پاساژهای - توپخونه
پاساژهای - توپخونه
تو سایت Microsoft قیمت این دسته بدون احتساب مالیات 39$ هستش. (حدود 41 تومان)
بیاد اینجا بیشتر هم میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان توجه داشته باشن که گیم پدهای فراسو فقط ویندوزهای xp و vista رو ساپورت میکنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.آقا ممنون که جواب دادی. بالاخره یه نفر از بازی کردن pes با این دسته حرف زد.میخواستم بپرسم سخت نیست با این دسته؟از این لحاظ که d-pad ش پایینه میگم؟اصلا شما با کدوم بازی میکنی با d-pad یا آنالوگ؟میشه یه کم توضیح بدین؟
ببخشید که سه تا پست پی در پی شد.
میخواستم ببینم این دسته P3200 Rumble Gamepad واسه کدوم کمپانیه؟توی همین تاپیک این دسته رو تاحالا با سه اسم دیدم:
Saitek P3200 Rumble Gamepad
: cyborg Rumble pad
logitech P3200 Rumble Gamepadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا راهنمایی کنن
Last edited by r_liaghat; 05-08-2010 at 05:28.
ماله شرکت saitek هستش
دسته خیلی خوبیه و در بیشتر موارد مثل دسته خود 360 هستش
تمام بازی ها رو هم ساپرت میکنه
البته از نظر خوش دستی دسته 360 یه چیز دیگست و واقعا دسته عالیه منتها چون d-pad ش مشکل داره من اینو گرفتم که چیزی از دسته 360 کم نداره
---------------------------
دسته 360 سیم دار رو هم تمام مغازه های توپخونه 30 تا 35 میفروشن
که اگر هم تقلبی باشه تمامی دسته های اونا تقلبیه
اون قیمت ماله خرید از مایکروسافته ولی اینارو مستقیما از چین میارن (شایدم قاچاقی) و در ضمن 30 تومانی ها معمولا در نایلون آبی هستند (ولی تقلبی نیستند و سریالشون رو مایکروسافت تایید میکنه)
---------------------------- +
دقت کنید که معمولا قیمت اینترنتی بیشتر از چیزیه که تو بازار پیدا میشه!!
Last edited by FerineFast; 05-08-2010 at 10:29.
سلام
سخت که نیست باید بگم خیلی هم راحته
کلاً دسته Xbox از دسته PS3 خوش دست تر و راحت تره.
من هم با d-pad و هم با آنالوگش کار میکنم و هر دوش عالی هستن.
بازم کمکی از دستم بر میاد بفرمایید.
اشتباه نکنید. قیمت اینترنتی همیشه ارزون تره.
اصلاً یکی از فلسفه های Network Marketing همین ارزون تر بودنشه که واسطه ها از بین بره و جنس ارزون تر به دست مشتری برسه.
اینی که میگید در نایلون آبی هست رو من ندیدم. نمیدونم اصل باشه یا نه.
Last edited by ehsan_old; 05-08-2010 at 11:56.
مخصوصا اینکه مایکروسافت همه دسته هاش رو چین میسازه باید در نظر بگیرید و بعد فاصله رو تو ایران که عملا اینترنت گرونترین حالته!! (دسته ها اصل اند چون سریالهاشون تایید میشن)
اون فلسفه دیگه با ورود واسطه و دلال ها دیگه معنی ای نداره! (اگه آدم اهل بازار باشی اینو میفهمی !) + فقط برای حالتهایی خاص مثل خرید مستقیم از تولیدکننده (که اون هم خیلی بعیده تک فروشی) و جاهایی مثل Ebay
Last edited by FerineFast; 05-08-2010 at 22:30.
شرمنده دوتا سوال دارم
1.یعنی شما pes رو با آنالوگ هم بازی میکنی؟به اندازه d-pad راحت هست؟
2.کار با d-pad از این نظر که یه تیکه س و چهار جت جدا نیست سخت نیست؟پایین بودنش چی؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)