تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 192 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

راستش با نرم افزار CPUZ که در همین تاپیک و صفحات قبلی بود تست کردم.

درضمن اینکه نوشته این مدل تا هشت گیگ رمش قابل افزایش هست راسته؟!

همین طور در مشخصات این مدل نوشته که گرافیکش در اصل base 64MB هست اما الان توی ویندوز با شیر نوشته 256 اما ظاهرآ تا 1756 MB قابل افزایش با Sharing هست چطور میشه این کارو کرد؟!
    cpuz باس رم رو چقدر زد ؟

یکی از دوستان همین فروم مدلی از دل داشت رم ddr3 هست تو سایت رسمی خود کمپانی هم ذکر شده همچنین رو جعبه و کاتولوک اما این برنامه ddr2 شناخته . پس از بررسی کلی فهمید این برنامه اشتباه شناخته .

ولی مال شما ظاهرا درسته و باس پایین هست سایت سازگار هم ذکر کرده هم قیمت افزایش یافته هم باس آوردن پایین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر من کسی از دوستان خواست بره بازار بگرده اطمینان دارم می تونه با باس 1066 بخره هنوز تو خیلی از فروشگا ها سری قدیم با گارانتی سازگار پیدا میشه به خصوص در پاساژ ایرانیان .

اینو بگم سعی کنید گارانتی سازگار حد امکان بخرید گارانتی بسیار معتبر و کار راه اندزیه . یکی از رفقا لپ تاپ ایسر با گارانتی سازگار خریده بود مشکل صفحه نمایش براش پیش اومد ال سی دیش روشن نمیشد و سوخته بود ظاهرا مشکلات ناشی برق بوده.2 روزه واسش درست کردن .بدون هیچ اذیت و دوندگی بر خلاف دیگر گارانتی ها

خلاصه گارانتی سازگار بودن خودش یه امتیازه بزرگه ولی حیف دزد شده رم چنج میکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

من دیروز در مشهد به قیمت 580 تومن یک 5738Z خریدم،حالا هم بد جور پشیمون بودم تا این تاپیک رو دیدم و کمی دردم آروم تر شد.
    در اصل من دنبال ZG یا 4530 AMD بودم که هیچ کدومش رو پیدا نکردم فقط 4530 رو یک نفر داشت که اونم دبه کرد و به ما نفروخت.
    حالا میخام بدونم دوستانی که با این مدل 5738Z چند ماهی هست دارم کار میکنن احیانآ مشکلی نداشتن؟! چطور واسشون کار کرده؟
    من الان روش یک XP Sp3 2008 نصب کردم و دارم مث اسب ارش کار میکشم.فتوشاپ و FIFA09 و NFS Underground رو با گرافیک 4500M ای جواب داده و اذیت نکرده...کیفیت مونیتورش هم خیلی خوبیه همینکه 16:9 هست عالیه و همین طور HD صداش هم بنازم توووووووووووووپه اما بازهم نمیدونم چرا تههه دلم راضی نیست،احساس میکنم سرم کلاه رفته..... دوستان لطفآ منو روشن کنن.

اها در ضمن با این تاچ پد موسش هم مشکل دارم،وقتی که داری ازش استفاده میکنی همین طور برای خودش میپره این ور اون ور...مشکل از چی میتونه باشه....در ضمن برای راه اندازی بلوتوث و مودم اش در اکس پی چه کار کنم؟!؟

با تشکر (لطفآ این پست رو ارسال کنید در انجمن،بخدا دستم درد گرفت از بس تایپ کردم)
    undgeround بازی 6 سال پیشه من اون موقع بازی می کردم . گرافیک چندانی نداره سیستم قوی برای اجرا نمی خواد.

فیفا 09 با تنظیمات فول اجرا کردی ؟ فیفا رو کامپیوتر نسخه ای هست که نسبت به کنسول 40 درصد گرافیک کمتر داره . و نسخه پایینی هست . اما اگه تونستی فول اجراش کنی با همه تنظیمات آخرین حد خیلی خوبه عالیه

گرافیک g 105 لپ تاپ zg گرافیک فوق العاده قوی هست من بین بازی هایی که تا به حال کردم تنها بازی که با تنظیمات متوسط تونستم بازی کنم کرایسیس بود که اونم سیستم های دسکتاپ یه تومنی هم نمی تونن آخرین حد گرافیک جزییات اجرا کنن .

کلا واس بازی های روز تا 1.5 سال دیگه به راحتی جواب میده با کیفیت خیلی خوب اگه عالی نگیم تا اون موقع ! .

کلا به نظر من منطقی ترین انتخاب بین ای نسری 5738zg هست با توجه به قیمت . این کار سازگار هم باس رم پایین اورده خواسته این مدل رو بیشتر بفروشه .فروش این مدل خیلی کمه تو بازار مغازه ها بزارند واس فروش بیشتر z گذاشتند
    Last edited by Ami R 940; 05-09-2009 at 10:46.

داره خودمونی میشه ya_hossayn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جای تعجب داره چطور فروش این مدل کمه. من وقتی مشخصاتشو دیدم واقعا کف کردم چون واقعا تو این محدوده قیمت گرافیک ددیکیتد به ندرت دیدم و اگر هم دیدم 256مگ بود که راضی بودم همون رو بخرم و این که گرافیک این مدل 512 است واقعا چیز شاظیه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یک چیزی!
    نمی دونم تا حالا مدلهای جونیپر رو دیدید یا نه ولی این شرکت ادعا کرده سی پی یو نوت بوکهاش رو می شه ارتقا داد تا سقف c2c 3.06 و یک چیز جالب دیگه هم داره که ای کاش ایسر هم داشت. تقریبا می تونی نوت بوکت رو تا سه سال گارانتی کنی!
    به این صورت که هرسال یه مبلغی رو شاید به عنوان بیمه می پردازی تا حداکثر سه سال. و اونها هم دستگاه رو گارانتی می کنن.

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جای تعجب داره چطور فروش این مدل کمه. من وقتی مشخصاتشو دیدم واقعا کف کردم چون واقعا تو این محدوده قیمت گرافیک ددیکیتد به ندرت دیدم و اگر هم دیدم 256مگ بود که راضی بودم همون رو بخرم و این که گرافیک این مدل 512 است واقعا چیز شاظیه
    اتفاقا" فروشش بالا بود كه ناياب شد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا" فروشش بالا بود كه ناياب شد
    منظورت مدل zg که نیست؟ ما تازه می خوایم بریم بخریمش

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

g منظورشونه نایابه .

بیشترین فروش g , z هست zg فروشش مثل این دو مدل نیست و نسبت به این دو مدل مغازه ها کمتر دارند و کم فروش تره.به نظر من و خیلی دوستان بهترین انتخاب با توجه به قیمت همین zg هست .

8. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا راستی بد نیست مدل 4530 رو هم یه نگاه بهش بندازید

cpu:c2c-2mb cache-ram3gig-vga:256 geforce9100-14"-os:vista-2.5kg
    640000
    نظرتون چیه؟
    Last edited by ya_hossayn; 05-09-2009 at 21:17.

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

من هم این مدل رو دارم
    و کاملاً راضی هستم

11. این کاربر از Wisdom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

لپ تاپ من تازگي بلوتوث موبايلم رو نميشناسه.
    مدل گوشي: SE K810i مدل لپ تاپ : 5738z ويندوز XP 32 بيتي. گوشي نوكيا رو مشكل نداره. با گوشيهاي سوني اريكسون ظاهرا" مشكل داره. كسي ميدونه علت چيه؟
    ضمنا" رم گوشيم ميكرو اس دي است. چجوري بزارمش تو اسلات كارت ريدر لپ تاپ؟ آداپتور ميخواد؟ جهت داره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •