[quote=DariushGreat;3304730]این هم یک تم جذاب و دیدنی. خودم که خیلی دوستش دارم و به محض این که ویوتی بخرم نصبش می کنم.
پیوند دانلود
[quote=DariushGreat;3304730]این هم یک تم جذاب و دیدنی. خودم که خیلی دوستش دارم و به محض این که ویوتی بخرم نصبش می کنم.
پیوند دانلود
سلام من این گوشی رو خریدم ولی نمی دونم چه جوری باید تن کامپیتر وصل کرد!می خوام آهنگ بریزم
سی دی رو نصب کردم گوشی مو وصل کردم دیگه هر کاری کردم بالا نیومد.
![]()
جوابتونو در تاپيك زيردادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامممممممممممممممممم
به به
دم کامتل گرم !!!!
به من که خیلی حال داد
ویوتی الان 200 تومانه و رنوار 335
البته ویوتی نو این قیمت هستش ،نه واسه من که .....!!!!
پیرو اون مشکل قبلی که ویوتیم داشت(موقع فیلم برداری بعضی مواقع صداش قطع میشد)
قرار شد شنبه برم ویوتیم رو بدم کامتل 100 تومان روش بدم یه رنوار نو بگیرم
خیلی حال میده .نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشحال شدم اين خبر و شنيدم، بالاخره اين كامتل مثل اينكه سر به راه شده
خيلي خوبه، كامتل آدم شده!!! هم گارانتي گوشي هاشون دو ساله شده هم گوشي اماني ميدن هم گوشي را عوض ميكنن!!!
يعني ميشه گوشي ما هم صداش قطع و وصل بشه بريم كامتل رنوآر بگيريم؟!!!![]()
سلام اقا مجتبی
این جریانی که دربارش پست دادی چیه؟
یعنی گوشی هایی که داریم رو اگه بدیم به کامتل برامون با گوشی رنوار عوض می کنه ؟ گوشی خودمون رو چقدر حساب می کنه؟
فقط رنواره یا مثلا ارنا هم هست؟
فک کنم کامتل نمایندگی دیگر برندها نیز باشد .ایا با اون مدل ها هم میشه طاق زد؟
ممنون
سلام.
پوريا كه ويوتي داره، خيلي وقته گوشيش فيلم را بدون صدا ضبط ميكرده، ميبره كامتل اونجا با تعويض برد هم گوشيش درست نميشه، باهاشون صحبت ميكنه اونها بهش پيشنهاد ميدن بياد گوشيشو يا با رنوآر يا C902 يا G900 عوض كنه....
ديگه اين دوستمون خيلي خاطرش عزيز بوده كه هم گوشيش درست نشده هم كامتل قبول كرده گوشيشو برداره و با گرفتن 100 هزار تومان يك گوشي رنوآر بهش بدن....![]()
Last edited by almgti_79; 05-11-2009 at 12:00.
بنابر آخرين جستجوهاي من در نت، آخرين ورژن فريمور ويوتي كه 4 آپريل 2009 توي نت اومده، v10j هست كه درحال جستجو براي پيداكردن يك لينك سالم جهت دانلودم...
البته نسخه ي KU990 هست نه KE990، كسي ميدونه ميشه فريمور KU را روي KE ريخت يا نه؟
اگر نميدونيد من امتحان كنم؟!!!!![]()
شاید اگه بریزی چیپ 3G اضافه میشه به گوشیالبته نسخه ي KU990 هست نه KE990، كسي ميدونه ميشه فريمور KU را روي KE ريخت يا نه؟![]()
خدارا چه ديدي شايد GPS هم فعال شد و صفحه اش تاچ خازني شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)