سلام
ایا این دستگاه به مانیتور هم وصل می شود؟
سلام
ایا این دستگاه به مانیتور هم وصل می شود؟
اگر مانیتور ورودی HDMI داشته باشد بله.
از دوستان كسي نبود جواب بده؟
يا علي- اديب
جواب این سوالو کسی نمیدونه؟![]()
اینهم جواب شما -برگرفته از سایت رسمی وسترن:
Specifications for the WD TV Live HD Media Player
Order/Model Number PAN AMERICA (NTSC): WDBAAN0000NBK-NESN
Order/Model Number JAPAN (NTSC): WDBAAN0000NBK-JESN
Order/Model Number APAC (NTSC): WDBAAN0000NBK-PESN
Order/Model Number APAC (PAL): WDBAAP0000NBK-PESN
Order/Model Number EMEA (PAL): WDBAAP0000NBK-EESN
تفاوت در منطقه بندی جهانی و ساپورت پال و ان تی اس سی است. به سخت افزار ارتباطی ندارد.
با سلام ،من می خواهم Patriot Box Office را با کامپیوتر از طریق وایرلس شبکه کنم لطفاً به صورت کامل راهنمایی فرمایید . با تشکر
سلام دوستان
یه سوال داشتم : آیا این مدل فقط با زیرنویس های srt ( حروف فارسی ) مشکل داره یا همه فرمت ها ( idx/sub)؟
فقط با اس آر تی مشکل داره ..
یه نکته جالب دیگه هم اضافه کنم که , زیرنویس فارسی اس آر تی , وقتی تنظیمات نمایش زیرنویس برای فونت بالاتر از سایز 48 تنظیم میشه , دیگه نمایش داده نمیشه !
سلام دوستان
من میخوام این دستگاه رو بخرم مدل معمولیش رو .سؤال اینه که تفاوت این مدل با مدل لایو فقط تو امکان شبکه کردنشون هست یا فرق دیگه ای هم دارن ؟
برای من زیرنویس فارسی srt خیلی مهمه . بعضی از دوستان تو صفحات قبلی گفتن که مدل لایو زیرنویس فارسی srt رو بخوبی نشون میده ولی مدل معمولیش نشون نمیده . من تماس گرفتم و با کارشناس سازگار ارقام صحبت کردم و این سؤال رو ازش پرسیدم و جوابش این بود که از این لحاظ این دو مدل هیچ تفاوتی با هم ندارن و هر دو با utf8 زیرنویس srt رو بخوبی نشون میدن .
حالا دوستانی که واقعا میدونن و مطمئن هستن که حرف این کارشناسه درسته و مورد تائیده بگن که من بیخودی 20 تومن پول اضافه ندم برای خریدن مدل لایو و همون معمولیش رو بگیرم .
سپاس![]()
سلام
دوست عزیز پردازنده ی مدل لایو فرق داره و از صدای DTS پشتیبانی میکنه که مدل معمولی پشتیبانی نمیکنه و اینکه مدل لایو فایل های FLV هم پخش میکنه
من مدل معمولی دارم، زیر نویس SRT فارسی به هیچ صورتی پخش نمیکنه اصلاً وقتی به صورت UTF8 سیوش بکنی چیزی نشون نمیده، مدل لایو هم فکر میکنم به همین صورت باشه با این حال به نظر من مدل لایو بیشتر ارزش خرید داره مدل معمولی GEN1 یکجورایی از پشتیبانی خارج شده مگر مدل GEN2 باشه که مدل های موجود در بازار هم GEN1 هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)