سلام
من گرشاسپ رو تو ویندوز قبلی نصب کردم ، حالا تو یه ویندوز دیگه چطوری سیوهای ویندوز قبلی رو استفاده کنم؟؟؟
ممنون....
سلام
من گرشاسپ رو تو ویندوز قبلی نصب کردم ، حالا تو یه ویندوز دیگه چطوری سیوهای ویندوز قبلی رو استفاده کنم؟؟؟
ممنون....
سیستم پرش خیلی مزخرفه...مخصوصا جاهایی که باید بپر بپر کنی
ولی صدا گذاری و آهنگها خیلی عالیه...خوشم اومد
کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟سلام
ممنون....
سلام
فکر کنم باید پوشه Profiles که درون پوشه بازی هست را کپی کنید .
اقا من نفهمیدم از کجا این تنظیمات دسته رو ردیف کنم ؟!!!
هرجا میگردم نیست ! منظورم همین تنظیمات کیبورد هست
برو جایی که بازیو ریختی بعد برو تو فولدر distro و بعدش هم یه آیکون هست به نام پدرببخشید اشتباه شد به نام garshaspconfig.بعد تنظیماتش تابلو هست دیگه کجاست.من خودم با جوی پد دارم بازی میکنم حالش بیشتره
البته من امولاتور دسته ی 360 رو ریختم تو فولدر گرشاسپ .میتونی امولاتورو از تاپیک مافیا 2 صفحه اول پیدا کنی.
من با امولاتور دسته ی 360 تا بحال این بازیهارو بازی کردم:medal of honor-garshasp-cod:black ops-gta EFLC-lost planet2-dirt 2
گند بزنن رفتم مغازه گفت هنوز نیومده!!!
حالا تا وقتی MOH رو تموم کنم فرصت هست![]()
سلام
دوستان در همین مرحله اول که از دی.ار میپریم پایین. من تا انتها میرم جایی که میرسم به این که همش دی.ار هست.باید چکار کنم؟
میپرم میمیره. نمیپرم میمیره
![]()
احتمالا به آخرش نمیرسی می میریسیستمت خرابه عوضش کن
![]()
سلام
معلومه اگر بپرید میمیره شما باید روی دیوار اینور اونور بروید و باید سریع هم عمل کنید چون وقتی به وسط راه می رسید نشون میده که دیوار از بالا میریزه اگه سریع نباشید میریزه رو سر گرشاسپ . اگر هم دستش از دیوار ول شد باید E را بزنید تا دوباره دیوار را بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)