تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 80 از 352 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مقایسه PiXon12 با i8910 HD :

2. 7 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hotaxis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Iran♥Esf

پيش فرض

کدوم طرف پیکسونه؟ کدوم 8910؟؟؟؟

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اونوریه پیکسونه اینوریه اون ۸۹۱۰

فکر کنم راست پیکسون باشه

ولی ۸۹۱۰ هم به نسبت خوب انداخته هر چند این که آیا الدار بلده عکس بندازه یا نه هم برای خودش بحثیه

5. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

بله درسته راستی پیکسون 12

چپی هم اچدی هستش

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

امنیا اچ دی قبل از اینکه بیاد بازار و تو اون قسمت رنکینگ gsmarena قرار بگیره نتیجه رای گیریش شده بود 8.8 و 8.8 و 8.9 البته دقیق یادم نیست تا اومد بازار و تو رنکینگ قرار گرفت یه دفه شد 8.5
    گوشیهای سونی اریکسون همیشه تو رنکینگ اول هستن

نتیجه : بکس سونی اریکسون تعدادشون خیلی زیاده که به نظر من خیلیاشون ایرانین و وقتی کم میارن میان حرف الکی میزنن (منظورم تو gsmaren ست)
    پس اصلاً نمیشه با یوزر ریویو ها اعتماد کرد انقدر رو یوزر ریویو تاکید نکند

الان طرفدارای نوکیا و سونی اریکسون مشکل باتریو گرفتن دست ول نمیکنن یعنی حرف کسایی که دارنو قبول نمیکنن و میرن حرف کسی که فقط از سامسونگ بد میگه رو قبول میکنن چون دنبال یه ضعف از سامسونگ هستن تا یه چیزی میشه میگن باتری....

آخه خودتون بگید چطور ممکنه دوتا گوشی که سیستم عاملشون یکیه سخت افزارشونم یکیه بعد یکیشون ال سی دیش خیلی کم مصرفه و باتریش 1.5 برابر قویتره کمتر شارژ نگه داره (جواب : تعصب )

حالا مثلاً فکر میکنید ninja جان بره این گوشیرو بخره میاد مثل ان97 ازش تعریف میکنه ؟!
    ان97 هر چقدر هم که مشکل داشته باشه نینجا جان فقط نکات مثبتشو میگه در مورد امنیا اچ دی برعکس
    فکر میکنم همین نینجا جان بودن که تو موبایلستان یه پست داده بودن که چمیدونم ال سی i8510 از ان95 8گیگ ضعیفتره و دوربینش که تاکید اصلی روشه از ان95 ضعیفتره و کلی چیز دیگه که واقعاً نا امید کننده بود ولی الان مشخص میشه که اینا همش از روی تعصب بوده

مثلاً الان همه میگن که تاچ ان97 ضعیفه و نینجا جان میگن که نه راضی کنندس حالا در مورد امنیا اچ دی میاد میگه باید در برابر ایپاد زانو بزنه حالا صبر کنید ببینید
    البته اینو ممکنه نگه آخه تو یه ریویو نوشته بود که تاچش بیش از حد حساسه و اینو یه عیب دونسته بود

ولی واقعاً قبول کنید سامسونگ از سونی اریکسونو نوکیا عیبای کمتری داره
    در ضمن امید وارم نینجا جان فکر نکنه که من منظور خاصی دارم فقط میخاستم بگم وقتی کسی از یه برند خوشش نمیاد این اتفاقات میوفته

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه بحث راضی بودنه ما هم میتونیم بریم تو تاپیک g900 که خیلیم تبلیغش میکنه بپرسیم کی ازش راضیه
    یا مثلاً x1 که خیلی دوسش دارین : دی به یکی بگم بیاد بگه ازش راضیه یا نه
    یا مثلاً w980... خیلی جالبه گوشی جاوا هم هنگ میکنه !
    کلاً بیخیال

حالا 1000 نفر از i900 راضین یه نفر میگه باتریش ضعیفه خب شاید باتریش تقلبیه
    الان تو تاپیک i8510 کسایی که واقعاً این گوشیو دارن میگن باتریش خوبه ولی بحث باتری هیچ وقت تموم نمیشه یعنی شما تمومش نمیکنید
    Last edited by hasanmotori; 18-07-2009 at 01:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

امنیا اچ دی قبل از اینکه بیاد بازار و تو اون قسمت رنکینگ gsmarena قرار بگیره نتیجه رای گیریش شده بود 8.8 و 8.8 و 8.9 البته دقیق یادم نیست تا اومد بازار و تو رنکینگ قرار گرفت یه دفه شد 8.5

نتیجه : بکس سونی اریکسون تعدادشون خیلی زیاده که به نظر من خیلیاشون ایرانین و وقتی کم میارن میان حرف الکی میزنن (منظورم تو gsmaren ست)

الان طرفدارای نوکیا و سونی اریکسون مشکل باتریو گرفتن دست ول نمیکنن یعنی حرف کسایی که دارنو قبول نمیکنن و میرن حرف کسی که فقط از سامسونگ بد میگه رو قبول میکنن چون دنبال یه ضعف از سامسونگ هستن تا یه چیزی میشه میگن باتری....

