قیمت این گوشی چند هست ؟ شنیدم ماهوار و تلویزیون رو میگره و ضبط هم میکنه درسته ؟
کلا راضی هستیید از گوشی ؟
قیمت این گوشی چند هست ؟ شنیدم ماهوار و تلویزیون رو میگره و ضبط هم میکنه درسته ؟
کلا راضی هستیید از گوشی ؟
قیمتش حدود 530 540 هست .... نه دوست نه ماهواره رو میگیره و نه ضبط میکنه ...
.
فقط یه گیرنده داره و فعلاً اونم کار نمیکنه .... قبلاً توی بعضی روزهای هفته توی بعضی از ساعات و تو یبعضی از نقاط تهران بعضی از کانالها رو میگرفت ....
اين همه يعني اينكه ان شاالله صد سال ديگه راه مي افته . اين همه يعني اينكه تف به اين شانس كه لااقل اگه دو هفته زود تر n96 خريده بودم لااقل داغ ----h الان تو دلم نبود .اهههههههههههههههههييي روزگار
تو یکی از فروم های خارجی مطلبی در مورد کل گوشی هست که با متن اصلی رو اینجا قرار میدم:
The bottom line: Though the Nokia N96 is a powerful all-in-one smartphone with an impressive amount of user storage, it's not a significant upgrade to the N95 .
اینجا اشاره شده که گاهی هنگ میکنه و اگه چه حافظه خوبی داره اما ارتقاع درستی نسبت به N95 نیست
وقتی ازافراد مختلفی سوال میشه, کاربران هر کدوم برخی مشکلات این گوشی رو عنوان میکنند که میشه به هنگ گوشی, کندی اون, باطری که هر روز بایستی شارژ بشه و . . . اشاره کرد.
در این مورد نظر شما چیه؟
ورژن های مختلفی که برای یک مدل هست مناطق توزیع شده ای هستند که هر کدوم با یک ویژگی خاصی و یک نرم افزارهای خاصی در اونجا متناسب با سرویس دهندگان مخابراتی توزیع شدند.
موید باشید![]()
چطور از اون جمله هنگ کردن n96 رو نتیجه گرفتید؟
دوستان یه سوال تو ذهن منه که میخواهم ازتون خواهش کنم شما هم نظرتونو بدید:
نوکیا چرا بعد از n95 و n95 8g اومد و n96 رو ارائه داد؟
وقتی شرکتی گوشی جدیدی معرفی میکنه حتما معایب گوشی های قبلی رو اصلاح کرده مضافا اینکه یک سری محاسن جدید به گوشی اضافه کرده. نوکیا نه تنها معایب رو رفع نکرده بلکه هنگ کردن و باطری ضعیف و کندی منوها رو هم به این گوشی اضافه کرده.
حالا بگید هدفش چی بود که این حرکت رو کرد و نوکیا بعد از n95 و n95 8g اومد و n96 رو ارائه داد؟
آقا شرمنده حق باشماست این تیکه اشه:
The bad: The N96 froze on a couple of occasions and can sometimes be sluggish.
آخرین قیمت با گارانتی رسمی نوکیا 548 روز شنبه 5/2/88 فروشگاه نوکیا سیتی اول یوسف آباد
موید باشید![]()
به نظر من هیچ گوشی نیست که بدون عیب باشه اگه اینطوری باشه که گوشیهای جدید میمونه روی دستشون n96 هم به نظر من عیبهاش خیلی کمتر از خوبیاش هست اما نمیدونم این چه جویه که هی میگن مشکل داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)