تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 312 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

سلام؛

یک خبر جدید و یک خبر بد برای هواداران رئال مادرید:

استادیوم Bernabau به صورت یک DLC برای FIFA 10 عرضه خواهد شد

این رو از توی کنفرای EA در Gamescom فهمیدم، یعنی Santiago Bernabeu از اول در بازی نخواهد بود!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام؛

یک خبر جدید و یک خبر بد برای هواداران رئال مادرید:

استادیوم Bernabau به صورت یک DLC برای FIFA 10 عرضه خواهد شد

این رو از توی کنفرای EA در Gamescom فهمیدم، یعنی Santiago Bernabeu از اول در بازی نخواهد بود!
    پس ا برای داشتن این استادویم باید پول جمع کنیم
    و بعد بخریم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

البته این استادیوم فری هستش !

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

6

با سلام
    دوستان گرامی من قبل از اینکه حرفم و بزنم بگم من یک گیمر حرفه ای رو PC بودم حتی گرانترین کارت گرافیک و برای سیستمم میخریدم اونم هر سال ولی دوستان از 6 ماه پیش که xbox360 گرفتم و بهش عادت گیم پلی پیدا کردم واقعاً دیدم بازی ها رو کنسول بسیار متفاوت و قوی تر از PC است مثلاً همین FIFA09 من و هر روز جذب خودش کرده و باید قبول کرد با نسخه PC زمین تا آسمون هست به همین جهت غول هایی که بازی ها رو میسازن به حرفه ای بودن کاربر ها و ارائه محصولی که بتونه نظر اونا رو جلب کنه اهمیت میدن بالاخره در حال حاظر گیمرهای حرفهای PC برای اینترنت و کنسول و برای سرگرمی و بازی مورد استفاده قرار میدن ما ایرانی ها همیشه میخواهیم وسیله ای برای تمام کارهامون داشنه باشیم حتی اگه بشه کارهای خانه و بیرونمون و انجام بده در این سالها از 2006 به بعد که من با گیمرها تو خارج از ایران کار میکنم همشون اتفاق نظر دارن به این نکته که اصولاً آینده نگری کمپانی های بازی ساز دنیا روی کنسولها به جهت هزینه و کمبود جا یی که میگیرن بنا گذاشته میشه و برنامه ریزی میکنن (البته من منکر بازی های محشر استراتجیک روی PC نیستم ) بهتره یک کم انصاف داشته باشیم
    سلام؛

دوست عزیز ما که با EA سر جنگ نداریم که، همون مسئله ای که من بهش اشاره کردم می تونه سود خوبی برای EA درست کنه. شما که میگی منکر بازی های محشر استراتژیک روی PC نیستی پس چرا میگی یه گیمر حرفه ای از کنسول برای بازی استفاده می کنه؟! بالاخره کنسول یه چیز ثابته، ولی PC رو میشه ارتقاء داد. و اینم باید در نظر داشت که یکی از استفاده های پیسی Gaming هستش، اگر اینجوری نباشه که کارت گرافیک هامون رو باید بندازیم دور! البته کنسول هم فایده های زیادی داره. به نظر من اگر قابلیت هاشون رو مقایسه کنیم در آخر مساوی در میان.

البته این استادیوم فری هستش !
    باید توجه کنید که EA پول رو دوست داره و شاید به همین خاطر بخواد هواداران رئال رو حسابی بچلونه!!! پس این استادیوم نه تنها فری نیست بلکه خیلی هم اسی هست!!!!!!!!!

در ضمن به همه پیشنهاد می کنم این ویدیو رو ببینن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MHSou; 22-08-2009 at 04:01. دليل: 4FUN!!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام!
    طبق گفته ی سازنده ی نسخه PC در فروم رسمی FIFA 10 تصاویر و همچنین اطلاعات بیشتری از این نسخه در روز یکشنبه منتشر خواهد شد!

6. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منتظر این بازی نباشین.منتظر باشین pro evolution soocer 2010 بیاد.فیفا همیشه از pes عقب بوده.(نظر شخصی)

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

7

منتظر این بازی نباشین.منتظر باشین pro evolution soocer 2010 بیاد.فیفا همیشه از pes عقب بوده.(نظر شخصی)
    سلام؛

فکر کنم که شاید احتمالا اینجا تاپیک بازی FIFA10 باشه نه تاپیک نظرات راجع به FIFA & PES! شایدم اینجا رو با سایت FIFPlay اشتباه گرفتین؟ اگه بخوایم به حاشیه بریم نمی تونیم به طرفداران این بازی اطلاع رسانی کنیم، اگر هم که میخواید این بحث رو ادامه بدید لطفا برید یه تاپیک دیگه ایجاد کنید.

در ضمن چون کمی تند برخورد کردم تا جلوی این مطالب رو از اول گرفته بشه، چون به قول معروف بحث نکنی می بحثنت!

9. 3 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این پست شما اگه توسط یکی از کاربران به مدیریت گزارش داده بشه می تونه براتون یه اخطار ناقابل به دنبال داشته باشه. لطفا به قوانین احترام بذارید. و این بحث ها مغرضانه رو راه نندازید امیدوارم گوشزد بنده رو جدی بگیرید

11. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام؛

دیگه وقتی همه سایتا و همه افراد میگن نکست خوب ما هم میگیم نکست، در ضمن PC دیگه اینقدر قراضه نشده که بهش بگیم نسل قبلی.
    شما بهتره یکباره دیگه با دقت متن من رو بخونید. من نگفتم PC قدیمی شده. من گفتم فیفای PC نسخه ی Old_Gen محسوب میشه.
    PC با توجه به ساختار Open سخت افزیش هم Old-Gen محسوب میشه و هم Current-Gen ( یا همون nex-Gen شما )
    > اتفاقا من در جاهای مختلفی از فروم EA به پستهایی برخورد کردم که به همین موضوع اشاره و استفاده از عبارت Current-Gen رو به جای Nex-Gen سفارش کرده بودند. ولی به قول شما اکثر افراد میگن Nex_Gen که به نظر من اشتباهه.
    این استدلال که چون اکثر آدما کار خاصی رو انجام میدن، پس اون کار درسته و ما باید اون کارو انجام بدیم غلطه. یه روزی اکثر آدما بت پرست بودند. این دلیل حقانیت و درست بودن بت پرستیه؟
    > باز هم تکرار می کنم اغلب بازی های ساخته شده برای نسل کنسول های فعلی و PC از سال 2006 به بعد، نسخه ی Current_Gen ( یا همون Nex_Gen شما) محسوب میشن. ولی بازی های کنسول های نسل قبل و فیفا 2010 برای PC و PS2 نسخه ی Old-Gen به حساب میان که بدین معنیه که فیفای کنونی برای PC نزدیک 3 سال از زمان عقبه!
    Last edited by Yi Yi; 22-08-2009 at 09:18.

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

شما بهتره یکباره دیگه با دقت متن من رو بخونید. من نگفتم PC قدیمی شده. من گفتم فیفای PC نسخه ی Old_Gen محسوب میشه.
    PC با توجه به ساختار Open سخت افزیش هم Old-Gen محسوب میشه و هم Current-Gen ( یا همون nex-Gen شما )
    > اتفاقا من در جاهای مختلفی از فروم EA به پستهایی برخورد کردم که به همین موضوع اشاره و استفاده از عبارت Current-Gen رو به جای Nex-Gen سفارش کرده بودند. ولی به قول شما اکثر افراد میگن Nex_Gen که به نظر من اشتباهه.
    > باز هم تکرار می کنم اغلب بازی های ساخته شده برای نسل کنسول های فعلی و PC از سال 2006 به بعد، نسخه ی Current_Gen ( یا همون Nex_Gen شما) محسوب میشن. ولی بازی های کنسول های نسل قبل و فیفا 2010 برای PC و PS2 نسخه ی Old-Gen به حساب میان که بدین معنیه که فیفای کنونی برای PC نزدیک 3 سال از زمان عقبه!
    سلام؛

بايد بدونيد كه عمر PS3 توسط سوني تا سال 2015 تعيين شده، در ضمن من هر چي كه EA بگه ميگم، چه درست، چه غلط! حالا هم بهتره اين بحثو تموم كنيم و به بازي بچسبيم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •