از کاردانی رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
با مدرک دیپلم کار و دانش و فنی حرفه ای میتونید کاردانی بگیرید بعدش کارشناسی بعدش ارشد و الی آخر
فرق کار دانشی ها و فنی ها در اینه که بدون پیش دانشگاهی دیپلم میگیرن و میرن واسه کاردانی
ولی نظری ها با پیش دانشگاهی دیپلم میگرن و میتونن برن واسه کارشناسی( کاردانی ندارن )
کارشناسی اونا 8 ترمه . کارشناسی شما 4 ترم که البته 4 ترم هم باید کاردانی بگذرونید
من خودم دیپلم کامپیوتر دارم ( فنی ) کاردانی کامپیوتر خوندم الانم دارم کارشناسی میخونم و بعدش انشاالله میرم وااسه ارشد...
کار دانشی های زیادی هم باهام همکلاسن...
پس اینکه بدون پیش دانشگاهی نمیشه از کاردانی بالاتر رفت یه حرف بی اساسه...
.موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)