دوست عزیز مبارکت باشه.امیدوارم که لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.![]()
دوست عزیز مبارکت باشه.امیدوارم که لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.![]()
دوستانی که N61jq دارند لطفا بیان کلوپ.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش وایو من سلام
من الان میخوام از لپ تاپم بک آپ بگیرم دارم با نرم افزار AI Recovery خود ایسوس بک آپ میگیرم درسته ؟
در ضمن این ویندوز 64 بیتی را بذارم روش باشه یا عوضش کنم ؟ بازی هارو اجرا میکنه ؟مشکلی نداره ؟ در ضمن میخوام روش برانامه حسابداری بریزم با 64 بیتی اجرا میشه ؟
Last edited by You Were Mine; 30-05-2010 at 20:24.
جواب شما رو تو کلوپ دادم.![]()
نه دوست من فقط N61jv این مشکل رو داره که کارت گرافیکش Geforce GT 325m است.مدلهای دیگه کارت گرافیک این مشکل رو ندارند.![]()
سلام،من یه لپ تاپ asus ul80 j گرفتم و یه مشکل دارم !
این لپ تاپ 2تا گرافیک داره که یکیش dedicated چه جوری بین این 2تا سوییچ کنم؟
منظور شما رو متوجه نشدم یعنی چی که یکیش Dedicated هست؟؟؟تا جایی که من میدونم لپ تاپ شما یک کارت گرافیک داره که 512Mg رم اختصاصی یا همون Dedicate داره.
با سلام خدمت تمام بچه های فروم مخصوصا آقای vaioman
با راهنمایی شما asus x64jv گرفتم
باید بگم واقعا لب تاپ عالیه کیفیت lcd واقعا عالی و در نور آفتاب خیلی خوب جواب میده.گرافیکش هم که واقعا حرف نداره و همه نیازای منو برآورده من بازیهایsplit second , assasin creed 2 (یه بازی racing با گرافیک عالی) رو با آخرین حد تنظیمات روش تست کردم بدون هیچگونه مشکلی و به خوبی اجرا کرد.
فقط باید بدونین چون این مدل و سری N61 گرافیکشون optimus هست باید درایورشون از خود سایت asus بگیرین و یه نکته دیگه هم که خیلی مهمه این که چون این فنآوری optimus یکی از ابداعات جدید nvidea است و درایورای اون هنوز قابلیت شناسایی تمام بازیها و برنامها رو نداره امکان داره هنگام اجرای یه بازی روی کارت geforce سوییچ نشه و از همون گرافیک intel استفاده کنه ،برای اینکه بفهمین داره از گرافیک geforce استفاده میکنه باید 2 چراغ آبی رنگ که دو طرف لب تاپ روشنه به رنگ سفید در بیاد اگه این اتفاق نیفتاد یعنی لب تاپ شما داره از کارت intel استفاده میکنه و نگران نباشید اگه نتونست حتی پیش پا افتاده ترین بازیها رو اجرا کنه.
آگه این اتفاق براتون افتاد(مثل خودم) بگین تا راهنماییتون کنم.
راستی یه چیز دیگه این لب تاپ واقعاااااا زیباست
اگه سوالی در مورد این لب تاپ و کاراییش داشتین بپرسین
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
این مشکل سوییچینگ رو میشه به راحتی حل کرد و میشه گفت اصلا مشکل نیست و به زودی با درایورای جدید nvidea برطرف میشه البته الان هم خودتون به صورت دستی و به راحتی میتونین برطرفش کنین
یه خبر خیلی خوب واسه کسایی که n61 یه x64 asus دارن(مثل خودم ) میتونین درایور جدید گرافیک OPtimus رو از آدرس زیر بگیرین که تا حد بسیار زیادی مشکل سوییچینگ بین دو کارتو حل میکنه(البته یه بار هم گفتم این اصلا مشکل نیست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sahelsoosoo عزیز لپتاپ نو مبارک انشاال... که فنش برات بچرخه. من از طرف کلیه دوستانی که N61jv یا X64jv دارند از شما خواهش میکنم که اگر راه حلی برای این مشکل بلدی به صورت کامل شرح بدید و همه رو از نگرانی خارج کنید.با تشکر فراوان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)