چند در صد احتمال بن شدن برای بازی fable 3 تو داشبورد قدیمی هست؟
من رو اکانت غیر لایو و با داشبورد قبلی بازی کردم.بازم بن می شم؟
هیچ راهی برای جلوگیری ازش نیست؟
چند در صد احتمال بن شدن برای بازی fable 3 تو داشبورد قدیمی هست؟
من رو اکانت غیر لایو و با داشبورد قبلی بازی کردم.بازم بن می شم؟
هیچ راهی برای جلوگیری ازش نیست؟
کل پستش رو بیخیال شید همین یه تیکه رو به خاطر بسپارید : دی ( شوخی کردم کل پستش رو بخونید )باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!
کلا به لایو وصل نشید دیگه تا تکلیف مشخص بشه ظاهرا قرارـه LT جدید بیاد البته من خودم زیاد پیگیر نبودم چون نمیتونم وصل بشم به لایو به دلیل نداشتن ای دی اس ال !
دوستان مگه بازی هایی که از این به بعد میان همراه با آپدیت جدیده نیستن ؟؟؟ خب اگه آپدیت نکنیم که بازی نمیاد ؟؟؟ !!!
سلام .
من کلا دیگه به لایو وصل نمیشم . black ops و fable 3 هم بازی میکنم . چیکار کنم ؟ آپ کنم یا نه ؟ (من فکر کنم بن شدنم حتمیه ، چون قبلا هم که میرفتم لایو ، هیچکدوم از بازیام stealth نشده بود و فریمورم هم آپ نبود . halo reach و black ops رو هم زودتر از تاریخ عرضه بازی کردم !!!)
اگه وصل نمی شی دانلود بکنی که چی بشه؟دان کنی fable هم نمی تونی بازی کنی
در ضمن اگه منظورت از فریمور ixtreme باشه که بله بن می شی.ولی اگه lt داشتی اون دو تای دیگه فقط شانس بن رو افزایش می ده و هیچکدوم بن رو حتمی نمی کنه.![]()
باز هم ذکر میکنم،Fable3 در همه نسخه های lt اینجوری نیست،من دوستانی داشتم که آپدیت کردن و داشتن بازی میکردن.
در ضمن،من از بس فداکارم(lol) قول میدم شما رو از لحظه لحظه بلاهایی که قراره سرم بیاد بی خبر نزارم،اصلا بن میشه دستگاهم یا نه؟! : د ی بالاخره هم blackops و هم reach رو قبل از انتشار تو لایو بازی کردم،اگه قرار باشه بن شم،9 نوامبر بن هستم (مثل mw2 که قبل از انتشار بچه ها کلی حال کردن باهاش،وقتی تاریخ انتشار رسمیش رسید،همه بن شدن)،اینم ممکنه همینجوری باشه(به احتمال 99.9)، به هر حال،من که اب از سرم گذشته،چه یک وجب،چه نیم وجب. هم fable3 رو گذاشتم تو اکانت لایو آپدیت شدم،هم cod و هم reach و نکته جالب اینه که mw2 هم stealth نبود!lol
دوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!
سورس بازی مشکل دارهدوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!
سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟
اینطور که معلومه بله !!!سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)