سلام..
ورژن 9 خیلی مضخرف شده
من در حال حاضر از 7 استفاده میکنم خیلی بهتره.
موفق و موئیدباشین
سلام..
ورژن 9 خیلی مضخرف شده
من در حال حاضر از 7 استفاده میکنم خیلی بهتره.
موفق و موئیدباشین
سلام!
من از بابیلون 7 استفاده میکنم، بابیلون من نه تو اکسپلورر ها، نه محیط ویندوز و نه ورد و پی دی اف کار نمیکنه! فقط تو محیط خود بابیلون میشه ار موس اکتیویشن استفاده کرد. کسی میتونه کمکم کنه؟
با سلام
من یه پروژه 100 صفحه ای انگلیسی مربوط به cpu دارم که برای مطالعه خودم میخوام ترجمه کنم
گفتن بابیلون خوبه
حالا نسخه 9 این برنامه رو نصب کردم ولی جملات رو به طور تخصصی معنی نمیکنه
چه کارهایی باید انجام بدم
راهنمایی بفرمائید
پیشنهاد میدم متن رو به کسی بدید ترجمه کنه واستون ، اگر هم خودتون وقتش رو دارید ؛ جمله به جمله ترجمه کنید تا مفهوم رو بگیرید و ویرایش صحیح رو انجام بدید.
موفق باشید![]()
سلام عزیزم
خوب منم قصد ترجمه جمله به جمله رو دارم
منظور منو نفهمیدین
معمولا این برنامه ها برای ترجمه جمله ای قسمتی دارن که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه رشته ای و بعد نرم افزار میاد جمله ها رو بر حسب اون رشته معنی میکنه
فرض کنید شما متنی دارین که مربوط به برنامه نویسی کامپیوتر هست
اینجا تو یه جمله کلمه program به کار برده شده
این کلمه دارای چند معنی هست که اینجا باید معنی ای که مربوط به کامپیوتر هست به کار برده شه
از این رو نرم افزار یه بخشی داره که مشخص میکنی متن شما مربوط به چه مبحثی هست
لطفا در این خصوص راهنمایی کنید برای ترجمه پروژه ای که مربوط به تربیت بدنی هستش باید چه کارهایی انجام بدم
ممنون
سلام چطوری میشه تلفظ کلمات بهتر انجام بده babylon ? این پیشفرضش که زیاد متوجه نمیشیم
منم از ورژن 8 استفاده میکنم و همین مشکلو دارم! یکی کمک کنه!البته تا چند روز خوبه ولی بعد خراب میشه!
با سلام مدیر عزیز این بخش اطفا جواب ما رو بدید.با سپاس
دوستان
گلاسری برای معماری داره؟
اگه هست ممنون می شم لینک دانلودش بزارید.
اتفاقاً جناب ناظر انجمن دقیق منظورتون رو درک کردن و خیلی هم خوب راهنماییتون کردن ، شما بهتره متنت رو به یه مترجم بدی تا خیلی راحت برات ترجمه کنه و وقتت رو با این نرم افزارها بیخودی تلف نکنی چون تالرنسشون خیلی بالاست و اون چیزی که شما می خوای نمی شه!
موفق باشی دوست من
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
شما بهتره ربات تلفظ Michael رو پیدا کنی عالی تلفظ می کنه در ضمن باید بذاری رو Slow تا دقیق متوجه بشی استرس های کلمات رو.
موفق باشی دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)