آخه خودتون بگید چطور ممکنه دوتا گوشی که سیستم عاملشون یکیه سخت افزارشونم یکیه بعد یکیشون ال سی دیش خیلی کم مصرفه و باتریش 1.5 برابر قویتره کمتر شارژ نگه داره (جواب : تعصب )

حالا مثلاً فکر میکنید ninja جان بره این گوشیرو بخره میاد مثل ان97 ازش تعریف میکنه ؟!
    ان97 هر چقدر هم که مشکل داشته باشه نینجا جان فقط نکات مثبتشو میگه در مورد امنیا اچ دی برعکس
    فکر میکنم همین نینجا جان بودن که تو موبایلستان یه پست داده بودن که چه میدونم ال سی دی i8510 از ان 95 8گیگ ضعیفتره و دوربینش که تاکیید اصلی روشه از ان 95 ضعیفتره و کلی چیز دیگه که واقعا نا امید کننده بود. ولی الان مشخص میشه که اینا همش از روی تعصب بوده

مثلاً الان همه میگن که تاچ ان97 ضعیفه و نینجا جان میگن که نه راضی کنندس حالا در مورد امنیا اچ دی میاد میگه باید در برابر ایپاد زانو بزنه حالا صبر کنید ببینید
    البته اینو ممکنه نگه آخه تو یه ریویو نوشته بود که تاچش بیش از حد حساسه و اینو یه عیب دونسته بود

در ضمن امید وارم نینجا جان فکر نکنه که من منظور خاصی دارم فقط میخاستم بگم وقتی کسی از یه برند خوشش نمیاد این اتفاقات میوفته
    اگه واقعا اونی که شما میگی من اونطوری گفتم از دوستان خواهش میکنم تو موبایلستان به این قسمتها یه سری بزنند و نگاه کنند ببینند که من راست میگم یا شما!!!! من اتفاقا از ال سی دی i8510 بیشتر تعریف کرده ام تا ان 95 فقط موقع فروش گوشی اونجا گفتم که مهمترین دلیلی که باعث شد بفروشمش باطری ضعیفش بود.
    اینم مدرک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    خوب بحث میرسه به قسمت دوربین:
    تو همین کلوپ مقایسه دقیقی از دوربین n95 8gb و i8510 گذاشته ام و میتونی بری ببینی که آیا من از دوربین n95 8gb تعریف کرده ام یا دوربین i8510!!!!
    من عکسها رو آپلود کرده ام و حتی نگفته ام که کدوم بهتره و دوستان در این مورد نظر داده اند.
    اگه هم خواستی اونم میتونم لینکشو برات در بیارم.
    والا من نمیدونم شما این حرفا رو از کجا در میارین.
    اکسپریا رو هم که وقتی گرفتم اوایل نقاط قوتش رو گفتم و بعدا یکی از دوستان که گفته بود از معایبش هم بگید اولین نفر خودم بودم که به برخی معایبش اشاره کردم متاسفانه حجم صفحات تو کلوپ اکسپریا بالا رفته ولی اگه بگردی میبینی که همون اوایل به نقاط ضعفش هم اشاره کرده ام.در مورد n97 هم مطمئن باش به معایبش هم اشاره خواهم کرد.
    در مورد i8510 هم خود دوستان میدونن از اولین کسانی بودم که تو همین فروم این گوشی رو خریدم و به باطری ضعیفش هم اشاره کردم.
    تو همین موبایلستان حسن جان برو نگاه کن چند نفر از باطری i8510 راضی هستند؟؟؟
    کی میگه تاچ n97 ضعیفه؟؟؟
    آقا اصلا بیا یه قرار بزاریم البته اگه تو تهران هستی من n97 رو بیارم نگاه کن ببین تاچش واقعا خوبه یا بد.
    خوب اگه بخواهی تاچ n97 رو با آیفون یا i8910 مقایسه کنی که ضعیف هست ولی در حد خودش تاچش کمترین درصد خطا رو داره.
    فقط یه مثال بزنم:
    همین تو وبگردی اگه با n97 کار کنی میبینی که تاچش بهترین عملکرد رو داره با کمترین درصد خطا و ....
    در مورد تاچ i8910 هم این دیگه تابلویه دیگه باید جلوی آیفون و آیپاد زانو بزنه.حسن جان این که دیگه گفتن نداره.
    اتفاقا از طرفدارهای نوکیا و سونی اریکسون اینجا هستند که از این گوشی تعریف کرده اند ولی خوب باید اینو قبول کرد که باطری خوب تو وسایل پرتابل حرف اولو میزنه و کسی که اینهمه پول میده واسه این دستگاه ازش انتظار هم داره که باطریش خوب باشه.
    موفق باشید.

