تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 93 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان برای آزاد کردن یه لباس گفته باید محل us army ها رو تو 24 ساعت پیدا و نابود کنم کجا میتونم پیداشون کنم؟؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

فکر کنم منظورت اونی هست که گفته بود همه ی gang hideout های آمریکا رو از بین ببرید. اینم لیستشون :

Gaptooth Breach
    Tumbleweed
    Fort Mercer
    Twin Rocks
    Pike's Basin

اینا رو باید در عرض 24 ساعت بری. نباید هم بمیری.

3. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فکر کنم منظورت اونی هست که گفته بود همه ی gang hideout های آمریکا رو از بین ببرید. اینم لیستشون :

Gaptooth Breach
    Tumbleweed
    Fort Mercer
    Twin Rocks
    Pike's Basin

اینا رو باید در عرض 24 ساعت بری. نباید هم بمیری.
    امروز همه سوالامو شما جواب دادید ممنون
    ولی اینارو کجا پیدا کنم چه شکلین منظورتون راهزنا هستن؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اینا هایداوت هستن دیگه. اون منطقه هایی که واسه ی گانگستر ها هستن ، باید همشونو بکشی.آخر سری هم رئسی رو بکشی ، بعدش می نویسه clear . اینا از اونا هستن. اگه بازم مشکل بود پیدا کردنشون ( باید توی آمریکا بگردی) بگو برات مپشونو پیدا کنم.

6. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینا هایداوت هستن دیگه. اون منطقه هایی که واسه ی گانگستر ها هستن ، باید همشونو بکشی.آخر سری هم رئسی رو بکشی ، بعدش می نویسه clear . اینا از اونا هستن. اگه بازم مشکل بود پیدا کردنشون ( باید توی آمریکا بگردی) بگو برات مپشونو پیدا کنم.
    ممنون داداش رد کردم لباسشم ازاد کردم کسی دیگه باهات کاری نداره حالا هی ادم بکش

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این نقشه گنجی که تو Red Dead Nndead Nightmare پیدا میکنم!3 تا علامت 1 و 2 و 3 داره که نمیتونم پیداشون کنم!اینا دقیقا ً کجان؟باید چیکار کنم؟زمینو بکنم؟میشه با عکس راهنماییم کنید کجان؟نقشه گنجه هیچ شباهتی به نقشه بازی نداره!البته یکیش نزدیک مزرعه مک فارلمه!منتهی در امتداد خط راه آهن یهو میره پشت کوه و !!!!!!!!!!!!!!!!بقیشم که معلوم نیست کجاست!یه عکس جمجمه هم زیر نقشه هست که نمیدونم چیه!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

نگاه کن نقشه های گنج ربطه به نقشه ندارن... یک منظره رو از بازی نشون میدن ، درست مثل واقعیت... حالا شما باید حواستون جمع باشه و این جاها رو پیدا کنید... اصل کیف و حالش به همینه...
    ولیاگه می خوای مکان همه ی نقشه هارو بگم براتون ( RDRUN یا RDR ؟ )
    یامی خواین با راهنمایی بگم؟
    یا متحول شدین و خودتون می خواین پیداشون کنید؟
    * به عنوان مثال اولین گنج بازی یک یک سنگ و یکچوبه ی داره هستش ، شما یکم بگردین اینو بالا نقشه زیر بلک واتر پیدا می کنید *

10. 3 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگاه کن نقشه های گنج ربطه به نقشه ندارن... یک منظره رو از بازی نشون میدن ، درست مثل واقعیت... حالا شما باید حواستون جمع باشه و این جاها رو پیدا کنید... اصل کیف و حالش به همینه...
    ولیاگه می خوای مکان همه ی نقشه هارو بگم براتون ( RDRUN یا RDR ؟ )
    یامی خواین با راهنمایی بگم؟
    یا متحول شدین و خودتون می خواین پیداشون کنید؟
    * به عنوان مثال اولین گنج بازی یک یک سنگ و یکچوبه ی داره هستش ، شما یکم بگردین اینو بالا نقشه زیر بلک واتر پیدا می کنید *
    سلام.
    RDR UN منظورم بود.6 تا گنج پنهان داره!من فعلا ً یه نقشه دارم!بالای مزرعه مک فارلم!اگه اشتباه نکنم!از کنار اون آسیاب بادی در مسیر خط راه اهن رفته تا بعد کوه نوشته I !!!!بعدش یه کوه اینور کشیده و مسیر داده و نوشته II و بعد تو یه مسیر بسته که تهش گرده نوشته!III خب این یعنی 3 تا گنج اینجاست؟یا این نقشه تازه مال یکیشونه؟
    یه سوال دیگه :
      محتوای مخفی: دوستانی که بازی رو تموم نکردن نخونن لطفاً تا مزه بازی از بین نره براشون!! 
    من بازی رو تموم کرد م والان جان ...... شده!ولی گیم پلی بازی 66% شده!34% بقیه چیه؟همین پیدا کردن گنج هاست؟4 تا اسب رو هم گرفتم!دیگه چیزی رو نقشه نیست!همه شهر ها هم امن و امانه!از اینجا به بعد هدف فقط 100% کردن گیم پلیه؟اصل داستان تموم شده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بعد از این که داستان تموم میشه آره... باید بازی رو 100 درصد بکنی... علاوه بر اسب ها چلنج ها هم هست ... pause بزن و برو توی journal تا بتونی اونا رو ببینی... باید اونا رو تموم کنی تا بازی 100 بشه...
    این علامت ها توی نقشه هم که I و II و III هست همون مراحل پیدا کردن گنجه دیگه... یعنی مثلا اون جایی که نوشته یک همون جای اصلی هستش ، بعدش توی دو و سه دقیق تر می گه گنج کجاست. 3 تا گنج نیست...

13. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام.بابت راهنمایی در مورد گنجها ممنون.2 تاش مونده بقیه رو یافتیدم
    فقط حالا یه سوال دیگه دارم.من هر 4 تا اسب آخر الزمان رو گرفتم!ولی هربار که سوار یکیشون میشم بقیه میرن؟چطور میتونم بقیه رو هر وقت که بخوام سوار شم؟الان بعد از لود کردن آخرین سیوم!بجای اینکه اسب نماد قحطی بیاد سوارش بشم!یه اسب معمولی اومد!!!!!!!!!!(خوشگله ولی جون نداره1دو قدم میره نفسش بند میاد!!) قبل از سیو کردن بازی سوار قحطی بودم!!همش مگس دور و برم ویز ویز میکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •