خیلی گوشیه توپیه من که باهاش حال کردم
خیلی گوشیه توپیه من که باهاش حال کردم
دوست عزيز كپي پيست و فهميدي؟؟
چطوري شماره ها و مسيج ها كپي پيست ميشه؟؟؟
دوستان عزيز و حرفه ايي خواهشن راهنمايي كنن
من 10-20 تا برنامه ريختم gps ،ديكشنري و غيره هيچكدومش كار نكرد
لطفا لينك برنامه هايي كه رو اين دستگاه كار كرده رو همراه با اموزش بذاريد
ممنون
بدون گارانتی ..یا از این گارانتی آب دوخیاری ها...............ولی حواست باشه یه چیزی ازش بگیری به اسم تخفیف.......یا محافظ صفحه اش رو به اسم تخفیف بگیر....نمیدونم اگه برنامه ای میخوای نصب کنی...یا رم اضافه بگیری......حتما ازش قیمتش کم کن....میگه 310 بدون گارانتی خوبه ؟
بنفش یاسی هم داره اگه دوست داشته باشی.......امشب که هرجا رفتم تخمشو ملخ خورده بود فقط یه جا داشت که اونم رنگ سفیدش بود
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکلی در رابطه با gps داشتم. من برنامه های earth beta , trekbuddy را بر روی گوشیم نصب کردم.خطم همراه اول اعتباری و به سایت همراه اول برای ثبت نام هم رفتم و یه پیام کوتاه واسم فرستادن که یه برنامه بود که نصبش کردم .حالا که همه چیز فراهمه اما باز gps راه اندازی نمیشه.در ضمن برای راه اندازیش به مسیر زیر میرم.
Menu/setting/Phone setting//GPS setting/GPS+ setting/Download data
ممنون میشم راهنمایم کنید.
GPS چه ربطی به اپراتور تلفن داره؟!!!
برای GPS باید به یکی از شرکت های ماهواره ای اپلای کنی که اونم تو ایران امکان پذیر نیست.
نکنه منظورتون GPRS هست؟
تو رو خدا نزن خواب تازه کاریم. همون که تو گفتی GPRS ، همونی که نقشه آنلاین داره هر جا باشی بهت میگه ....
گرفتمش بالاخره مبارکم باشه
عجب کیفیت صفحه ای داره حال کردم
فقط یه چیزش زد تو ذوقم اونم ویبره ضعیفشه
محافظ صفحه احتیاج داره ؟ من اصلا از محافظ خوشم نمیاد هیچ کدوم از گوشیامم نداشتن
بابا من کجا زدم.
خب شما هم اشتباهت همینه.GPRS برای ارسال دیتا هست و GPS برای مکان یابی.
اگه فیرم ویرتون فارسی هست باید با کدهای مخفی رهیابش رو فعال کنین(که من بلد نیستم.)
راحت ترین راهش اینه که رو گوشی تون فیرم ویر اروپایی رو بریزین که به طور پیشفرض رهیابش فعاله.(که عیب این روش هم اینه که فارسی گوشی میپره.)
در ضمن اینم بگم که فقط با زوم بسیار کم مکانتون رو نشون میده.(زومش رو ایران به استان ها هم نمیرسه.)
2-3 تا استانو کنار هم نشون میده و مکان شما رو مشخص میکنه.(هیچ امکانات اضافی هم نمیده.)
نقشه ایران هم نداره.فقط یه تراول گاید داره که اونم قیمتش 1 یورو هست.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
مبارکه.
خب ویبرشو بزار رو حالتی که فکر میکنی بیشتره.(فکر نکنم نسبت به گوشی های دیگه خیلی ضعیف باشه.)
محافظ هم نمیخاد.اگه احتمال خش افتادن رو صفحش زیاده(مثل داشتن کودک زیر 5 سال)محافظ بگیری بهتره.
ولی من که با گوشی کشتی میگیرم تا حالا هیچیش نشده.(حدود 5-6 ماهه خریدم.)
Last edited by AB; 17-03-2010 at 15:48.
به سلامتی...گرفتمش بالاخره مبارکم باشه![]()
زیاد میشه داداش....5 حالت ویبره داره.....همچین بدم نیستا....فقط یه چیزش زد تو ذوقم اونم ویبره ضعیفشه![]()
بگیری که بد نیست.....محافظ صفحه که چیز خاصی نیست.....یه صفحه نازک هست که میچسبونی روش....محافظ صفحه احتیاج داره ؟ من اصلا از محافظ خوشم نمیاد هیچ کدوم از گوشیامم نداشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)