تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 165 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

خوب
    من بازی بدستم رسید و بدون هیچ مشکلی نصب شد و توی بازی رفت. بازی 3 تا DVD بود.
    وقتی وارد بازی شدم سرعت بازی خیلی کم بود. توی منوی بازی ماوس خیلی حرکتش کند بود. مجبور شدم همه تنظیمات گرافیک رو پایین بیارم و تازه سرعت بازی یه نفسی گرفت. رم 3 گیگ به همراه گرافیک 8600 و ویندوز 7
    بازی از اون چیزی که انتظارش رو داشتم واقعاً بالاتر بود. بیشتر شبیه فیلم سینمایی شده بود تا بازی. من مرحله اول رو تموم کردم و فقط میتونم بگم عالی و فوق العاده بود.
    فقط تنها مشکل من اینه که بازی خیلی روون اجرا نمیشه و بعضی مواقع یه گیرایی میکنه. نمیدونم این بازی سنگینه یا که کرکش باعث شده که بازی اینجوری بشه.
    در ضمن کسائی که از این بازی ایراد میگیرن و میگن که سبکش عوض شده باید بدونن که سبک این بازی از زمان Double Agent عوض شده و این بازی فقط یه مقداری اکشن تر شد. به نظر من بهترین نسخه بازی که تا حالا درست شده همون نسخه Chaos Theory هستش.

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

متاسفم برا Splinter Cell.واقعا این بود بازی که این همه مدت بوق تو کرنا کرده بودن بخاطرش ؟ !!!
    من تمام نسخه های قبلی رو بازی کردم و جدا لذت بردم,Chaos Theory حتی خود Double Agent قابل ستایش بود ولی این نسخه واقعا ناامیدکننده است.ترجیح میدم Chaos Theory رو از اول بازی کنم ولی دست به Conviction نزنم.
    همون 6.5 گیم اسپات براش کافیه
    منظورتون رو متوجه نمیشم!!!!!! چه چیز بازی مشکل داشته که شما ازش خوشتون نیومده؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

چند تا سوال اساسی:
    اول اینکه من بعد از مرحله ی شهربازی یه دفعه یه صحنه ای نشون داد که زنه سم و گروگان گرفته و اسلحه رو گذاشته پشت سرش
    میخواستم بدونم که دموش حذف شده یا اصلا اونجا دمو نداره؟برای شما هم همین طوریه؟
    دوم اینکه من قبل از اینکه این بازیو تهیه کنم چند تا دمو دیده بودم از نسخه ی x360 ش .تو نسخه ی کنسولش سم تو مرحله ی دوم آینه ی ماشینو
    میشکونه و یه تیکه از آیینه دستشه ولی تو نسخه ی pc کلا اون آینه رو جدا میکنه
    و سوم هم اینکه تو نسخه ی کنسولش سم دستش بریده بود ویک باند دورش پیچیده ولی تو pc اصلا باندی در کار نیست.برای شما هم اینطوریه؟؟؟
    اینم عکسش:

4. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

بچه ها من یه مشکلی توی بازی دارم.
    اون مرحله هست که باید از یه اتاقی رد بشی که با لیزر محافظت میشه . بعد از عبور از اون اتاق وقتی میرسم به Andriy Kobin باید دکمه c رو بزنم. وقتی میزنم Andriy Kobin از دیوار رد میشه و ناپدید میشه . و کاره دیگه ای نمیکنه.
    لطفا بگید مشکل از چیه ؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هر کسی یه نظری داره . من که واقعا خوشم اومد از بازی . بیشتر به واقعیت نزدیکه . همین هم دلیل بر این شد که just cause 2 رو که خیلی بازی خوبی بود کنار بزارم . چون اصلا بازیش سختی نداشت و از نظر جون تامین بودی . ( البته بازم میگم این نظر منه )
    دوستان من فقط یه مشکل دارم : بعضی وقتها که دموی اول مرحله میاد چند ثانیه اول صدا قطع و وصل میشه و با فیلم ناهماهنگه . بعد از 10 ثانیه یا درست میشه یا ارور صفحه آبی میده . مجبورم تمام دموها رو اسکیپ بزنم . راهنمایی کنید ممنون میشم
    شما مدل کارت گرافیکتون چی هست؟! منم بعد از 2 دققیه بازی کردن با 4850، با ایرور dont sent ز بازی پرت می شم بیرون!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کوچه بغلی

پيش فرض

دوستان لطفا کمکم کنید من اون کرکی که باید فایل scr رو کپی کنی رو وقتی میخوام کپی بکنم انتی ویروسم که دیروزم اپدیتش کردم می گه فایل ubiorbitapi r2 ویروس trojanداره دو سه تاهم کرک دانلود کردم {skidrow} بازم بازم میگه trojan داره اگه کسی کرکی غیر از {skidrow} سراغ داره خواهشا ادرسشو بزاره
    Last edited by drbehnam; 05-05-2010 at 12:35. دليل: اشتباه لغوی

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

منظورتون رو متوجه نمیشم!!!!!! چه چیز بازی مشکل داشته که شما ازش خوشتون نیومده؟
    1.Graphic بازی که واقعا نسبت به نسخه پیش افت داشته.
    2.سرعت بیش از اندازه که کاملا بصورت Unreal هست.
    3.هوش مصنوعی که در حد گلابی(البته نسخه های قبلم تا حدی این مشکلو داشتن ولی نه تا این حد)
    4.Night Vision هم که چیزی دربارش نگم بهتره.

حالا من از شما 1 سوال بکنماین نسخه رو ترجیح میدی یا Double Agent یا Chaos Theory ؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا ما نسخه 2 دی وی دی رو گرفتیم...بعد از نصب موقع اجرا یه چیزی میاد مینویسه system validation in progress بعد برنامش هنگ می کنه و خودش بسته میشه...کرک اسکیدرو هم نصبه روش

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

دوستان مشکلش با گرافیک Ati  حل نشد 

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اگه نظر من برات مهمه  اصلا Ati  نگیر  اگر هم خواستی بگیری  از اون مدل بالا ها بگیر   به نظر من Geforce  عالیه  حالا نظر دوستان  رو باید پرسید 

بحث بین کارتهای گرافیک را فکر کنم با این پست تمومش کنیم:
    ببین الان حدود 2 سالی میشه کهati أاره خودشو بالا میکشه و خوصوصا توی سری 5000 کارتهای خوبی زده
    ati فقط یه مشکل (اونم اگه بهش گفت مشکل) داره اونم اینه که برای اجرای بهتر بازیها با ید هر ماه درایوهای آپدیت را حتما دانلود کنی تا به مشکل برنخوری

انگار یکی از دوستان با نصب نسخه 4-10 درایور مشکلش حل شده
    بقیه هم از همین روش استفاده کنند
    اگه نشه 100% با درایور 6-10 که باید کم کم عرضه بشه مشکلات حل میشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •