تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 1211 اولاول ... 3070767778798081828384901301805801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اول از همه بگم وین رونی Cover star نسخه ی بریتانیا در فیفا بوده و هست ...
    دوم اینکه برای پاسخ دادن به هم نیاز نیست حتما نقل قول کنین که تاپیک به این وضع بیافته ...
    و یه سوال :
    این بازی طبق معمول بعد از FIFA ریلیز میشه دیگه ؟؟؟ خدا کنه FIFA نسکت باشه وگرنه مجبورم دیگه اصلا PC بازی نکنم و فقط به همون X360 اکتفا کنم ...

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

یه خبری اومده نمیدونم جدیده یا قدیمیه.
    عربی:

لعبة جديدة تفاصيل المعلن

Konami التنمية فريق للكشف عن مزيد من التفاصيل PES2010. النسخة المقبلة سوف تركز على الواقعية ، والتي ستنعكس في وتيرة المباراة. بناء وسيكون مفتاح اللعب. لاعبا ولاعبة ، على ضرورة الاستفادة القصوى من حركة المارة وتحطيم المعارضة والعمل من فرص التهديف. الأهداف السهلة سيتم القضاء.
    المهارات الفردية لاعب حاليا وإعادة صياغة نظام جديد يسمح للمستخدمين لإدماجها في استراتيجيات فريق. الخلط بين هذه القدرات ، والتحول نحو خارج عن الإرادة وغيرها من وسائل جديدة لتوليد تؤديه الدائرة.
    مزيد من التفاصيل عن النظام التكتيكي للانزلاق كما كشف. أما المتزلجون لضبط الوقت الحقيقي الدفاعية والهجوم على اللعب والضغط على العرض ، ودعم مجموعة متنوعة من بيئات أخرى. كل فريق في الدائرة العامة سيكون لها وضع فريد التكتيكية ، ولكن لاعبي الحرية في تغيير كل مجال من مجالات خاصة بها لتتناسب مع اسلوب اللعب.
    الماجستير في جامعة ويضم حاليا كلا من أوروبا ودوري أبطال أوروبا للعبة عرض كامل لهذا الموسم للاعبين للتمتع. النجاح في الماجستير في جامعة ستشهد اللاعبين واكد ان هذه المسابقات. اغراء المشاركة في البطولات الاوروبية ويمكن أن تستخدم أيضا لجذب أقوى اللاعبين جانبكم ، مع نقل معاملات وعقود الآن أكثر واقعية إلى حد كبير في استخدامها والتعامل بالعملة الحقيقية منها.
    مزيد من التفاصيل عن ميزات جديدة مثيرة وستعلن النتائج قريبا

انگلیسی:

New Game Details Announced

Konami’s development team has revealed more details for PES2010. The next version will focus on realism, which will be reflected in the pace of the game. Build up play will be key. Players will need to make the most of passing and movement to break down opposition and work scoring opportunities. Soft goals will be eliminated.
    Individual player skills are being reworked and a new system will allow users to incorporate them into team strategies. Mixing up these abilities, switching some on and other off will generate new ways to play PES.
    Further details of the tactical slider system have also been unveiled. The sliders allow for real time fine tuning of defensive and attacking play, pressing, width, support and a range of other settings. Each team in PES will have a unique tactical setting, but players are free to alter every area to suit their own style of play.
    The Master League now incorporates both the Champions League and Europa Leagues, offering a complete season for players to enjoy. Success in the Master League will see players streamed into these competitions. The lure of European football can also be used to attract stronger players to your side, with transfer dealings and contracts now significantly more realistic in their use and including real currency dealings.
    More details on exciting new features will be announced shortly.

منبع : سایت pes2010

3. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من که کلا از pes2009 زده شدم ... دو نفرش خیلی حال میده ولی تا حالا نمیدونستم اینقدر هوش مصنوعی کامپیوتر وقتی با کامپیوتر بازی میکنه مسخره ساخته شده باشه.
    وقتی رو آسون میزاری اینقدر آسون میشه که اصلا بهت حمله نمیکنه ... وقتی سختش میکنی اینقدرسخت میشه که اصلا نیتونی بهشون حمله کنی.
    دروازه بانشون هم که اصلا گل نمیخوره.
    من آرژانتین رو گرفتم با آلمان بازی کردم اینقدر حمله کردم به دروازشون رو حالت Professional ولی همش رو دروازبان آلمان میگرفت ... آخه یعنی چی دروازبان دیگه اینقدر هم نباید قوی باشه بعدش اونا یه حمله کردن و خیلی راحت گل زدن
    امیدوارم تو نسخه 2010 کونامی همونطور که خودش گفته یه شبیه سازی واقعی درست کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

