تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 334 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه cheelia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به دلیل تاخیر در تحویل خودروهای «تیبا» از مردم عذرخواهی کرد.

فقط عذرخواهی!!!!!!

توی خارج برای کوچکترین نقص در خودرو فراخوان می زنند و 10برابر غرامت می دن حالا اینها بعد از یک سال و نیم تاخیر فقط عذرخواهی می کنن به همین راحتی!!!

2. این کاربر از cheelia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط عذرخواهی!!!!!!

توی خارج برای کوچکترین نقص در خودرو فراخوان می زنند و 10برابر غرامت می دن حالا اینها بعد از یک سال و نیم تاخیر فقط عذرخواهی می کنن به همین راحتی!!!
    بله اون خارجه ولی اینجا ایرانه با قانون خاص خودش

اگه یادتون باشه چند ساله پیش یه سری از ماشینای بوگاتی مشکل لاستیک داشتند شرکت با پرداخت خصارت کل لاستیکای ماشینای تولید و فروخته شده رو تعویض یعنی کلی ضرر برای شرکت حالا تو ایران روزای اول هدفمندی لاستیکای پرایو جمع کردن این یعنی .............

4. این کاربر از سعید6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

فقط عذرخواهی!!!!!!

آره دیگه وقتی گمرک 100% باشه مردم دیگه حرفی ندارن اسه گفتن اگه گمرک مثل کشورهای دیگه بود عمرا کسی میرفت چنین ماشینی رو میخرید

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تیبا دقیقا داره حکایت RD رو پیدا می کنه!
    پراید خریدی با خرج ریو! قطعات تقریبا کمپلت پرایده، حتی سوئیچ و تلسکوپی فرمان و قطعات موتور!!

7. 4 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دیروز یعنی 8 اسفند مدیر سایپا در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرد چون شرکت سازنده ایربگ تیبا نتوانسته به تعهداتش عمل کنه و پلیس راهنمایی رانندگی هم ماشین بدون ایربگ رو پلاک نمیکنه واسه همین تولیدات تیبا با تاخیر روبرو شده و شرکت سایپا نتوانسته به تعهداتش نسبت به تحویل پیش فروشهای تیبا تا اخر امسال عمل کنه .

کسی از صحت صحبت گفته شده از طرف مدیر سایپا اطلاع داره ؟
    یعنی تولید تیبا متوقف شده یا اینکه تیبا تولید میشه ولی بدون ایربگ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توجه توجه

دوستان من

من تیبای خود را به رنگ سفید شیری تحویل گرفتم ( تیبا m2 نه -------- تیبای من LX است البته به درخواست خودم )

200 تومان هم بخاطر تغییر مدل بشما بر می گردانند

اگه سوالی در رابطه با تیبا داشتید در خدمتم .....

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

دیروز یعنی 8 اسفند مدیر سایپا در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرد چون شرکت سازنده ایربگ تیبا نتوانسته به تعهداتش عمل کنه و پلیس راهنمایی رانندگی هم ماشین بدون ایربگ رو پلاک نمیکنه واسه همین تولیدات تیبا با تاخیر روبرو شده و شرکت سایپا نتوانسته به تعهداتش نسبت به تحویل پیش فروشهای تیبا تا اخر امسال عمل کنه .

کسی از صحت صحبت گفته شده از طرف مدیر سایپا اطلاع داره ؟
    یعنی تولید تیبا متوقف شده یا اینکه تیبا تولید میشه ولی بدون ایربگ ؟

آره کاملا درسته من خودم شاهدم

تیبای LX به مردم می دن M2 رفت برای بعد از عید می دونی چرا ؟

چون M2 ایربگ شاگرد داره ولی LX نداره همین یکی 200 تومان بشما بر می گردونه

بابا ایربگ شاگرد واسه چیه .. 200 تومان رو بگیر براش دزدگیر بزار ( اوکی شد )

توی تولید ایربگ کم آوردن

در ضمن اگه حتی ودیعه دوم هم داده باشی باید تا بعد از عید صبر کنی

راستی دوستان این قدر شماره دارم از سایپا که از نمایندگی جلو زدم اگه کسی LX می خواد پیام بده تا شماره تلفن ها و تک تک مراحل پیگیری خودروش رو شرح بدم

حتی شماره باربری سایپا هم دارم ( حامد بار ) جهت پیگیری توی باربری

Last edited by raminshamsaie; 28-02-2011 at 17:56.

