من از یه نفر شنیدم رفاتک بخاطر اینکه با شاتل رقابت کنه درخواست داده از پارس آنلاین قیمت ها رو کمتر کنن اونا هم قبول نکردن و رفاتک هم بخاطر اینکه جلو شاتل کم نیاره و از طرفی هم حالی از پارس آنلاین گرفته باشه سرعت ها رو بیشتر کرده
من از یه نفر شنیدم رفاتک بخاطر اینکه با شاتل رقابت کنه درخواست داده از پارس آنلاین قیمت ها رو کمتر کنن اونا هم قبول نکردن و رفاتک هم بخاطر اینکه جلو شاتل کم نیاره و از طرفی هم حالی از پارس آنلاین گرفته باشه سرعت ها رو بیشتر کرده
اره بابا پارس ان لاین اگه بخواد میتونه راحت سرعتای فضایی بده! ولی نمیدونم چرا تو این مدت سرشون به سنگ خورده اینقدر دارن حال میدن به ملت! قبلنا از این خبرا نبود!
یه نکته جالب دیگه:
من از دیشب تا حالا همینطور دارم دان میکنم ولی نمیدونم چرا هیچی از حجمم کم نمیشه!
Last edited by skyboy; 16-10-2009 at 13:37.
فعلاً که انجمن متفرقه بسته است ...
اگه باز شد میریم تو همون تاپیک .......![]()
![]()
اون موقع که ما رفاتک بودیم از این خبرا که نبود ....
فقط از ما ترافیک میخورد
حالا نوش جون تمام کاربران رفاتک
تا میتونید بخورید از این رفاتک![]()
ایول...کدوم مرکزید شما؟؟؟!!!
من که قبلا از رفاتک می گرفتم سرعت داغون بود.... الان موندم از شاتل بگیرم یا رفاتک...
هرچند الان شما می گید سرعت رفاتک بیشتر شده... شما چه اشتراکی گرفتید؟؟؟؟!!!
![]()
مرکز چمران.اشتراک هم 128 3 گیگ.
الانم داره عشقی سرعت میده.معلوم نیست فردا پس فردا چطور بشه.ببین اگر منطقه شما شاتل مشکلی نداره از اون بگیر.
Last edited by skyboy; 16-10-2009 at 15:51.
دوست من خوش به حالتما که خیلی بد شانسیم
به جای ما استفاده کن و حالشو ببر منطقه ما هنوز مشکل داره
خدا وکیلی یه هفت ماهی بود که مشترک رفاتک بودم و این شرکت علاوه بر اینکه سرعتش خیلی پایین بود (اشتراکم 128 بود) حول حوش 16 از همه مهمتر با ساعات شبانه اش مشکل داشت و از ترافیک کم می کرد
بار آخرم کل اشتراکمو (حدودا 100 مگ ) رو خورد و منم که تو شکایتای قبلیم نتیجه نگرفته بودم و دوستان هم از شاتل خیلی تعریف میکردن تصمیم گرفتم که قرار دادو باشون فسخ کنمواز شاتل اشتراک بگیرم
میگم دوست منskyboy برو تو تنظیمات مودمت ببین تو قسمت downstream چه عددی رو زده؟؟؟؟
اتفاقاً چقدر هم عقیده ایم ..
آخه رفاتک سر منم همین بلا رو آورد که مجبور شدم فسخ کردم و اومدم شاتل
البته من سرعت دانلودم تو رفاتک 30 تا 35 بود .......![]()
معمولی باید 610 باشه فکر کنم......چقدر بالاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتت!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی بچه ها من رفتم توی تاپیک خوزستان این که بسته شده؟؟؟!!!!!!!!1 پس چکار باید بکنیم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)