آره![]()
آره![]()
USER;irancell
PASS;irancellmtn
![]()
اولا میشه با دادن اسم 95 اطلاعاتو گرفت.
ثانیا این اطلاعاتی که خودش میفرسته رو با هر برنامه ی سیمبینی که امتحان کردم کانکت نشد.فقط جاوا ها(مثل اپرا مینی) کانکت میشن.
یه کانکشن جدید بسازین،فقط قسمت اکسس پوینت رو تنظیم کنین روی mtnirancell.به هیچ جای دیگش دست نزنین.
مرسی از راهنماییت
میشه بگی چجوری![]()
دوستان کسی میدونه قلم برای N 97 رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
گم شده واسه خودش
بچه ها سلام .
میشه قیمت n97چینی روز رو برام پیدا کنین. یه یارو از دبی اورده میگه 85 تومان.
به نظرتون ارزش داره بگیرم یا نه؟
معایبش چیه؟
سلام
شما بگو مزایاش چیه تا من 100 تا عیبشو بگم برات...
پول واسه گوشی چینی ندید...
شاد باشی![]()
سلام.
دوستان من قصد خريد ان97 دارم(البته هنوز معلوم نيست در واقع يکي از انتخابام ان97 ميباشد)حالا به نظره شما ان97 گوشيه خوبيه يا بهتر صبر کرد و گوشي هاي بهتري در راه هستن؟
گوشیهای بهتر که صد در صد تو راهند و شرکتها هم بلدند چه طور به فکر جیب مردم باشند.
اگه منتظر گوشیهای خوب بمونی که باید 4 یا 5 ماه صبر کنی تا قیمتشون بیاد پایین و بعد از اون هم میبینی باز هم گوشی جدید دادن بیرون و هوس کردی جدید رو بخری که نباید منتظر اینجور چیزها موند.
به هر حال n97 واقعا یک گوشی کامل و بدون ایرادی هست تو رنج خودش و چون شما هم به کیبورد سخت افزاری بیشتر علاقه دارین میتونه بهترین گزینه واسه خرید باشه.
جات خالی همین پریروز توی یکی از موبایل فروشی های اینجا دیدم 97 گذاشته بود سفید!یه نگاه کوچولو انداختم،دیدم عجب کلیدای شیشه ای جالبی داره!رد شدم رفتم،2 متر بعد یه دفعه شبیه این کارتونای تام و جری که همدیگه رو میبینن دو ساعت بعد تازه یادشون میادیادم اومد 97 که کلیداش ماته!!!برگشتم،دیدم چشمتون روز بد نبینه!عجب گوشی چینی باحالی(!) بود!تازه جالب ترم میشه!اگه گفتین زیرش چی نوشته بود؟نوشته بود 97 اوریجینال با گارانتی اصلی
!به به!به به!به به به!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)