تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 199 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها شرمنده یه چند ساعتی نبودم..دنبال همین موضوع های اپدیت جدید و مشکلاتش بودم...اینطور که تا الان مشخص و تست شده فقط بازی fable 3 به دلیل چک کردن یک فایل جدید در دیسک بازی(که بحثشو راه نمیندازم چون خیلی تخصصیه) توسط اپدیت جدید برا ما کوپی خور ها قابل اجرا نیست((البته اینو باید بگم که این بازی در داشبورد فعلی قابل اجراست و حتا در بعضی از اپدیت های جدید نسخه بتا نیز قابل اجراست ولی اینو بدونید که هرکی این بازی رو چه در داشبورد قبلی و چه در نسخه بتا جدید بازی کرده است پس از اپدیت نسخه جدید به احتمال 100 درصد فلگ و در اینده بن خواهد شد....))البته خبر خوب این است که cod:bo چه در اپدیت جدید و چه در داشبورد فعلی قابل اجراست ولی کسانی این بازی را قبل از ریلیز جهانی(9 نوامبر) در لایو بازی کنند به طور 99 درصد فلگ و در اینده بن میشوند...... البته این موضوع فعلا برای این 2 بازی مشخص شده و تا عرضه بازی های جدید مهم از جمله brotherhood هیچ چیز مشخص نیست....درباره سوال اقا امیر که پرسیده بود میشه اکانت کنسول بن شده را انتقال داد بهش باید بگم که بله اکانت رو با همه ی محتویاتش میتوان به کنسول دیگری نیز انتقال داد...جناب C4E همان فردی است که تمام این کوپی خور کردن ها و عرضه فیرمویر ها توسط او انجام شده و گفته است که خوشبختانه امسال یعنی 2010 هیچ فیرمویر جدیدی عرضه نمیشود((البته نمیشه با اطمینان گفت))و در اخر بگم که امیر جان gamertag لایو من Behrad22 است و اون بهرادی که شما باهاش mw2 میزدی بهراد PF بوده که دوست و رفیق خودم هست...................
    باز هم اگر مشکلی پیش امد در اینجا بیان کنید و هر خبر جدیدی نیز اگه شد بهتون همین جا اطلاع میدهم.........
    یا حق......

[باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!
    چند در صد احتمال بن شدن برای بازی fable 3 تو داشبورد قدیمی هست؟
    من رو اکانت غیر لایو و با داشبورد قبلی بازی کردم.بازم بن می شم؟
    هیچ راهی برای جلوگیری ازش نیست؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!
    کل پستش رو بیخیال شید همین یه تیکه رو به خاطر بسپارید : دی ( شوخی کردم کل پستش رو بخونید )
    کلا به لایو وصل نشید دیگه تا تکلیف مشخص بشه ظاهرا قرارـه LT جدید بیاد البته من خودم زیاد پیگیر نبودم چون نمیتونم وصل بشم به لایو به دلیل نداشتن ای دی اس ال !

3. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان مگه بازی هایی که از این به بعد میان همراه با آپدیت جدیده نیستن ؟؟؟ خب اگه آپدیت نکنیم که بازی نمیاد ؟؟؟ !!!

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام .
    من کلا دیگه به لایو وصل نمیشم . black ops و fable 3 هم بازی میکنم . چیکار کنم ؟ آپ کنم یا نه ؟ (من فکر کنم بن شدنم حتمیه ، چون قبلا هم که میرفتم لایو ، هیچکدوم از بازیام stealth نشده بود و فریمورم هم آپ نبود . halo reach و black ops رو هم زودتر از تاریخ عرضه بازی کردم !!! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .
    من کلا دیگه به لایو وصل نمیشم . black ops و fable 3 هم بازی میکنم . چیکار کنم ؟ آپ کنم یا نه ؟ (من فکر کنم بن شدنم حتمیه ، چون قبلا هم که میرفتم لایو ، هیچکدوم از بازیام stealth نشده بود و فریمورم هم آپ نبود . halo reach و black ops رو هم زودتر از تاریخ عرضه بازی کردم !!! )
    اگه وصل نمی شی دانلود بکنی که چی بشه؟دان کنی fable هم نمی تونی بازی کنی
    در ضمن اگه منظورت از فریمور ixtreme باشه که بله بن می شی.ولی اگه lt داشتی اون دو تای دیگه فقط شانس بن رو افزایش می ده و هیچکدوم بن رو حتمی نمی کنه.

7. این کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز هم ذکر میکنم،Fable3 در همه نسخه های lt اینجوری نیست،من دوستانی داشتم که آپدیت کردن و داشتن بازی میکردن.
    در ضمن،من از بس فداکارم(lol) قول میدم شما رو از لحظه لحظه بلاهایی که قراره سرم بیاد بی خبر نزارم،اصلا بن میشه دستگاهم یا نه؟! : د ی بالاخره هم blackops و هم reach رو قبل از انتشار تو لایو بازی کردم،اگه قرار باشه بن شم،9 نوامبر بن هستم (مثل mw2 که قبل از انتشار بچه ها کلی حال کردن باهاش،وقتی تاریخ انتشار رسمیش رسید،همه بن شدن)،اینم ممکنه همینجوری باشه(به احتمال 99.9)، به هر حال،من که اب از سرم گذشته،چه یک وجب،چه نیم وجب. هم fable3 رو گذاشتم تو اکانت لایو آپدیت شدم،هم cod و هم reach و نکته جالب اینه که mw2 هم stealth نبود!lol

9. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

دوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!
    سورس بازی مشکل داره

12. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟
    اینطور که معلومه بله !!!

15. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •