تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 95 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 942

نام تاپيک: کلوپ htc touch diamond 2

داره خودمونی میشه alexi10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض كيبورد فارسي

سلام
    يه كيبورد فارسي خوانا، با حروف كامل و بزرگ ميخواستم.
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من گوشی HTC DIAMOND2 دارم. یک سری برنامه خودم در ان ریخته بودم که از قسمت REMOVE PROGRAMS ریموو کردم ولی از قسمت FILE EXPLORER پاک نشده و هست. چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من گوشی HTC DIAMOND2 دارم. یک سری برنامه خودم در ان ریخته بودم که از قسمت REMOVE PROGRAMS ریموو کردم ولی از قسمت FILE EXPLORER پاک نشده و هست. چیکار کنم؟
    باید ببرنامه ی پین بکاپ یه بکاپ از گوشی بگیرین بعد وقتی گوشیتون روشنه دکمه ی ریست(زیر قلم گوشی)رو همراه با کلی کم و زیاد گوشی بگیرین بعد از امدن شکل های رنگی نوشته ای میاید همهی دکمه ها رو ول کنید و دکمه ی زیاد شدن صدا رو یک بار فشار بدید برنامه هاتون پاک میشه وشما میتونین از گوشیتون استفاده کنین.

سلام
    يه كيبورد فارسي خوانا، با حروف كامل و بزرگ ميخواستم.
    با تشكر
    من کیبرد هیراد رو پیشنهاد میکنم لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر از رام هاي جديد لينك داريد بزاريد تا بقيم استفاده كنند، منظورم از 2.16 جديدتر هست و البته منظور از لينك آدرس اينترنتي فايل هست نه آپلود كردنش.
    شما میتونین از رام انرژی استفاده کنین
    کد:

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

باید ببرنامه ی پین بکاپ یه بکاپ از گوشی بگیرین بعد وقتی گوشیتون روشنه دکمه ی ریست(زیر قلم گوشی)رو همراه با کلی کم و زیاد گوشی بگیرین بعد از امدن شکل های رنگی نوشته ای میاید همهی دکمه ها رو ول کنید و دکمه ی زیاد شدن صدا رو یک بار فشار بدید برنامه هاتون پاک میشه وشما میتونین از گوشیتون استفاده کنین.
    سلام.

قربان این راهی که شما گفتید که هارد ریسته!!!!
    ضمن اینکه با پیشنهاد شما باز هم مشکل حل نمیشه.وقتی از گوشی بکاپ بگیرن و هارد ریست کنن و بعد بکاپ رو اجرا کنن که گوشی برمیگرده به حالت قبل از بکاپ!!!
    اما برای اون دوستمون که مشکل داشتن : برنامه Clear Temp رو دانلود کنید رو گوشی نصب کنید و از اون استفاده کنید.ضمن اینکه اگر مطمئن هستید که برنامه ها پاک شدن و فقط آیکونشون مونده میتونید برید تو فولدر ویندوز سپس فولدر Start Menu رئ انتخاب کنید سپس فولدر Program رو انتخاب کنید و آیکونهای برنامه های مورد نظرت رو از اونجا پاک کنی.

پینوشت:

راستی اون کیبور دی که فرمودید هم کیبورد هیراد نیست اسمش Finger Keyboard هست که تو همین فروم بارها معرفی شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض سلام

من 2 روزه این گوشیو خریدم و توی جعبه تمام وسایل جانبی که تو کاتالوگش هست بود،ولی چندتا سوال برام پیش اومده:
    1-خود گوشی ساخت تایوان نوشته و بقیه وسایلش ساخت چینن آیا مال بقیه هم همینطوره؟
    2-2.53.707.4:os version , manila version , rom version دقیقا چه فرقی باهم دارن؟ چون من هرجا دیدم بیشتر در مورد رام صحبت بوده
    3-یه مشکل عجیبی که دارم اینه که موقع روشن کردن alarm clock هر کاری میکنم از off به on نمیره(توی قسمتهای دیگه این مشکل نیست)چیکار کنم؟
    4-توی قسمت music که میرم وقتی یه موزیکو اجرا میکنم مثلا 1 یا 2 ثانیه میاد و بعد صدا قطع میشه(اولا این جوری نبود ولی من تغییری توش ندادم)ولی از قسمت windows media راحت اجرا میشه؟
    از تاپیک خوبتون ممنون

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

من کیبرد هیراد رو پیشنهاد میکنم لینک دانلود
    کد:
    شما میتونین از رام انرژی استفاده کنین
    کد:

سلام دوست عزیز..خیلی خیلی ببخشید..میدونم که منظور شما کمک کردن هست.. با پاسخی که شما دادید ممکن بود ضررهای غیر قابل برگشتی به ایشون وارد بشه.

7. این کاربر از akbarrazmi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    اسم بلوتوثا از كجا ميشه عوض كرد؟
    براي پاك كردن برنامه هاي نصب شده چه بر روي گوشي چه بر روي مموري بايد چيكار كرد؟

يه سوال ديگه:
    اين لينكهاي ROMي كه گذاشتين به چه دردي ميخورن؟ رام معادل آپديت تو سوني اريكسونه؟(شرمنده از اين سوالام، من قبلا سوني اريكسون داشتم براي آپديت يه برنامه بود دانلود ميكردم و خود اون برنامه ميگشت دنبال آخرين آپديت و دانلود ميكرد و خودشم نصب ميكرد)
    حالا اگه ممكنه يه توضيحي در اين مورد بدين
    ممنون
    Last edited by farshadtizhoosh; 12-08-2010 at 14:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    اسم بلوتوثا از كجا ميشه عوض كرد؟
    براي پاك كردن برنامه هاي نصب شده چه بر روي گوشي چه بر روي مموري بايد چيكار كرد؟

يه سوال ديگه:
    اين لينكهاي ROMي كه گذاشتين به چه دردي ميخورن؟ رام معادل آپديت تو سوني اريكسونه؟(شرمنده از اين سوالام، من قبلا سوني اريكسون داشتم براي آپديت يه برنامه بود دانلود ميكردم و خود اون برنامه ميگشت دنبال آخرين آپديت و دانلود ميكرد و خودشم نصب ميكرد)
    حالا اگه ممكنه يه توضيحي در اين مورد بدين
    ممنون
    سلام.

اسم بلوتوث رو میتونید از قسمت ستینگ (All Settings) و قسمت Owner Info عوض کنید.
    برای پاک رکدن برنامه ها میتونید به قسمت All Settinge سپس از تبهای پائین System و تو اون قسمت Remove Program رو انتخاب کرده برنامه مورد نظرتون رو انتخاب کرده و Remove رو بزنید.
    رامها همون ویندوزهای جدید تر هستن که برای آپدیت گوشیتون میتونید نصب کنید.

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.

اسم بلوتوث رو میتونید از قسمت ستینگ (All Settings) و قسمت Owner Info عوض کنید.
    برای پاک رکدن برنامه ها میتونید به قسمت All Settinge سپس از تبهای پائین System و تو اون قسمت Remove Program رو انتخاب کرده برنامه مورد نظرتون رو انتخاب کرده و Remove رو بزنید.
    رامها همون ویندوزهای جدید تر هستن که برای آپدیت گوشیتون میتونید نصب کنید.
    سلام
    ممنون از جواب شما
    میگم الان من wb6.1 دارم میخام 6.5 بکنم از کجا باید دانلود کنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    ممنون از جواب شما
    میگم الان من wb6.1 دارم میخام 6.5 بکنم از کجا باید دانلود کنم؟
    ممنون
    سلام.

از سایت خود HTC میتونید دانلود کنید.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •