تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 241 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا مگه N2 میخواد به بازار کشورهای دیگه هم عرضه شه؟ به نظر من کاملا منطقیه این کار کووان. مثلا بنز اگه یه ماشین بزنه که طراحیش 10 سال از زمان خودش جلوتر باشه نیازی نیست سال بعدش مدل جدیدترش رو بده بیرون.
    1. سری P هم از همین خانواده اس و فقط N نیست

2. با توجه به اینکه فروش cowon در کره قابل توجهه (cowon همیشه هوای کشور خودشون رو بیشتر داشته - این مثلاً بخاطر حس میهن دوستی که نیست! - بخاطر فروش خوب در اونجاست! - بخش قابل توجه فروش این مارک در همون منطقه اس) بنابراین لازم نیست اصل قضاوتمون روی فروش cowon خارج از کره باشه ؛ یا اینکه در نظر نگرفتن فروش جهانی رو یه نقص بدونیم ...

3. درسته که من مقایسه هام رو معمولا روی ماشین انجام میدم (!) ولی دیگه همه جا هم بکارش نبرید که جواب نمیده!.. این استراتژی مرسوم کمپانی های تولیدکننده پلیره که محصولات موفق رو سریع اپدیت می کنن : zen v و بعدش سریعا zen v plus ... یا zen stone و بعدش zen stone plus ... یا clix و بعد clix2 ... یا zv و بعدش zvm ... نانو چطوری انقدر فروش داره ؟ ظرف 4 سال اخیر ، سالی یکبار اپدیت شده !! .. سری ویدئوی apple هم به همین ترتیب بوده ...

اینا همه محصولاتی هستن که فاصله بین دو پسرعمو کمتر از یکسال بوده ؛ این یه تصادف نیست ، بلکه سیاست درست کمپانی واسه موفقیته ... در نظر بگیرید که انتقادی که من کردم ، صرفا در لحظه نوشتن پست به ذهنم نرسیده ؛ بلکه یه بحث عمومی بوده که مدتهاست مطرح شده و من هم موافقش هستم : cowon خودش به خودش ضربه زد (الان ظاهرا از iriver هم فروشش عقب افتاده حتی) ؛ وقتی دور و بر یه محصول اصطلاحا Hype وجود داره ، باید Hype رو نگه داری ، وگرنه فرداش که یه محصول خوب دیگه بیاد (که حتماً هم میاد) عرصه رو از دست میدی ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کسی میدونه Cowon در کشورهای غربی هم بازارش پررونقه و طرفدار داره یا نه و قیمتای محصولاتش در اونجا چقدر با منطقه ما تفاوت داره؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

1. سری P هم از همین خانواده اس و فقط N نیست

2. با توجه به اینکه فروش cowon در کره قابل توجهه (cowon همیشه هوای کشور خودشون رو بیشتر داشته - این مثلاً بخاطر حس میهن دوستی که نیست! - بخاطر فروش خوب در اونجاست! - بخش قابل توجه فروش این مارک در همون منطقه اس) بنابراین لازم نیست اصل قضاوتمون روی فروش cowon خارج از کره باشه ؛ یا اینکه در نظر نگرفتن فروش جهانی رو یه نقص بدونیم ...

3. درسته که من مقایسه هام رو معمولا روی ماشین انجام میدم (!) ولی دیگه همه جا هم بکارش نبرید که جواب نمیده!.. این استراتژی مرسوم کمپانی های تولیدکننده پلیره که محصولات موفق رو سریع اپدیت می کنن : zen v و بعدش سریعا zen v plus ... یا zen stone و بعدش zen stone plus ... یا clix و بعد clix2 ... یا zv و بعدش zvm ... نانو چطوری انقدر فروش داره ؟ ظرف 4 سال اخیر ، سالی یکبار اپدیت شده !! .. سری ویدئوی apple هم به همین ترتیب بوده ...

اینا همه محصولاتی هستن که فاصله بین دو پسرعمو کمتر از یکسال بوده ؛ این یه تصادف نیست ، بلکه سیاست درست کمپانی واسه موفقیته ... در نظر بگیرید که انتقادی که من کردم ، صرفا در لحظه نوشتن پست به ذهنم نرسیده ؛ بلکه یه بحث عمومی بوده که مدتهاست مطرح شده و من هم موافقش هستم : cowon خودش به خودش ضربه زد (الان ظاهرا از iriver هم فروشش عقب افتاده حتی) ؛ وقتی دور و بر یه محصول اصطلاحا Hype وجود داره ، باید Hype رو نگه داری ، وگرنه فرداش که یه محصول خوب دیگه بیاد (که حتماً هم میاد) عرصه رو از دست میدی ...
    به نکات جالبی اشاره کردی. منظور من اینه که وقتی یه محصول ایراد و یا نقص قابل توجهی نداره آپدیت کردنش ضروری نیست. ممکنه یه مدل قدیمی بشه ولی قدیمی شدنش دلیل بر عقب موندگیش نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدل TAKE TWO (T2) تو ایران اومده
    Last edited by killJ0y; 24-07-2009 at 00:15.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

این مدل چند سال پیش تو ایران بود اوایل دوره ای که پارسونی کار میکرد (یادش بخیر خیلی قشنگ و جموجور بود) ولی الان دیگه نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی اصلا نیستش

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ولی به نظر من یکی از زیباترین پلیرهاییه که تا حالا ساخته شده.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب البته بنظرم جز اون دسته از پلیر هایی هست که فقط مخصوص صدا هست و خیلی چیز خوبی هم بود .... حیف که نیست ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نکات جالبی اشاره کردی. منظور من اینه که وقتی یه محصول ایراد و یا نقص قابل توجهی نداره آپدیت کردنش ضروری نیست. ممکنه یه مدل قدیمی بشه ولی قدیمی شدنش دلیل بر عقب موندگیش نیست.
    لطف داری ...

خیالت راحت باشه تقریبا همه اون مدلهایی که در پست قبلی ام اشاره کردن ، بسیار موفق و پرفروش و بدون نقص بودن ... همونطور که عرض کردم موقع اپگرید پلیر ، بحث "رفع نقص یا بهینه سازی" کمتر مطرحه و در عوض بحث "حفظ Hype" مهمه ... Hype یعنی هیجان ، فضا ، اتمسفر به نفع یه مدل خاص ... ما در یه جهان انحصارگرا زندگی می کنیم : یعنی رسانه ها ، مردم و فرهنگ معمولا بجای اینکه به سمت چیز بهتر/مهمتر برن ، به سمت چیز جدیدتر میرن ...

بنابراین کمپانی وظیفه اشه که حتی اگه محصولش بی عیبه (که مطمئنا D2 همینطور بوده) ، اون رو همچنان تروتازه نگه داره (کاری که apple خوب بلده انجام بده و البته واضح که base مالی اپل هم خیلی در این قضیه موثره) وگرنه مصرف کننده نهایی بی وفاس و متمایل به قدیمی/بی نقص نیست ... شما خودمون رو نبین که توی فوروم داریم بحث می کنیم ... متاسفانه ما نماینده 25-20 مصرف کننده نهایی دنیا هستیم ...

11. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اووه .. این پائیز 85 تو بازار ایران گیر میومد .. اون موقع cowon هنوز به اسم iaudio شناخته می شد ... قیمت 1 گیگش 130 تومن بود که نسبت به قیمت های اون موقع که مثلا 1 گیگ حدود 100 تومن بود گرون بود ...
    کسی میدونه Cowon در کشورهای غربی هم بازارش پررونقه و طرفدار داره یا نه و قیمتای محصولاتش در اونجا چقدر با منطقه ما تفاوت داره؟
    نخیر - متاسفانه در غرب (بخصوص امریکای شمالی) کمتر معروفه ... میشه سریع گفت که " خب معلومه - بخاطر اینه که اونا فقط آیپاد می خرن" ، اما دلیل اصلی اش اینه که cowon در زمینه بازاریابی/ توزیع /تبلیغ ضعیف عمل کرده ... توزیع کننده ها و فروشنده های cowon در کشوری مثل امریکا محدود و نه چندان معروف هستند ... تبلیغاتشون هم ضعیفه ... نتیجه اینکه من چند روز پیش جایی خوندم که حتی cowon در خود کره هم میدان رو به سامسونگ و iriver واگذار کرده ... یعنی در کشور خودش که همه می شناسنش سومه ؛ چه برسه به امریکا که ممکنه مردم بخاطر ضعف تبلیغات اسم مارک رو هم نشنیده باشن

13. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •