همون کرکی که اینجا معرفی شده بود رو هم دانلود کردم 5 مگ بود که بعد از باز کردنش 18 مگ میشه
همون کرکی که اینجا معرفی شده بود رو هم دانلود کردم 5 مگ بود که بعد از باز کردنش 18 مگ میشه
من بازیو تموم کردم ،اکشن بازی خیلی خوبه و صدا گزاری اون عالیه واقعا و از شنیدن صداها من واقعا کیف کردم .
در کل بازیه خوبیه و کاملا ارزش بازی کردن داره ///
بازیش از cod6 که همه میگن بهتر نیست در حد brothers in arm (اخرین نسخه اش اسمش یادم نیست)هست؟
بازی افت فریم نداره؟
کلا بازی باحالی هست یا نه؟
خواهشا راهنمایی کنید اگه خوبه میخوام بگیرمش.
مردم از بس انتظار کرک شدن ac2 کشیدم
اين كه از MW2 بهتره يا نه بستگي به خودت و نگاه به بازي داره .
ولي مي تونم بگم تو بعضي جا ها بهتر از MW2 از شده .
در كل اگه از بازي هاي modern shooting يا همون MW2 خوشت اومد ، از اين هم خوشت مياد .
معمولا همه ي بازي ها افت فريم دارن ، ولي بعضي بازي ها كم تر بعضي بيشتر . ولي اين بازي زياد افت فريم نداره ( البته به سيستم PC شما هم بستگي داره )
در كل بازي خوبي هست و به بازي كردنش مي ارزه ...
یکی راهنمایی کنه لطفا بازی رو دیروز گذاشتم آپیدت شد ولی بازم وقتی میخوام اجرا کنم هیچ اتفاقی نمی افته و بازی اجرا نمی شه
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
لطفا لینک کرک مطمئن رو بذارید ممنون
بازی تقریبا با MW2 برابری داره،در بعضی از موارد از MW2 بهتره ولی در بیشتر موارد با MW2 یکسان و یا بدتر هستش(50% موارد مثل هم هستن،20%بهتره،30% کم میاره)
این بازی با Brothers in arm کمی فرق داره (این جالب تره)
بازی افت فریم نداره(به قول دوستمون به سیستم شما بستگی داره)
در کل بازی جالبیه و سرگرمتون میکنه
جالبه که بازی من اصلا کرک نداشت و اجرا شد
http://www.2shared.com/file/12317393/6661a4cf/BFBC2Game.html
اقا من این پچ 500 مگی رو گرفتم تا میزنم برای اینستال میگه فولدر بتل فیلدو پیدا نیمکنه..کپیشم کردم تو فلدر بازی بازم نشد چی کار کنم؟؟
یا مال این بازی نیست یا با ورژن بازی که1.0.1.0 هست مطابقت نداره
سلام
من این بازیو دیروز روی pc نصبیدم ولی وقتی میرم داخل بازی تو صحنه هایی که خیلی تیراندازی میشه آسمون بازی گرافیکش به هم میریزه و سیاه میشه(هر چی بیشتر جنگ باشه بیشتر اینجوری میشه ولی اگه همه چی آروم باشه اینطوری نمیشه!!
اعصابمو خورد کرده
اینم مشخصات سیستم:
گرافیک:nvidia geforce 275 gtx xfx
رم:6gig bus 2000 ocz
سی پی یو:intel cori7
حالا شما میدونی مشکل از کجاست
حتی کرافیکشو هم روی پایین ترین حد میذارم ولی بازم همونجوری میشه![]()
همونطور که قبلا هم گفتم باید آخرین نسخه ی آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)