من که کلا از pes2009 زده شدم ... دو نفرش خیلی حال میده ولی تا حالا نمیدونستم اینقدر هوش مصنوعی کامپیوتر وقتی با کامپیوتر بازی میکنه مسخره ساخته شده باشه.
    وقتی رو آسون میزاری اینقدر آسون میشه که اصلا بهت حمله نمیکنه ... وقتی سختش میکنی اینقدرسخت میشه که اصلا نیتونی بهشون حمله کنی.
    دروازه بانشون هم که اصلا گل نمیخوره.
    من آرژانتین رو گرفتم با آلمان بازی کردم اینقدر حمله کردم به دروازشون رو حالت Professional ولی همش رو دروازبان آلمان میگرفت ... آخه یعنی چی دروازبان دیگه اینقدر هم نباید قوی باشه بعدش اونا یه حمله کردن و خیلی راحت گل زدن
    امیدوارم تو نسخه 2010 کونامی همونطور که خودش گفته یه شبیه سازی واقعی درست کنه.
    منم ازpes2009 زده شدم ولی الان زده شدم.
    درصورتی که وقتی fifa09 بازی میکنم خیلی زودتر زده میشم .
    امیدوارم هر دوتاشون یه دست درست و حسابی رو سرشون بکشن. که تو PES که مطمئنم این کا رو میکنن ولی تو اون یکی هنوز چیزی معلوم نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

6

یه خبری اومده نمیدونم جدیده یا قدیمیه.
    عربی:

لعبة جديدة تفاصيل المعلن

Konami التنمية فريق للكشف عن مزيد من التفاصيل PES2010. النسخة المقبلة سوف تركز على الواقعية ، والتي ستنعكس في وتيرة المباراة. بناء وسيكون مفتاح اللعب. لاعبا ولاعبة ، على ضرورة الاستفادة القصوى من حركة المارة وتحطيم المعارضة والعمل من فرص التهديف. الأهداف السهلة سيتم القضاء.
    المهارات الفردية لاعب حاليا وإعادة صياغة نظام جديد يسمح للمستخدمين لإدماجها في استراتيجيات فريق. الخلط بين هذه القدرات ، والتحول نحو خارج عن الإرادة وغيرها من وسائل جديدة لتوليد تؤديه الدائرة.
    مزيد من التفاصيل عن النظام التكتيكي للانزلاق كما كشف. أما المتزلجون لضبط الوقت الحقيقي الدفاعية والهجوم على اللعب والضغط على العرض ، ودعم مجموعة متنوعة من بيئات أخرى. كل فريق في الدائرة العامة سيكون لها وضع فريد التكتيكية ، ولكن لاعبي الحرية في تغيير كل مجال من مجالات خاصة بها لتتناسب مع اسلوب اللعب.
    الماجستير في جامعة ويضم حاليا كلا من أوروبا ودوري أبطال أوروبا للعبة عرض كامل لهذا الموسم للاعبين للتمتع. النجاح في الماجستير في جامعة ستشهد اللاعبين واكد ان هذه المسابقات. اغراء المشاركة في البطولات الاوروبية ويمكن أن تستخدم أيضا لجذب أقوى اللاعبين جانبكم ، مع نقل معاملات وعقود الآن أكثر واقعية إلى حد كبير في استخدامها والتعامل بالعملة الحقيقية منها.
    مزيد من التفاصيل عن ميزات جديدة مثيرة وستعلن النتائج قريبا

انگلیسی:

New Game Details Announced

Konami’s development team has revealed more details for PES2010. The next version will focus on realism, which will be reflected in the pace of the game. Build up play will be key. Players will need to make the most of passing and movement to break down opposition and work scoring opportunities. Soft goals will be eliminated.
    Individual player skills are being reworked and a new system will allow users to incorporate them into team strategies. Mixing up these abilities, switching some on and other off will generate new ways to play PES.
    Further details of the tactical slider system have also been unveiled. The sliders allow for real time fine tuning of defensive and attacking play, pressing, width, support and a range of other settings. Each team in PES will have a unique tactical setting, but players are free to alter every area to suit their own style of play.
    The Master League now incorporates both the Champions League and Europa Leagues, offering a complete season for players to enjoy. Success in the Master League will see players streamed into these competitions. The lure of European football can also be used to attract stronger players to your side, with transfer dealings and contracts now significantly more realistic in their use and including real currency dealings.
    More details on exciting new features will be announced shortly.

منبع : سایت pes2010

با پدیده ترجمش کردم

جزئيات بازى جديد اعلام كردند

تيم [
    imanoK s] پيشرفت جزئيات بيشتر را براى پى اى اس 2010 آشكار كرده است. نسخه بعدى روى حقيقت‌بينى تمركز خواهد كرد، كه در قدم بازى را منعكس‌شده خواهد بود. افزايش اراده را بازى مىكند كليد باشيد. بازيكنان گذرنده احتياج خواهند داشت بيشترين استفاده را بكنند و حركت به مخالفت از كارافتادگى و در فرصت‌ها كار مىكند امتياز بگيرد. اهداف نرم حذف‌شده خواهند بود. بازيكن شخصى كاردان است تجديد نظر شده است و يك سيستم جديد به استفاده‌كنندگان اجازه خواهد داد آنها را در استراتژىهاى دسته‌اى تركيب بكند. آميختن بالاى اين توانايىها، مقدارى روى و سوزن‌بانى ديگر بيرون اراده راه‌هاى جديد را توليد بكند كه پى اى اس را بازى مىكند. همچنين جزئيات سيستم لغزنده تدبيرى را پيش ببريد نمودار شده بوده است. لغزنده‌ها به ميزان‌سازى دقيق زمانى و حمله كردن دفاعى واقعى بازى اجازه مىدهند، فشار،، پهنا پشتيبانى مىكند و يك سلسله كارگذارىهاى ديگر. هر تيم در پى اى اس يك كارگذارى تدبيرى بىمانند داشته خواهد باشيد اما بازيكنان آزاد هستند كه هر موضوع را به كت و شلوار سبك خودشان بازى تغيير مىدهند. اصلى اتحاديه هر دو قهرمانان اتحاديه را حالا تركيب مىكند و (aporuE متحد شدن)، تقديمى يك فصل كامل براى بازيكنان كه لذت مىبرد. موفقيت در اصلى اتحاديه بازيكنان را خواهد ديد روان در اين رقابتها. همچنين دام فوتبال اروپايى به بازيكنان قوىتر به طرف شما مىتواند عادت داشته باشد جذب بكند، با معاملات انتقال و در استفاده‌شان را حالا عمدتاً مبنى بر اصول واقع‌بينىتر و در برداشتن معاملات پولى واقعى قرارداد مىبندند. جزئيات بيشتر روى تحريك كردن ويژگىهاى جديد به زودى اعلام‌شده خواهد بود..

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون بهادر جان از خبری که گذاشتی و همینطور ترجمش البته چون با نرم افزار ترجمش کردی خیلی روون و گویا نشده با اجازه از شما من دست و پا شکسته این متنو ترجمه کردم :
    جزئیات بیشتری از بازی منتشر شد .
    "تیم توسعه کونامی" جزئیات بیشتری از بازیو منتشر کرد.نسخه بعدی بازی بیشتر بر روی واقعیت گرایی در بازی تمرکز خواهد داشت که این مساله در مسیر رو به جلوی بازی منعکس خواهد شد .تقویت نیرو ها عامل کلیدی این جریانه .توی این نسخه بازیکنان تیم برای شکستن مقاومت تیم حریف و بدست آوردن فرصت های گل زنی نیاز به پاسکاریهای بسیار زیادی دارن و برای رسیدن به این مقصود باید بیشترین تحرکو توی زمین از خودشون نشون بدن .در این نسخه دیگه از گل های راحت و ساده خبری نخواهد بود .
    مهارتهای فردی بازیکنان مجددا بازسازی شده و یک سیستم جدید به گیمرها این اجازه رو میده که این مهارتها رو در قالب استراتژی تیمی بکار ببندن .ترکیب این تواناییها , فعال کردن یا غیر فعال کردن بعضی از اونا منجر به ایجاد طرق و سبک و سیاق جدیدی دربازی خواهد شد .
    علاوه بر اینها جزئیاتی از سیستم کشویی تاکتیکی بازی منتشر شد .این سیستم به گیمر این اجازه رو میده که در زمان مشخص و بدون تاخیر نسبت به تنظیم دقیق و مناسب مقدار دفاع یا حمله , پرسینگ , گسترش بازیکنان تیم در عرض زمین , میزان حمایت و همینطور محدوده بقیه تنظیمات و ستینگ اقدام کنه .هر تیمی توی این نسخه تنظیمات تاکتیکی منحصر به فرد خودشو داره .اما بازیکنان آزادن که هر قسمتیو برای سبک مناسب بازی خودشون تغییر بدن .
    در حال حاضر مد مستر لیگ , لیگ اروپا و لیگ قهرمانان رو در خودش میبینه ." ارائه یک فصل کامل برای گیمرها که ازش لذت ببرن " جذبه فوتبال اروپا عاملیه برای جذب بازیکنان بزرگتر .مذاکرات و قرارداد های نقل و انتقال بازیکنان به شکل چشمگیری در عمل واقعی تر به نظر خواهد رسید که این مساله شامل خریدو فروش بازیکنان با ارزهای واقعی (احتمالا دلار , پوند و یورو ) هم خواهد بود .
    بزودی جزئیات جالب و مهیج بیشتری از بازی منتشر خواهد شد .

8. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

fifa next نيست تو سايتش ديدم

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تا Demo قابل بازیش نیاد هیچی معلوم نیستش ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

تو ویکی پدیا نوشته آنفیلد رو هم بعد ومبلی لیسانس کردن
    آی لعنت به ذاتشون اگه الدترافورد رو لیسانس نکنن
    لعنت به ذات پلیدشون !
    الدترافورد بعد ومبلی بهترین استادیوم انگلیسه
    کی اطلاعات بازی رو اعلام می کنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

تو ویکی پدیا نوشته آنفیلد رو هم بعد ومبلی لیسانس کردن
    آی لعنت به ذاتشون اگه الدترافورد رو لیسانس نکنن
    لعنت به ذات پلیدشون !
    الدترافورد بعد ومبلی بهترین استادیوم انگلیسه
    کی اطلاعات بازی رو اعلام می کنن ؟
    9 و 15 جولای اطلاعات و همینطور عکسهای جدید از بازی منتشر میشه.

13. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •