قبل از اینکه فرمت سطح پایین کنید هم ظرفیت 0 میزد؟
به هر حال چون از فرمت سطح پایین استفاده کردید دیگه نمیشه اطلاعات رو برگردوند.بهتره بفرستی گارانتی تا با یک هارد سالم عوض کنند.
قبل از اینکه فرمت سطح پایین کنید هم ظرفیت 0 میزد؟
به هر حال چون از فرمت سطح پایین استفاده کردید دیگه نمیشه اطلاعات رو برگردوند.بهتره بفرستی گارانتی تا با یک هارد سالم عوض کنند.
با تشکر از همه دوستان که کمک کردند
نه صفر نمیزد بوت نمیشد وقتی با باکس اکسترنال وصلش میکردم میگفت باید فرمت بشه
با با سلام
من یه هارد مکستور دارم که ویندوز روی اون خیلی دیر میاد بالا.
مدل هارد Model: MAXTOR STM3500320AS , Serial: 9QM2ASKJ , Firmware: MX15
لطفا کمک کنید
سکتو های صفر هارد شما بهم ریخته و تنها راه اون این است که هاردتان را پارتیشن بندی کنید البته با برنامه maxblat و قبل از این کار اطلاعاتتان را جابجا کنید .
هارد قدیمی و اینترنال است. هارد جدید هم SATA2 است. روی مادربرد جدید، 3 پورت از نوع IDE وجود داره که به هارد قدیمی میخوره. یکی مربوط به DVD رام و رایتر است. دیگری مربوط به فلاپی و آخری خالی است. از طریق کابل IDE هارد را به مادر برد در حالتی که جامپرهاش Slave بود بجای DVD رام متصل کردم که اصلا ویندوز بالا نیامد.
دوست عزیز فعلاً راهی برای هارد های IDE موجود نیست
اگر ممکنه فرمت کن بعد اطلاعات رو رکاوری کن
با سلام خدمت دوستان من کارم یه جوریه که سیستم چند ماه یکسره باید روشن باشه برای هاردا لازمه فن ببندم این فنهای اماده هم گرونه هم فکر نکنم بتونه خنکش کنه فناش کوچیکه اگه فن کیس ببندم اون قسمت پائینش که برد نیست هم باید فن ببندم البته میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی گفتم برای یه سوال تاپیک نزنم
آقا حامد چطوری باید هارد را فرمت کنم
عرض کردم که اصلا دستگاه هارد را نمی شناسه. مشکل اینجاست که اول باید به طریقی هارد شناسایی بشه که فکر کنم اگر این اتفاق بیافتد آنوقت به راحتی بتوان به اطالاعات هارد دسترسی پیدا نمود. البته مطمئن نیستم و نیازمند راهنمایی دوستان هستم
سلام عزیزان.
من یه هارد 80 گیگی قدیمی دارم مدتی هست به طور نا معلومی توسط مادر برد شناخته نمیشه و هنگام نصب ویندوز erro میدهد به این معنی که هاردی وجود ندارد هارد را نصب کنید ....
خواهشا عاجزانه التماس میکنم بنده را راهنمایی فرمایید این هارد خیلی برام مهمه...
چه کنم؟؟؟
خوب عزیزان من باید چه کنم؟؟؟؟
یه راهنمایی عملی بکنید خواهشا.....
با سلام به همه منم یه هارد سیگیت 500 داشتم که متاسفانه دچار مشکل عدم شناخت توسط هارد شد
منم هارد رو زمانی که به برق وصل میکردم اتصالی داد و بردش سوخت حالا بوردش رو پیدا کردم میگن 15 تومن میخواستم بدونم ایا با تعویض بود مشکلم حل میشه و دیگه نیازی به حل مشکل با کابل ttl نیست یا نه ممنون
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)