کرک داره فکر کنم. دقیق نمی دونم. ولی باید داشته باشه.
اونم که حجمش زیاد شده دوتا دلیل داره :
1- اولا زیپ شده دانلود می کنیم همیشه.
2- اینستال بازی معمولا کم حجم شده هست و موقع نصب اونو به حالت اصلی باز می گردونه.
کرک داره فکر کنم. دقیق نمی دونم. ولی باید داشته باشه.
اونم که حجمش زیاد شده دوتا دلیل داره :
1- اولا زیپ شده دانلود می کنیم همیشه.
2- اینستال بازی معمولا کم حجم شده هست و موقع نصب اونو به حالت اصلی باز می گردونه.
کلا 3.80 بود فایل های نصبیش ! وقتی نصب کردم تو یه جا دیگه کلا شد 2.80 !! حالا این هیچی ! یه کرک هم گیر اوردم ریختم حل نشد !!!
.
یه جا یه پچ هم دیدم - دارم میگردم ببینم چی میشه !
.
.
کسی اگه سیو ی از این بازی سراغ داره بزاره که فقط این قسمتی که هنگ میکنه رو بتونم رد کنم . ممنون میشم![]()
من حدس میزنم از کرک باشه بهتره کرکت رو عوض کنی!
ولی میتونی از اینجا سیو کامل بازی رو بگیری و توی قسمت mission select از هرجا که خواستی بازی رو ادامه بدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون - اما بنده کلا تو نت تونستم یه کرک از این بازی گیر بیارم که اونم بعد از جایگزین کردنش . فرقی نکرد و باز دقیقا همون قسمت که ذکر کرده بودم میپره از بازی بیرون !! حتی یه پچ اپدیت برا بازی با حجم 55 مگ پیدا کردم و دانلود و نصب کردم اما بازم
.
.
ممنون میشم یه لینک دیگه برا سیو این بازی لطف کنید !! نمیتونم دانلود کنم از اینجا !اصلا سایتش 2 ساعت طول میکشه برا من باز شه !!
.
![]()
هیشکی سیوی نداره که بتونم این قسمت اول بازی که گیر میکنه رو رد کنم ؟!
برادر ببین این ماله خودمه اگه کار نکرد بگو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون عزیز -اما حالا اینو کجا بریزم ؟!محل سیو بازی برا من کلا به 100 کیلوبایت هم نمیرسه . این 1 مگه !!
![]()
دوستان یکی راهنمایی کنه ! حوصلمون سر رفتا
.
سیو رو هرجا میتونستم کپی کردم . اما باز تو قسمت انتخاب مرحله - فقط همون chapter 1 رو میشه انتخاب کرد که ....
تا اونجای که یادمه اکثر این مدل بازی ها سیوهاشون تو my dacument بود.
دقت کن اگه اونجا نبود برو داخل پوشه بازی یه پوشه ای باید باشه که اسم OUT هستش اون رو باز کنی یه مقدار
فایل هایی دیده میشه پوشه سیو اونجاست اگه بازم نتونستی پیدا کنی بگو تا برم نسب کنم بیام بگم کجاست.
خیر اونجا هم ریختم !! فقط قبلش از اینکه سیو رو به طریق مختلف تو جاهایی که حدس میزدم محل قرار گیری سیو بازیه و راهنمایی ها از چند تا فروم خارجی ! این قسمت انتخاب مرحله وجود نداشت . اما الان میومد !
>
به هر گفتم شاید چون یه پچ رو برای حل مشکل نصب کرده بودم شاید مسیر سیو عوض شده بود . بازیو پاک و دوباره دارم نصب میکنم !!
عجب گرفتاری شدما !! 3 شب واسادم دانلود شه بازی که عذاب بکشم !!؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)