کسی نیست جواب منو بده؟
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
کسی نیست جواب منو بده؟
باید کلاجت رو تنظیم کنی وقتی کلاج بالا آزاد میکنه یعنی صفحه ها مقداری آزاده و قدرت موتور رو کامل به گیربکس منتقل نمیکنه که این باعث بالا رفتن دور موتور کاهش سرعت افزایش مصرف سوخت کمی شتاب و صاف شدن سریع صفحه کلاج میشه, زودتر مشکلشو بر طرف کن
یا باید سوزنا رو عوض کنی چون گشاد شده و راه کم خرجش همینه و یا اینکه کاربراتور رو کامل عوض کنی در ضمن تعویض سوزن تاثیر آنچنانی بر شتاب نداره بلکه با تعویض سوزن با نوع فابریک و استاندارد باعث تنظیم نسبت سوخت به هوا و کاملتر شدن احتراق موتور شده و شتاب و سرعت ماشین رو بالا برده در ضمن مصرف سوخت و استهلاک موتور رو پایین میاره , مصرف سوخت زیاد همیشه برابر با سرعت و شتاب بیشتر نیست بعضی وقتها نشان دهنده کاکرد بد موتور و اشکال قطعاته
بهترین نوع سوزن چنده؟
باور کنین سر شتاب خیلی وسواسما.
سلام
من فردا احتمالا یک پژو پارس مدل 87 میخوام بخرم. تصادف نداره، داخلش تمیزه، 76 تا راه رفته. زدگی نداره.... 10 ماه از بیمش مونده مالیات و هزینه انتقال و همه پیزش رو هم فروشنده میده.... قیمت 12 میلیون. بخرم؟
قیمتش مناسبه
کارکردش هم خوبه برای 3 سال.
چونه بزن کمترم شد به نفعته دیگه.
دوستان پژو پارس کدوم مدلش از نظر شما بهتره؟ موتور زانتیایی یا موتور 206؟
موتور زانیتیایی مصرفش بیشتره 13 لیتر در 100 کیلومتر ولی موتور 206 8 لیتر میسوزونه در 100 کیلومتر
گفتم از شما بپرسم بهتره ....شاید اشتباه میکنم
موارد مصرف ماشین هم..بیشتر تو شهریه...سالی 2 بار هم جاده....خانواده 4 نفر... کم مصرف باشه و قطعاتش ارزون باشه...
بین انواع مدلهای پارس کدوم یکی رو پیشنهاد میدید کدوم یکی از همه مجهزتره ترمز abs و ایربگ هم داشته باشه حالا نمیدونم همه
مدلهای پارس دارن یا نه.. صروصدا هم نداشته باشه داخل اتاق....گیربکسشم وقتی دنده عوض میکنی ماشین رو هل نده....نپره ماشین...
این رو روی تجربه 405 که الان داریم میگم...از وقتی صفر بود اینجوری بود خیلی خشک گیربکسش دنده عوض می کرد ماشین می
پرید...ولی 206 مثل ماه دنده عوض میکرد...انگار نه انگا رکه دنده عوض شده..
Last edited by Saeed System; 03-01-2012 at 10:03.
دوست من واسه شما که بیشتر داخل شهر استفاده میکنی موتور 206 بهتره چون کم مصرفتر و کم استهلاک تره موتور زانتیا خیلی خوبه پرقدرت و سریع ولی واسه داخل شهر بدلیل سنگینی موتور جلوبندی رو زود خراب میکنه دوروبر پارس معمولی هم نرو اصلا نمیرزه
سلام
من بین ریو و پارس موندم کدومو بگیرم (البته کار کرده)
نظرم بیشتر پارسه
می خواستم بدونم پارس بگیرم گاز سوز کنم مشکلی نداره؟ بعضی ها میگن ماشین خیلی زود خراب میشه بعضی ها هم میگن زیاد تاثیر نداره فقط کمی شتابش کمتر میشه
با سپاس
الیاژی که واسه ساختن موتور ماشینای بنزین سوز به کار میره به درد کار با گاز نمیخوره و کم کم این گاز باعث ایجاد حفره های کوچیک تو سیلند میشه که همین باعث میشه موتور ماشین مصرفش زیاد بشه و زودتر خراب بشه و عمر مفید موتور رو نصف میکنه. در کل زیاد به صرفه نیست چون هر چقدر پول کمتر واسه گاز بدی(در مقایسه با بنزین)همونقدر بیشتر باید خرج موتور ماشین کنی.
اما موتور پایه گاز سوز اینجوری نیست و گاز تاثیر منفی رو موتور نداره و با بنزین هم سازگاره.
البته اگه بین هر 2 یا 3 باک گاز که میزنی یه باک بنزین بزنی موتور ماشین دیرتر خراب میشه.
من همون پارس رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)