10. 4 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدتها تو سامسونگ موبایل کار کردم و کاملا به نقاط ضهف و قوت گوشیهای سامسونگ آگاهی دارم
    در مورد i8510 که دوستمون گفت از ال سی دیش تعریف هم کرده باید بگم اتفاقا ال سی دیش اصلا تعریفی نداره. متاسفانه در این زمینه سامسونگ ضعیف عمل کرده و در مقایسه با ان 95 وضوح رنگش بسیار کمتره. تصاویر دارای سفیدی زیادی هستند و کمی مات نشون میده. تو این شک نکنید چون من خودم چند ماه این گوشی را داشتم(نمونه اصلی هم بود که خود کره برامون فرستاده بود)
    باطری های سامسونگ را هم بدون تعصب میگم که در میان سایر برندها از همه مشکلاتش بیشتره! من کارم اونجا یک زمانی مشاوره برای خرید گوشی بود بیشترین نارضایتی مشتریان سامسونگ در مورد باطریهاشون بود. حتی برای بعضیها از صبح تا ظهر هم شارژ نگاه نمی داشت. جالب هم اینجاست که بسیاری از آنها گوشی خودشون را هم با گارانتی اصلی خریده بودند و مشخص بود که باطریشون تقلبی نیست. در مورد 8510 شما حتی اگر به فرومهای خارجی هم مراجعه کنید این مشکل را به وضوح میبینید. البته باید هم بگم که این مشکل را کمی بزرگتر از حدی که هست دارند نشون میدهند. درصد گوشیهای دارای مشکل باطری آنقدرها هم که اشاره می کنند زیاد نیست(اما همانطوری که گفتم نسبت به سایر برندها بیشتره!)
    در مورد دوربین سامسونگ نسبتا خوب کار کرده و عکاسی آنها به همراه امکاناتی مناسبی هستش اما در مورد فیلمبرداری متاسفانه ضعفهایی بخصوص در مورد ضبط صدا همیشه هست
    یکی از نقاط مثبت سامسونگ در سری سیمبین بخصوص سرعت بالای سیستم عامل هستش که حتی از نوکیا که بیشترین گوشیهای سیمبین را داره کاملا جلو زده است
    بحث تاچ هم خیلی مفصله چون بسته به مدل گوشی و نوع تاچ استفاده شده بایستی بحث بشه(مقایسه کردن تاچ n97 با 8910 هم کاملا اشتباهه چون تکنولوژی بکار رفته برای آنها کاملا فرق داره)

12. 4 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر میکنم همین نینجا جان بودن که تو موبایلستان یه پست داده بودن که چمیدونم ال سی i8510 از ان95 8گیگ ضعیفتره و دوربینش که تاکید اصلی روشه از ان95 ضعیفتره و کلی چیز دیگه که واقعاً نا امید کننده بود ولی الان مشخص میشه که اینا همش از روی تعصب بوده

دوست عزیز شما هم بهتره یکم منطقی تر باشین.
    دوستمون نینجا تو این انجمن این همه عکس توپ و ریویو خوب از گوشیها میزاره بعدا شما میایی به کارش ایراد میگیری.شما خودت تا بحال چند تا عکس از محیط گوشیت گذاشته ای یا چند تا مقایسه خودت انجام داده ای؟؟؟فقط برمیداری عکسهای gsmarena یا سایتهای دیگه رو تو کلوپ کپی میکنی و میگی این بهترینه.
    یادمه تو کلوپ اکسپریا هم امثالی مثل شما دوستمون مهران رو که اونم ریویو های خوب و عکسهای جالبی میگذاشت رو باعث شدند که دیگه به فروم نیاد.
    وقتی نینجا گفت باطری i8510 مشکل داره من گفتم آخه چطور ممکنه که یه گوشی که 1200 میلی آمپر باطریش هست بیاد تو باطری بلنگه.ولی وقتی دو هفته با این گوشی کار کردم دیدم واقعا سامسونگ گند زده و باطری i8510 مشکل داره.و اونجا بود که دونستم نینجا دقیقترین حرفو زده.
    تو موبایلستان هم اکثرا از باطری i8510 ناراضی هستند برعکس شما میایی میگی نه آقا باطریش مشکلی نداره و... .
    تو مشاوره خرید گوشی تو عنوان تاپیک مینویسن n95 8gb یا n96 :
    شما میایی میگی که i8510 از همه بهتره.
    یا مینویسن :مشاوره برای خرید گوشی 100 تومنی :
    شما میگی روی پولتون 320 تومن هم بزارید i8510 بگیرین.
    همه پستهای شما ختم میشه به برتری i8510.
    شما خودتون تا بحال شده که اصلا از معایب i8510 بگین؟؟؟
    فکر کنم اونی که بیشترین تعصب رو واسه یه گوشی داره خود شما هستید که اینهمه از i8510 تعریف میکنی.

14. 8 کاربر از sogol6561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

2 ویدیوی گرفته شده با فریمور IG2 :
    کد:
    دانلود :
    کد:
    کد:

مخلصیم .

16. 7 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •