[QUOTE=ArashMiniStar;6419565]شما این مدل رو تائید میکنید مودم خوبی هست؟ ضمنا این مودم پورت وایرلس هم داره یا نه؟اگر بخوام یه مدل بگیرم که هم وایرلس داشته باشه هم لن و هم یو اس بی چقدر باید هزینه کنم.
[QUOTE=ArashMiniStar;6419565]شما این مدل رو تائید میکنید مودم خوبی هست؟ ضمنا این مودم پورت وایرلس هم داره یا نه؟اگر بخوام یه مدل بگیرم که هم وایرلس داشته باشه هم لن و هم یو اس بی چقدر باید هزینه کنم.
پیشنهاد من :(حدودا 60 تومان هست)
بیشتر که نمیخواین هزینه کنید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کیفیتش هم بد نشنیدم.![]()
[QUOTE=ArashMiniStar;6419565]
صبح رفتم علااالدین یه مغازه یه مدل نشون داد تی پی لینک مدل adsl2 8901g یو اس بی هم داشت گفت با پورت لن میتونی به تلوزیون که پورت لن داره وصل بشی و با یو اس بی هم بعد از اتصال به کامپیوتر میتونی با کامپیوتر کانکت بشی میخواستم بدونم دوستانی که اطلاع دارند به من بگن فروشنده توضیح کاملی به من داده یا نه؟قیمتشم 55 هزار تومن گفت
قیمتش که 45 اینا فکر کنم هست.ولیمن که تو تی پی لینک ندیدم.چجوری میشه؟ گارانتیش کجای؟
ممکنه اصل نباشه.از من گفتن بود.آخه تو سایت تی پی لینک همچین چیزی معرفی نکرده.مواظب باش
آخه یو اس بی؟ من که همچین چیزی ندیدم.
سلام .
یه مودم وایرلس تک پورت میخواستم بگیرم . پیشنهادهای شما چیه ؟
ممنون
تک پورت :
TP-LINK 8101G
اسم رو کارتون توشته بود w54kit ولی عکس مودم رو جلد کارتون p8901g سفید رنگ هم بود با گارانتی سه ساله فرادانش نظر شما چیه میگفت فرادانش نماینده انحصاری تی پی لینک تو ایرانه
مشخصات دقیق مودم
TD-W54KIT
• مودم/روتر ADSL2+ بی سیم و کارت شبکه بی سیم USB در یک بسته
• قیمت مقرون به صرفه
ویژگی های روتر
• سه قابلیت مودم ADSL, روتر چهار پورت شبکه, روتر وایرلس 54 مگابیت در یک محصول
• به اشتراک گذاری اینترنت ADSL بین کاربران بی سیم و کابلی
• حفاظت از کاربران شبکه در قبال هکرها از طریق فایروال NAT و SPI
• نصب آسان و سریع از طریق نرم افزار همراه محصول
ویژگی های کارت شبکه
• قابلیت دریافت سیگنال با سرعت 54 مگابیت در ثانیه
• پشتیبانی از تمامی نسخه های ویندوز و لینوکس
• پشتیبانی از Roaming برای تضمین برقراری ارتباط در زمان جابجایی
کاربرد
• استفاده از سرویس ADSL2+ برای برقراری ارتباط با اینترنت و به اشتراک گذاری آن برای کاربران به صورت بی سیم و کابلی
• برقراری شبکه داخلی برای منازل و ادارات کوچک
• ارتبط با مودم ADSL2+ بصورت بی سیم از طریق پورت
Last edited by FCSS1982KIAN; 01-09-2011 at 23:10.
کسی از دوستان پاسخ بنده رو نمیده
آهافهمیدم.این کیت هست.یعنی به همراه مودم ، کارت شبکه وایرلس هم میدن.(که ارزونتر از خرید جدا در میاد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)