تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 370 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستانه گلم.
    من الان یه ASUS N61JQ-JX014V سفارش دادم.1.430.000 گرفتم فردا میرسه
    دوست عزیز مبارکت باشه.امیدوارم که لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که N61jq دارند لطفا بیان کلوپ.اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

داداش وایو من سلام
    من الان میخوام از لپ تاپم بک آپ بگیرم دارم با نرم افزار AI Recovery خود ایسوس بک آپ میگیرم درسته ؟
    در ضمن این ویندوز 64 بیتی را بذارم روش باشه یا عوضش کنم ؟ بازی هارو اجرا میکنه ؟مشکلی نداره ؟ در ضمن میخوام روش برانامه حسابداری بریزم با 64 بیتی اجرا میشه ؟
    Last edited by You Were Mine; 30-05-2010 at 20:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش وایو من سلام
    من الان میخوام از لپ تاپم بک آپ بگیرم دارم با نرم افزار AI Recovery خود ایسوس بک آپ میگیرم درسته ؟
    در ضمن این ویندوز 64 بیتی را بذارم روش باشه یا عوضش کنم ؟ بازی هارو اجرا میکنه ؟مشکلی نداره ؟ در ضمن میخوام روش برانامه حسابداری بریزم با 64 بیتی اجرا میشه ؟
    جواب شما رو تو کلوپ دادم.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام در مورد g73 الماس وارد کرده قرار بهم خبر بدن امروز هم مشخصات هم قیمت اگه مناسب باشه میگیرم در ضمن دیروز g73 رو تو پایتخت دیدم با قیمت 2050000 تومان همه چیزش بالا بئد فقط رمش 4 گیگ بود هاردش 1 ترا و گرافیک 5780 و... که خودتون می دونید فقط من تو سایت دیده بودم رمش 8 گیگ بود که این 4 گیگشو داشت کسی اگه می خواد با این قیمت بره پایتخت زیرزمین فقط ایسوس داره بزرگم نوشته رو شیشش ایسوز.در مورد کارت گرافیک N61 سوال داشتم کسی گفت که دوتا کارت گرافیک داره و تو سوییچ کردن ازین کارت به اون کارت مشکل داره و سوییچش هنوز تو ایران نیمده؟این برای مدل N61 و G73 صدق می کنه؟کسی می دونه؟اگه اینطور باشه من دودل میشم اینارو بگیرم.ممنون.
    نه دوست من فقط N61jv این مشکل رو داره که کارت گرافیکش Geforce GT 325m است.مدلهای دیگه کارت گرافیک این مشکل رو ندارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام،من یه لپ تاپ asus ul80 j گرفتم و یه مشکل دارم !
    این لپ تاپ 2تا گرافیک داره که یکیش dedicated چه جوری بین این 2تا سوییچ کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،من یه لپ تاپ asus ul80 j گرفتم و یه مشکل دارم !
    این لپ تاپ 2تا گرافیک داره که یکیش dedicated چه جوری بین این 2تا سوییچ کنم؟
    منظور شما رو متوجه نشدم یعنی چی که یکیش Dedicated هست؟؟؟تا جایی که من میدونم لپ تاپ شما یک کارت گرافیک داره که 512Mg رم اختصاصی یا همون Dedicate داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمام بچه های فروم مخصوصا آقای vaioman
    با راهنمایی شما asus x64jv گرفتم
    باید بگم واقعا لب تاپ عالیه کیفیت lcd واقعا عالی و در نور آفتاب خیلی خوب جواب میده.گرافیکش هم که واقعا حرف نداره و همه نیازای منو برآورده من بازیهایsplit second , assasin creed 2 (یه بازی racing با گرافیک عالی) رو با آخرین حد تنظیمات روش تست کردم بدون هیچگونه مشکلی و به خوبی اجرا کرد.
    فقط باید بدونین چون این مدل و سری N61 گرافیکشون optimus هست باید درایورشون از خود سایت asus بگیرین و یه نکته دیگه هم که خیلی مهمه این که چون این فنآوری optimus یکی از ابداعات جدید nvidea است و درایورای اون هنوز قابلیت شناسایی تمام بازیها و برنامها رو نداره امکان داره هنگام اجرای یه بازی روی کارت geforce سوییچ نشه و از همون گرافیک intel استفاده کنه ،برای اینکه بفهمین داره از گرافیک geforce استفاده میکنه باید 2 چراغ آبی رنگ که دو طرف لب تاپ روشنه به رنگ سفید در بیاد اگه این اتفاق نیفتاد یعنی لب تاپ شما داره از کارت intel استفاده میکنه و نگران نباشید اگه نتونست حتی پیش پا افتاده ترین بازیها رو اجرا کنه.
    آگه این اتفاق براتون افتاد(مثل خودم) بگین تا راهنماییتون کنم.
    راستی یه چیز دیگه این لب تاپ واقعاااااا زیباست
    اگه سوالی در مورد این لب تاپ و کاراییش داشتین بپرسین

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

نه دوست من فقط N61jv این مشکل رو داره که کارت گرافیکش Geforce GT 325m است.مدلهای دیگه کارت گرافیک این مشکل رو ندارند.
    این مشکل سوییچینگ رو میشه به راحتی حل کرد و میشه گفت اصلا مشکل نیست و به زودی با درایورای جدید nvidea برطرف میشه البته الان هم خودتون به صورت دستی و به راحتی میتونین برطرفش کنین

10. این کاربر از sahelsoosoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه خبر خیلی خوب واسه کسایی که n61 یه x64 asus دارن(مثل خودم ) میتونین درایور جدید گرافیک OPtimus رو از آدرس زیر بگیرین که تا حد بسیار زیادی مشکل سوییچینگ بین دو کارتو حل میکنه(البته یه بار هم گفتم این اصلا مشکل نیست)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت تمام بچه های فروم مخصوصا آقای vaioman
    با راهنمایی شما asus x64jv گرفتم
    اگه این اتفاق نیفتاد یعنی لب تاپ شما داره از کارت intel استفاده میکنه و نگران نباشید اگه نتونست حتی پیش پا افتاده ترین بازیها رو اجرا کنه.
    آگه این اتفاق براتون افتاد(مثل خودم) بگین تا راهنماییتون کنم.

اگه سوالی در مورد این لب تاپ و کاراییش داشتین بپرسین
    این مشکل سوییچینگ رو میشه به راحتی حل کرد و میشه گفت اصلا مشکل نیست و به زودی با درایورای جدید nvidea برطرف میشه البته الان هم خودتون به صورت دستی و به راحتی میتونین برطرفش کنین
    Sahelsoosoo عزیز لپتاپ نو مبارک انشاال... که فنش برات بچرخه. من از طرف کلیه دوستانی که N61jv یا X64jv دارند از شما خواهش میکنم که اگر راه حلی برای این مشکل بلدی به صورت کامل شرح بدید و همه رو از نگرانی خارج کنید.با تشکر فراوان

13. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •