دیسک صفحه کلاچ سمند مدل خوبش چنده ؟؟؟ امروز قیمت گرفتم 80 تومان... میخوام ببینم قیمتش همین حدوده ؟؟؟
دیسک صفحه کلاچ سمند مدل خوبش چنده ؟؟؟ امروز قیمت گرفتم 80 تومان... میخوام ببینم قیمتش همین حدوده ؟؟؟
دیسک و صفحه زانتیا 1800 بنداز روش, تو شتاب خیلی تاثیر داره
اگه هم مایل نیستی میتونی از والئو استفاده کنی
متاسفانه قیمت دقیق ندارم
اگه می تونی هزینه کنی گیربکس زانتیا 1800 cc بنداز رو سمند ببین چی میشه.
مصرف سوخت مصل 206 شتاب عالی تو جاده درجه یک.
من امتحان کردم رو سمند LX سفارشی حرف نداره.
دوستان دیسک و صفحه زانتیا روی XU7 ( همین موتور پیری که روی LX هستش ) راحت جواب میده درسته !؟
میشه قیمتش رو بگین ؟
سلام
محمد جان این آخرین پست من تو این انجمن هست گفتم به شما جواب بدم
آره دوست عزیز جواب میده البته دیسک و صفحه زانتیا 1800.
ببین راستی اینروزا که بازار بندازی راه افتاده خیلی هواست باشه دیسک و صفحه 405 بجایه زانتیا بهت ندن.حتی ممکنه پک شده باشه!
اگه بتونی از یه آشنا تو نمایندگی سایپا گیر بیاری خیلی مطمعن تره.قیمت هم حدود 140 تومن هست اصلی!
با سلام خدمت دوستان
بچه ها کسی میدونه سمندxu7(موتور پیره) با بنزین و گاز چند اسب بخار قدرت داره؟![]()
با بنزین: 97 اسب بخار در 6000 RPM(دور بر دقیقه)
با گاز: 83 اسب بخار در 6000 RPM
سلام. دوستان سمند lx داخل اتاق خیلی صدا میده!! از داشبورد و صندلی و کناره ها و کلا از همه چیز تلق تلق میاد بیرون حتی بدون افتادن تو دست انداز این مشکل به طرز فاجعه باری رفته رو اعصاب. هر جا میبرم میگه بورو بابا اینم شد مشکل !! به نظرتون بهترین راه حل چیه و حدود چقدر آب میخوره و چه مدت پس از رفع مشکل دوباره بر میگرده!!؟؟![]()
لطفا در مورد مدل ماشینتون و مدت زمان کارکردش بگین.
ماشین صفر هست؟
آیا تصادفی داشته؟
تشکر از پاسخدهی. ماشین صفر بود صداش کمتر بود . مدل 88 هست یه سال کارکرد داشته تو جاده هفته ای 4 روز هر روز میرفته از تجریش به پاکدشت و برمیگشته! الان کار کردش 22000 هست. تصادف هم نداشته ولی تو دست اندازها اصلا رعایت کاهش سرعت نمیشده!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)