10. 2 کاربر از raminshamsaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

2

توجه توجه

بابا ایربگ شاگرد واسه چیه .. 200 تومان رو بگیر براش دزدگیر بزار ( اوکی شد )

توی تولید ایربگ کم آوردن

با سلام . اولاً : کیسه ی هوا را ایران تولید نمیکند که بخواهند در تولید ان کم اورند ! بلکه وارداتی است . اگر از کره یا اروپا باشد پس به مشکلات تحریم ها خورده !
    دوماً ایربگ شاگرد نه و ایربگ سرنشین بغل ! این چه حرفی بود زدی ایربگ شاگرد واسه چیه ؟ با همین تفکرات امثال شماست که خودرومونتاژکن های ما هم از خدا میخواهند تا از سر و ته ماشین بزنند دیگه !

بنده ی خدا این ماشین زیر را میبینی ؟ اسمش هست تویوتا IQ یعنی رقیب جدید مرسدس اسمارت . طولش 2 متر و 85 سانت است یعنی بیش از 1 متر از پراید کوتاهتر ! حالا با این طول چند تا کیسه ی هوا داشته باشد خوب است ؟

9 تا کیسه ی هوا !!!!!!! حتی برای اولین بار در دنیا کیسه ی هوای شیشه ی عقب نیز دارد تا مثل پراید هاچبک در تصادفات عقب مغز سر سرنشینان عقب را از داخل دهان راننده در نیاورند ! موتورش هم از پراید بسیار کم مصرفتر و قدری قویتر ! به اندازه ی 4 نفر نیز کاملاً جادار است !
    به هر حال.......
    بحث منحرف نشود تا عده ای نان به نرخ روز خور باز بیایند بگویند تاپیک تیبا است نه فلان !

سوماً 200 تومان برای دزدگیر ؟ !!!! جای دیگر این حرف را نزنی دوست من ! وقتی تولیدات جدید سایپا مجهز به سوییچ ضد سرقت هستند اصلاً بوسیله ی دزد قابل سرقت نیستند ! ولی اگر بفکر پخش و ..... هستید یک دزدگیر معمولی زیر 80 تومان نیز بسیار خوب است نه 200 تومان !
    Last edited by Namdarian; 28-02-2011 at 18:47.

12. 5 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما مثل اینکه فراموش کردید در چه کشوری زندگی میکنید؟؟به نظر من تیبا از پراید که دارن 9 تومن به مردم بیچاره میندازن بهتره.بعدشم ایموبلایزر ماشین های سایپا وحتی ایران خودرو کشکه.100 درصد به دزدگیر نیاز دارن.از این خودرو تعریف و تمجید نمیکنم اما بهتره عینک بدبینی و انتقاد رو از چشم برداریم.این خودرو از نظر ظاهر از ال90 و ریو و پراید و 405 کاملا سرتره.تاکید میکنم از نظر ظاهر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خارجیا تو چه فکری هستند ماتو چه فکری
    ولی بازم تیبا یه چیزه دیگست چه با ایر بک چه بی ایر بک تازه اگه تیباروهم بدون چرخ بهمون بندازن !! بازم افتخار میکنیم چون افتخار ملیست

15. این کاربر از سعید6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من بهمن 87 ثبت نام کرده بودم و حدود 2 سال و 1 ماه طول کشید تا بهم دادن

نه کسی مرا مجبور نکرد گفتن اگه تیبا می خوای فعلا فقط lx داریم در غیر این صورت باید تا عید صبر کنی

من هم که دیگه راهی نداشتم و واسه مشکلات رفت و آمدم مجبور شدم از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنم

دوست عزیز اگه می خوای تیبات رو تحویل بگیری شماره پزیرش و نام و نام خانوادگیت رو برام پیام خصوصی بده

تا کاملا راهنماییت کنم اینو بگم که بجنبید که lx هم دم تموم شدنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •