تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 156 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

قیمت این گوشی چند هست ؟ شنیدم ماهوار و تلویزیون رو میگره و ضبط هم میکنه درسته ؟
    کلا راضی هستیید از گوشی ؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

قیمتش حدود 530 540 هست .... نه دوست نه ماهواره رو میگیره و نه ضبط میکنه ...
    .
    فقط یه گیرنده داره و فعلاً اونم کار نمیکنه .... قبلاً توی بعضی روزهای هفته توی بعضی از ساعات و تو یبعضی از نقاط تهران بعضی از کانالها رو میگرفت ....

3. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

.
    فقط یه گیرنده داره و فعلاً اونم کار نمیکنه .... قبلاً توی بعضی روزهای هفته توی بعضی از ساعات و تو یبعضی از نقاط تهران بعضی از کانالها رو میگرفت ....

اين همه يعني اينكه ان شاالله صد سال ديگه راه مي افته . اين همه يعني اينكه تف به اين شانس كه لااقل اگه دو هفته زود تر n96 خريده بودم لااقل داغ ----h الان تو دلم نبود .اهههههههههههههههههييي روزگار

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بجز باطری که توی این چند ماه ضعفش رو احساس کردم هیچ مشکلی نداره دلیل انتقادهایی که میشه بخاطر اینه که دوستان از این گوشی توقع بیشتری داشتند اما اون چیزی که فکر میکردند نشده در کل گوشی خیلی خوبیه
    تو یکی از فروم های خارجی مطلبی در مورد کل گوشی هست که با متن اصلی رو اینجا قرار میدم:

The bottom line: Though the Nokia N96 is a powerful all-in-one smartphone with an impressive amount of user storage, it's not a significant upgrade to the N95 .
    اینجا اشاره شده که گاهی هنگ میکنه و اگه چه حافظه خوبی داره اما ارتقاع درستی نسبت به N95 نیست

وقتی ازافراد مختلفی سوال میشه, کاربران هر کدوم برخی مشکلات این گوشی رو عنوان میکنند که میشه به هنگ گوشی, کندی اون, باطری که هر روز بایستی شارژ بشه و . . . اشاره کرد.

در این مورد نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من همون جوری که برای n95 8gb این مدلها هست برای 96 هم هست ...
    .
    ماشالا n95 8gb 4 مدل داره : N95 -1 n95-2 n95-3 n95-4

فکر کنم شماره 3 برای چین و شماره 4 برای کره هست ... ولی اصل n95 8gb شماره 2 هست ... یعنی n95 8gb ... و شماره 1 هم یعنی همون n95 کلاسیک یا معمولی خودمون .....

چون یادم هست موقعی که میخواستم gprs رو فعال کنم وقتی توی سایت همراه آخر سریال گوشیمو زدم به اسم n95-2 میشناخت ...
    ورژن های مختلفی که برای یک مدل هست مناطق توزیع شده ای هستند که هر کدوم با یک ویژگی خاصی و یک نرم افزارهای خاصی در اونجا متناسب با سرویس دهندگان مخابراتی توزیع شدند.

موید باشید

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تو یکی از فروم های خارجی مطلبی در مورد کل گوشی هست که با متن اصلی رو اینجا قرار میدم:

the bottom line: though the nokia n96 is a powerful all-in-one smartphone with an impressive amount of user storage, it's not a significant upgrade to the n95 .

اینجا اشاره شده که گاهی هنگ میکنه و اگه چه حافظه خوبی داره اما ارتقاع درستی نسبت به n95 نیست

وقتی ازافراد مختلفی سوال میشه, کاربران هر کدوم برخی مشکلات این گوشی رو عنوان میکنند که میشه به هنگ گوشی, کندی اون, باطری که هر روز بایستی شارژ بشه و . . . اشاره کرد.

در این مورد نظر شما چیه؟
    چطور از اون جمله هنگ کردن n96 رو نتیجه گرفتید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال تو ذهن منه که میخواهم ازتون خواهش کنم شما هم نظرتونو بدید:

نوکیا چرا بعد از n95 و n95 8g اومد و n96 رو ارائه داد؟
    وقتی شرکتی گوشی جدیدی معرفی میکنه حتما معایب گوشی های قبلی رو اصلاح کرده مضافا اینکه یک سری محاسن جدید به گوشی اضافه کرده. نوکیا نه تنها معایب رو رفع نکرده بلکه هنگ کردن و باطری ضعیف و کندی منوها رو هم به این گوشی اضافه کرده.

حالا بگید هدفش چی بود که این حرکت رو کرد و نوکیا بعد از n95 و n95 8g اومد و n96 رو ارائه داد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور از اون جمله هنگ کردن n96 رو نتیجه گرفتید؟
    آقا شرمنده حق باشماست این تیکه اشه:

The bad: The N96 froze on a couple of occasions and can sometimes be sluggish.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    آخرین قیمت با گارانتی رسمی نوکیا 548 روز شنبه 5/2/88 فروشگاه نوکیا سیتی اول یوسف آباد

موید باشید

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دوستان یه سوال تو ذهن منه که میخواهم ازتون خواهش کنم شما هم نظرتونو بدید:

نوکیا چرا بعد از n95 و n95 8g اومد و n96 رو ارائه داد؟
    وقتی شرکتی گوشی جدیدی معرفی میکنه حتما معایب گوشی های قبلی رو اصلاح کرده مضافا اینکه یک سری محاسن جدید به گوشی اضافه کرده. نوکیا نه تنها معایب رو رفع نکرده بلکه هنگ کردن و باطری ضعیف و کندی منوها رو هم به این گوشی اضافه کرده.

حالا بگید هدفش چی بود که این حرکت رو کرد و نوکیا بعد از n95 و n95 8g اومد و n96 رو ارائه داد؟
    به نظر من هیچ گوشی نیست که بدون عیب باشه اگه اینطوری باشه که گوشیهای جدید میمونه روی دستشون n96 هم به نظر من عیبهاش خیلی کمتر از خوبیاش هست اما نمیدونم این چه جویه که هی میگن مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •