پس اگه اشتباه نکنم هارد برای اینه که بازی ها رو تو کنسول بریزی و بعد سیدی رو بگذاری و بازی کنی. و باعث میشه که کنسول زیاد داغ نکنه و لودینگ ها سریع تر بیاد و بازی روانتر اجرا بشه.
پس اگه اشتباه نکنم هارد برای اینه که بازی ها رو تو کنسول بریزی و بعد سیدی رو بگذاری و بازی کنی. و باعث میشه که کنسول زیاد داغ نکنه و لودینگ ها سریع تر بیاد و بازی روانتر اجرا بشه.
پس اگه اینجوری باشه که الایت ارزش خریدن نداره ! یعنی اگه یه بازی رو هارد نصب کنی و بخای بازی کنی باید دی وی دی رو بزاری!خوب با ارکید هم که همین کارو انجام میدیم!
هارد خیلی برای کنسول مفیده از جمله مهمترینش افزایش طول عمر لنز درایو هست . از فواید دیگرش سریعتر شدن لودنیگ بازیها و روانتر اجرا شدن اونها به دلیل سرعت بالای بافر هارد میباشد مخصوصا در بازیهایی که از موتور گرافیکی UE استفاده میکنند لود Textureها در هنگام اجرای بازی از روی هارد سریعتر از هنگام اجرای بازی از روی دیسک بازیست.
تا اونجایی که من میدونم disk رو فقط واسه play شدن بازی میخواد..پس اگه اینجوری باشه که الایت ارزش خریدن نداره ! یعنی اگه یه بازی رو هارد نصب کنی و بخای بازی کنی باید دی وی دی رو بزاری!خوب با ارکید هم که همین کارو انجام میدیم!
چون من وقتی بازی رو میریزم رو هارد . و disk رو میزارم فقط اولش که میخواد بازی run بشه صدای disk driver میاد و بعد از اینکه بازی اجرا میشه دیگه صدای disk و اینا نمیاد .. یعنی کلاً رو هارده ....
این کارو احتمال 900% به خاطر جلوگیری از کپی کردن و اینا گذاشتن...اگه این نبود یکی یه بازی میخرید به 100 نفر میداد میریخن و بازی میکردن .. بعد فروشنده ها هم میرفتن واسه کسب درآمد سبزی فروش میشدن.....
----------------
-------
---
دوستان یه سوال و یه درخواست :
سوال : به نظر شما باطری شارژی بخرم بهتره یا اینکه این play & chargekit (اگه اشتباه نکنم) رو بگیرم ؟
دوخواست : اگه ممکنه شماره ی این فتحی رو یکی یده...
Last edited by OM3D; 18-04-2010 at 12:10. دليل: 1
من که خودم هیچ کدوم
هم خودم همه دوستانم تو این 2 سال فقط با باتری های duracell کار کردیم
این تاپیک فتحی
تو پست اول همه چیز هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون پدرام...
اینکه از duracell استفاده میکند دلیلی داره ؟
یعنی اینکه بهتره از باتری شارژی یا اینکه حس صبر کردن واسه شارژ و اینا نیست ؟
Last edited by OM3D; 18-04-2010 at 13:22.
duracell بودنش صرف قدرت و دوام و طول عمر زیادش هست
چون با چندتا مارک دیگه هم کار کردم
دلیل استفاده نکردن از play and charge kit هم اینه که خودم شخصا از چیز هایی که سیم دارن و باید به کنسول با سیم وصل بشن خوشم نمیاد![]()
یعنی وقتی بازی رو رو هارد نصب میکنی دیگه نیازی نیست در تمام بازی درایو دستگاه کار کنه فقط اولش که میخای بری تو بازی درایو کار میکنه؟
Last edited by hamidcr; 18-04-2010 at 13:05.
دقیقاً...یعنی وقتی بازی رو رو هارد نصب میکنی دیگه نیازی نیست در تمام بازی درایو دستگاه کار کنه فقط اولش که میخای بری تو بازی درایو کار میکنه؟
.
ریختن بازی تو هارد چقدر طول میکشه و به طور متوسط چند تا بازی تو هارد 120 جا میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)