منظوری نداشتم،شرمنده اگه ناراحت شدید.چرا می زنی ؟؟؟؟![]()
آدم که نکشتم ، خوب نمی دونستم ، اون چیزی رو که می دونستم و بلد بودم گفتم
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
منظوری نداشتم،شرمنده اگه ناراحت شدید.چرا می زنی ؟؟؟؟![]()
آدم که نکشتم ، خوب نمی دونستم ، اون چیزی رو که می دونستم و بلد بودم گفتم
ممنون از دوستان..
یه مشکل عجیب دیگه دارم...
مشکل بالا پایین اومدن دوربین و... حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم اینه که بازی کند هست .؟؟
سیستم:4گیگ رم گرافیک 1 گیگ
من نمیدونم چرا تو بخش بازی، هیچ کس جواب من یکی رو نمیده؟!!
من پچ 3 رو نصب کردم و بدون مشکل بازی می کنم. الان میتونم از مودینگهای پست اول استفاده کنم یا با این پچ کار نمیکنن؟
سیستم که فقط رم و گرافیک نیست بقیه رو هم بزار.
بعدش هم یک Benchmark بگیر و بزار اینجا.
شما از همه مد ها می توانید استفاده کنید فقط برای مد های اسکریپتی و ترینر ها باید ورژن 3 ابزارشون رو بگیری.
مدهای ماشین و لباس و تفنگ و.... را می توانید نصب کنید.
با این برنامه میشه ماشین های gta sa رو به iv تبدیل کرد یا برای مد کار میکنه؟؟؟
فرمت ماشین های بازی Wft هستش ولی این نرم افزار به wdr تبدیل میکنه.
با این برنامه می توان اسلحه ها و چیز های دیگری به غیر از ماشین تبدیل کرد.
دشمنت شرمنده عزیز...
من فکر کنم مشکلم تقریبا حل شده ، یه ماشین پلیس جدید جایگزین کردم و خوشبختانه بالاخره کار کرد...
اما هنوز نتونستم لامبورگینی و بقیه ماشین ها رو توی شهر پیدا کنم...
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم ، اگه هندلینگ یه ماشینی رو جایگزین نکنیم ممکنه برای بازی مشکل ایجاد کنه ؟
بفرماسیستم که فقط رم و گرافیک نیست بقیه رو هم بزار.
بعدش هم یک Benchmark بگیر و بزار اینجا.
cpu:amb phenom II 955 be
vga:EAH 4870 1G
ram: 2*2 g ddr3
خب سرعت به چیزای مختلفی بستگی داره . مثلا اگه یه ماشین گنده بریزی که حجم زیادی داشته باشه یا سیستم ویروس گرفته باشه و خیلی چیزای دیگه . یه بنچمارک از سیستمت بزار ببینم چند فریم میگیری . درضمن باید درایو گرافیکتون حتما آپدیت کنی و از آخرین ورژن دایرت ایکس استفاده کنی اگه ویندوزم میتونی آپدیت کن یا لااقل یه ورژن بدون مشکلشو داشته باش . درضمن برای بنچمارک گرفتن برو توی بازی بعد توی منوی گرافیک اون پاییناش یه گزینه هست نوشته بنچمارک اونو بزن یه اطلاعاتی بهت میده مثلا چند تا فریم در ثانیه میگیری و بعد فایل بنچرمارکو در مسیر My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Benchmarks ذخیره میکنه . در مورد سرعت تو تاپیک زیر صفحه اولش یه فایل بود همچنین میتونی سوال کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اصلا این برنامه رو امتحان نکردم ولی همونطور که virus2009 جان گفتن ماشین به هیچ وجه نمیشه . فایلای ماشین این بازی خیلی پیچیده تره .با این برنامه میشه ماشین های gta sa رو به iv تبدیل کرد یا برای مد کار میکنه؟؟؟
سلام
اینم Audi Q7 با یه مدل خیلی با کیفیت و توپ من امتحان نکردم چون حجمش بالاست ولی فکر میکنم عالی باشه چون همچین ماشینی از قیافش معلومه تازه دو سه نفر روش کار کردن پس جای شک نیست امیدوارم ازش راضی باشید.
+ دانلود با حجم 4 مگابایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 11-08-2009 at 09:26. دليل: بدلیل انتقال پست لوگان به صفحه بعد این پست تغییر یافت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)