خب بازي رو كه تموم كردي تمام كهكشان هارو هم كه ديدي خب تموم شد ديگه !!!
اگه تمام اچيومنت هارو نگرفتي انگيزه خوبيه كه بازي رو دوباره از اول بري
خب بازي رو كه تموم كردي تمام كهكشان هارو هم كه ديدي خب تموم شد ديگه !!!
اگه تمام اچيومنت هارو نگرفتي انگيزه خوبيه كه بازي رو دوباره از اول بري
من حدود یکی دو ساعت از بازیو رفتم. جدای از ویژگیهایی جالبی که بازی اضافه شده برای من یه چیزایی جالب بود. مثلا من یه نفر که اسمش فکر کنم bathia بود در شماره قبلی در یک ماموریت فرعی کمکش کرده بود حالا در این شماره به خاطر اون کمک یک پیغام تشکر از bathia دریافت کردم. کلا bioware در این زمینه ها استاد هستن و مثلا الان بعد از تموم کردن شماره 2 سیو خودمو برای شماره 3 نگه می دارم.فکر کنم کمتر بازیی همچنین قابلیتی داشته باشه که مثلا پایان شماره قبلی در شماره بعدی تاثیر داشته باشه.
در کل بازم پیشنهاد می کنم اگر شماره یک این بازیو نرفتین یکبار حداقل اونو تموم کنین. در ضمن این شماره هم حداقل فکر کنم 3 بار باید تا آخرش برین![]()
من یکبار این بازیو تو رایانه یکی از دوستان دیدم زیاد جالب نبود اما میگم جلوتر بری خیلی جذاب میشه !!!
واقعیت داره!
برادر بازی RPG با این ریتینگ مگه ممکنه جالب نباشه
البته اگه اهله بازی های RPG هستید
شک نکن که یکی از 5 کاندیدای بهترین بازی ساله ...
اون 4 تای دیگه هم اینان :
alan wake
fable 3
GOW 3
heavy rain
جدا من رفتم بخرم...تا فردا...!![]()
دوست عزیز در این که بازی mass effect2 کاندید بهترین بازی سال هست شکی نیست و کلا بازیهای شرکت bioware فوق العاده هستن و به نظرم مثلا بازی dragon age بهترین بازی پارسال بود ولی اون لیست شما جالب هستش انگار فقط بازیهای انحصاری کنسولی وجود داره!!! مثل اینکه شما خیلی شاد هستین![]()
ولی وحید جان خداییش این بازی های که گفته واقعا بازی های قشنگی هستن.مثل heavy rain.
ولی masseffect2 که فوقوالعاده بود.من بودم حتما اینو انتخاب میکردم
Last edited by sinak3; 02-03-2010 at 14:01.
بازی دارای گرافیک عالی هست ولی اواسط بازی کمی خسته کننده میشه.{منظور کمی مشکل میشه}
منم برسم باید این بازی ها رو یه تستی بزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)