lg lh700 میتونه mkv پخش کنه؟
lg lh700 میتونه mkv پخش کنه؟
فكر نميكنم بتونه![]()
پیشنهادی برای من ندارید؟
مهدي جان با اين رنج قيمت فكر نميكنم usb دار كه بتونه فيلم پخش كنه گير بياد مگر بدون گارانتي بگيريد
فقط پخش عکس و آهنگ چطور؟ اگه آهنگ هم ساپورت نمیشه فقط عکس هم نشون بده بازم بهتر از هیچیه!
اگه هم با این قیمت مدل USB خور پیدا نمیشه زیر 500 چیز درست و درمون 32 اینچ میشه پیدا کرد؟
چرا عكس واهنگ رو تقريبا همه tv ها ميتونند از طريق usbاجرا كنند مشكلي نيست
شما بدون گارانتي ميخواين بخرين؟يا با گارانتي؟
توي گارانتي دارها كه گفتم مشكلي نيست اهنگ و عكس رو ميتونيد اجرا كنيد
خب با گارانتی اولویت داره. الان شما چه مدلی پیشنهاد میدین؟ اینو هم بگم که مارک تلویزیون اصلاً برام مهم نیست. کیفیت فوق العاده هم نمیخوام ولی یه چیزی هم نباشه که فردا یکی ببینه ازش ایراد تابلو بگیره.
مهدي جان من يك نظر شخصي ميدم شما نظرات بقيه رو هم حتما بپرس وبررسي كن
زير 500 و 32 من samsung 32b470 رو پيشنهاد ميكنم فول اچ دي نيست ولي اصلا نگران نباش كيفيت خيلي خوبي داره
توي تصاوير sd اون چيزي كه من ديدم شاهكاره بمراتب از full hdها كيفيت sd بيشتري داره و برايتنس خيلي خوب
حتما از نزديك ببينش برادر![]()
خب این B470 رو یکی از اقوام داره و من زیر و بمش رو در آوردم! مشکلی نداره ولی الان سام سرویس این رو میده 599 با یه DVD Player که به درد خودشون میخوره! USB هم نداره (یعنی داره ولی برای سرویس خود دستگاهه)
روی مدلهای LG 32LH200R و LG32LF150 هم یه خورده جستجو کردم ولی ظاهراً اونها هم USB شون سرکاریه ولی خب قیمتشون بهتر از سامسونگ هست (البته اینکه سامسونگ B470 از چه نظر به این LG ها برتری داره یا برعکس اطلاعی ندارم)
در مورد سونی و برندهای دیگه هم اطلاع اونچنانی ندارم.
Full HD بودن یا نبودن TV هم اصلاً برام مهم نیست.
راست گفتي حواسم نبود usb serviceداره فقط
اخه بحث قيمت زير 500 و 32 خيلي كم گير مياد
سري t سوني هم ارزونه البته
xvision هم چند مدلي داره گويا منتها سرچ بزن ببين usbكه ميخواي رو داره يا نه
سري هاي ونوس انيكس و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)