دیگه خود بخش فنی بعد کلی حرف اعتراف کرد مشکلات باقی .......... من رفتم مخابرات هفته بعد تموم با اینکه 256 ولی باز خوب حد اقل پینگ بهتر از اینجا داره
دیگه خود بخش فنی بعد کلی حرف اعتراف کرد مشکلات باقی .......... من رفتم مخابرات هفته بعد تموم با اینکه 256 ولی باز خوب حد اقل پینگ بهتر از اینجا داره
الان همش تایم اوت و سرعت از 20 کیلو بیشتر نمیشه زنگ زدم فحش دادم میگم باز چتون هست میگه مشکلی نیست و کسی اعتراض نداره گفتم پس تو اینترنت و انجمن اینجا همه دارند فحش میدند که...
نمیدونم مشکل از کجاست ولی من الان 5-6 روزه که با بهترین کیفیت در طول 5-4 سال اخیر دارم از اینترنت استفاده میکنم
به پی پی ان هم وصل میشم بازم سرعتم خوبه
همزمان دانلود میکنم و بازی میکنم اما اصلا لگ نمیزنه
این موضوع رو بچه های تیمم که با هم استاکرافت بازی میکنیم هم فهمیدن
لطفا شما در ساعات ظهر و عصر ان لینکهایی که بهتون داده بودم را دانلود و تست کنید فقط با مرورگرتان مرسی
خوش به حالت ما رو ببین ساعت 7:16 عصر:
سرعت خود اینترنت و تک کانکشن:
با IDM زاقارت:
چه خاکی سرم بریزم فقط 7 صبح تا 12 ظهر خوب میشه
شما اصلا کجا زندگی میکنید ما هم بیایم انجا![]()
ستارخان - خیابون شادمان
ظهر 2 ساعت تمام شرکت سپنتا و پیش مسئول فنی و ....بودم کامل بش گفتم با team viewer وصل شدیم خونه دید کامل مشکل و علت انرا نفهمید ولی ان مشکل وایرلس و نویز نبود قرار شد شنبه تجهییزات را بررسی و عوض کنند و کامل چک بشود
تا ببینیم
مقایسه همزمان 2 سرویس اینترنتی سپنتا با پهنای باند تعریف شده 2 مگا بیت در مرکز مخابراتی شهید مفتح
و مخابرات با پهنای باند 1 مگا بیت در مرکز مخابراتی ازادگان
لطفا به سرعت دانلود اپلود و پینگ هر دو سرویس که بطور همزمان در ساعت 15:45 امروز مورخ 25 مهرماه 91 انجام شده است دقت شود تست در 2 پایتخت اروپایی گرفته شده است
مقایسه و تست اول
سرویس سرعت 1 مگا بیت مخابرات از سرور امستردام
سرویس سرعت 2 مگابیت سپنتا از سرور امستردام
مقایسه و تست دوم در همان زمان
سرویس سرعت 1 مگا بیت مخابرات از سرور لندن
سرویس سرعت 2 مگابیت سپنتا از سرور لندن
![]()
»شکل اصلی اینجاست که مخابرات 512 به بالا رو در حد غیر ممکن میده . حالا شما چجور گرفتید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)