وقتی میخوای خالی ببندی طوری ببند و جایی ببند که زود لو نره.نه ملی و نه هیچ عابر بانک دیگه ای شارژ همراه اول خروجی نمیدن. اینو داره کسی میگه که باهاشون کامل در ارتباطه
وقتی میخوای خالی ببندی طوری ببند و جایی ببند که زود لو نره.نه ملی و نه هیچ عابر بانک دیگه ای شارژ همراه اول خروجی نمیدن. اینو داره کسی میگه که باهاشون کامل در ارتباطه
پس معلومه خیلی عقبی حاجی .
می خوای یه نمونشو اسکن کنم و بفرستم ؟؟؟ای خدا ببین کی داره چی میگه !!
اصلا اقا شما راست میگی . ملی کارت شارژ نمیده !!
مطمئنم که وقتی این خبر منو شنیدی بدو بدو رفتی کارت بگیری ولی دیدی نمی ده ؟چون اینم مثل بقیه دستگاه ها وقت خاصی داره !!! اگه اونجوری بود که من همین الانشم کارت می گرفتم و راحت می شدم .
حاجی فکر کردی پول در آوردن به این راحتیه ؟؟از یکی یه خبر بشنوی و زود بری پولدار بشی ؟؟؟
من یادم رفت بگم که وقت خاصی داره واسه کارت شارژ ولی میده !!
کارت من بانک ملی هستش و از بانک ملی هم دیشب یکشنبه 50 تا گرفتم ! امروز هم همشون رو فروختم رفت .
خالی نبند همه میدونن که خالی بستی ولی به روت نیاوردن
در اولین فرصت یه نمونه اسکن می کنم و میزارم تو سایت !! من اهل کل کل نیستم ولی نمی دونم چرا می خوام حال تو یه نفر رو بگیرم !![]()
ساختن یه اسکن تقلبی توسط یه بچه هم کاری نداره.پس ملاک نیست.
من همیشه دعا میکنم که خدایا قبل از اینکه چیزی به کسی بدی اول ظرفیتشو بده
حالا شما اقا vahsha1 چته؟!!!!!یه نگاه به پستات بنداز به همه داری توهین میکنی به این میگی چی حالیته! به اون میگی بچه به اون...همش میگی خودم ،من ...ادم یاد اونی می افته که از رنگ سبز بدش میاد
بابا چته؟؟!!
شما راست میگی اخرشی ما همه مون یه چیزیمون میشه برو یه جای دیگه بتبلیغ اکثر دوستایی که اینجا فعالیت می کنن از اولین پست این تاپیک فعالیت داشتنه دروغی نداریم بهم بگیم دوستان کسی دیگه جوابشو نده ما زورمون میاد یا شما که واسه به کرسی نشوندن حرفت توهین میکنی !واقعا که خجالت داره
اقا شما هر روز 100000000000 تا کارت شارژ می خری و میفروشی !!!!
شما اصلا تو همراه اول مدیر عامل هستی !!
شما 100 ساله تو اینترنت داری مقاله می نویسی .
شما پول داری !!!
شما همه کار بلدی
شما همه کاره ای .
شما همه چی ای اصلا !
بیخیال شو .
هر کی هم کارت شارژ بخواد بهتون پیغام خصوصی میده !!
لطفا اینجا واسه خرید و فروش بحث نکنید !!
اگه خبری چیزی دارید بگید تا دوستان تست کنند و اگه صحت داشته باشه ازتون تشکر هم می کنند . اینجا فقط به خاطر کمک به همدیگه هستش نه دعوا و کل کل ....
اسپم ندین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من هم کارت ملت دارم هم ملی با کدوم و از کدوم بانک کارت انلاین بگیرم بهتره و اگه کم شد برمیگرده
از ده تا شارژی که انلاین گرفتم 4تاش شارژنشد پیام با اشکال زد
4تاش شارژ شد و صفحه اخر پیام با نتاسفانه با خطا روبرو شد زد
و دوتاش هم کا مل و با رسید شارژ شد همه رو هم از سامان گرفتم با کارت ملت و یکی با ملی
به نظر شما کدوم بهتره
به نظر من دیگه اینترنتی رو باید بندازی سطل آشغال !!
چون احتمالش 30 % هستش که جواب بده !!!
هم خطا میده ارور میده !!
هم می نویسه شارژ شد ولی نمی شه !!
و الی آخر ....
انجام نده که بخور بخوره !!
********************************************* پست 800 این تاپیک به دست اینجانب نوشته شد *************************
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)