این منچستر همیشه خوش شانسه
برعکس بایرن
امیدوارم دیگه امسال قهرمان نشن
این منچستر همیشه خوش شانسه
برعکس بایرن
امیدوارم دیگه امسال قهرمان نشن
دربی انگلیسیها در لیگ قهرمانان اروپا
اوشی؛ فرشته نجات فرگوسن
تک گل اوشی مدافع ایرلندی منچستریونایتد زمینهساز پیروزی یک برصفر این تیم برابر آرسنال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بود.
به گزارش شبکه ایران، دربی انگلیسی نیمه نهایی لیگ قهرمانان میان منچستریونایتد و آرسنال در اولدترافورد با پیروزی یک برصفر شیاطین سرخ همراه بود.
ستارههای زیادی در ترکیب هر دو تیم در میدان حضور داشتند ولی آنچه برجذابیتهای این دیدار اضافه کرد رقابت سرالکس فرگوسن و آرسن ونگر مربیان تیمها روی نیمکت بود.
یونایتد با همان 2-4-4 همیشگی به میدان آمد و در کمال ناباوری برباتوف و گیگز را روی نیمکت نشاند. ونگر هم به 3-3-4 اتکا کرد و آدبایور را با نصری و والکات در خط حمله قرار داد. با این حال غیبت فان پرسی به خوبی در ترکیب زردپوشان به چشم میآمد.
همانطور که انتظار میرفت یونایتد بعد از سوت داور در ابتدای بازی، شروعی طوفانی داشت. آنها خیلی سریع فرصت یک گل حتمی را روی ضربه سر وین رونی از دست دادند.
شیاطین سرخ به تدریج صاحب توپ و میدان شدند و بهترین بخت ممکن برای بازکردن دروازه آلمونیا را توسط تبس هدر دادند. لحظاتی بعد اما گل برتری یونایتد بدست آمد. روی یک کرنر نواخته شده ، اوشی توپی سرگردان داخل هجده قدم را با شوتی سنگین به زیر طاق دروازه آلمونیا چسباند.
آرسنال بعد ازاین گل از لاک دفاعی خارج شد اگرچه حاضران در ورزشگاه برای دیدن اولین حمله جدی تیم لندنی تا دقیقه 25 صبر کردند. در این لحظه فان درسار شوت فابرگاس را به راحتی مهار کرد. تیم ونگر همچنان در جریان بازی باقی ماند و البته این امر را مدیون سنگربان اسپانیایی خود بود. نیمه اول با همین نتیجه خاتمه یافت.
در نیمه دوم ریتم بازی به نبردهای دو حریف در لیگ برتر شباهتی نداشت. آدبایور اولین خطر جدی این نیمه را در دقیقه 63 ایجاد کرد. منچستر هم به نوبه خود در این نیمه فشارهایش را ادامه داد. برباتوف و گیگز هم به ترکیب اتیم اضافه شدند. ضمن اینکه در آن سوی میدان بنتنر هم به جای والکات به زمین آمد. ولی راه دیگری برای توپچیها وجود نداشت. یونایتد با همین تک گل به برتری رسید. اگرچه دیدار برگشت دو تیم به مراتب سختتر خواهد بود.
بازی های رفت که خیلی جالب نبود. این همه ستاره تو این چهار تیم، فقط یه گل اونم جان اوشی. هر چند اینجوری بازی های برگشت خیلی حساس شده.
شما لطف کن تاریخچه جام باشگاه هارو یه نیگاهی بکن . ضرر نداره .
کلا بایرن مونیخ فقط ورزشگاهش قشنگ هست!
نه فوتبال زیبایی بازی میکنه!نه بازیکن فوق ستاره ای داره!
بابا با این بایرنیا بحث نکنید !
فایده نداره !
آدم احساس میکنه این بایرن بوده که 4 تا زده به بارسا !!
کی حرف از گذشته زد !!!!!!
من حالا رو میگم ، من میگم این پرتویی که ما حذف کردیم به مراتب تیم بهتری از بایرن کنونی هست![]()
شما ادعا میکنی منچستر خر شانسه ، چند ساله با شانس تو نیمه نهایی و فینال حاضر میشه ، اگه میخواین شانس رو حساب کنید باید از اول جام در نظر بگیرید ، اون موقع که ما با اینتر بازی داشتیم تیم های شما با تیم های درپیت اروپایی بازی کردن
کالدرون:کاش بارسا قهرمان شود
رئیس سابق باشگاه مادریدی در دیدار هفته آتی بارسا مقابل چلسی، طرفدار باشگاه کاتالان خواهد بود.
سایت گل: رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه مادریدی ابراز امیدواری کرده که بارسا را به عنوان تیم قهرمان دیدار فینال رم ببیند. او معتقد است که دوستش خوان لاپورتا شایسته این قهرمانی، به ویژه پس از برخوردهای ناعادلانه با او در فصل قبل است. با وجودی که کالدرون در شرایط بسیار سخت و توهین آمیزی، مجبور به استعفا شد، ولی همچنان در جمع مطبوعات حاضر می شود و به نظر پردازی هایش ادامه می دهد.
او در گفت و گو با RAC1 گفت:« به نظر من بسیار خوب خواهد شد که بارسا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد، زمانی که تیمی اسپانیایی در این رقابتها حاضر باشند، من به حمایت از آنها خواهم پرداخت. من با لاپورتا در تماسم و زمانی که آنها مقابل ---- و بایرن به پیروزی رسیدند، من و او با هم پیغامهایی را رد و بدل کردیم.امیدوارم که تیم لاپورتا در این رقابتهای اروپایی به قهرمانی برسد.تابستان گذشته با لاپورتا، رفتارهای ناعادلانه ای شد ولی به نظر من اکنون شایسته آنچه تیمش در آستانه رسیدن
ليونل مسي در صدرجدول گلزنان جام قهرمانان اروپاست
ليونل مسي بهترين گلزن جام قهرمانان اروپاست.به گزارش شبکه تلويزيوني يورونيوز در حالي که بازيهاي دور رفت از مرحله نيمه نهايي رقابتهاي جام قهرمانان اروپا به پايان رسيده و فقط سه بازي تا مشخص شدن قهرمان فصل دو هزار و هشت - دو هزار و نه باشگاه هاي اروپا باقي مانده است، ليونل مسي مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا با هشت گل در صدر جدول گلزنان برتر اين رقابتها قرار دارد.
استيون جرارد از ليورپول و ميروسلاو کلوزه از بايرن مونيخ با هفت گل زده و لوپز از تيم اف ث پورتو پرتغال نيز با شش گل زده در حالي در مکان هاي بعدي ايستاده اند که با حذف شدن تيم هايشان از دور اين رقابتها عملا اميدي براي کسب آقاي گل ندارند.
اما دروگبا از چلسي نيز که تاکنون در اين رقابتها پنج گل به ثمر رسانده است اميدوار است با صعود تيمش به ديدار پاياني و ادامه گلزني هايش از مسي پيشي بگيرد.
/جام يوفا/
تساوي تيم هاي اوكرايني
پيروزي هامبورگ برابر وردربرمن
دور رفت مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جام يوفا با يك تساوي ميان دو تيم اوكرايني و يك پيروزي براي تيم آلماني همراه شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در چارچوب دور رفت مرحله نيمه نهايي جام يوفا پنجشنبه شب دو ديدار برگزار شد كه يكي از آنها با تساوي خاتمه يافته و ديگري به سود هامبورگ پايان پذيرفت.
نتايج ديدارها:
*دينامو كيف: يك
چيگرينسكي (22، گل به خودي)
شاختار دونتسك: يك
فرناندينيو (80)
*وردربرمن: صفر
هامبورگ: يك
تروچوفسكي (28)
ديدارهاي برگشت اين مرحله از رقابت ها روز 17 ارديبهشت برگزار مي شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)