واسه جام جهانی 98 فرانسه هم کسی فکر نمیکرد ایران استرالیا رو ببره
همه چیز امکان داره
اما با مربی حرفه ای
نه با کسی که به فکر تولیدی ورزشی باشه
و کسی که تو بازی با کره جنوبی با بنزش بیاد
-----
-----
واسه جام جهانی 98 فرانسه هم کسی فکر نمیکرد ایران استرالیا رو ببره
همه چیز امکان داره
اما با مربی حرفه ای
نه با کسی که به فکر تولیدی ورزشی باشه
و کسی که تو بازی با کره جنوبی با بنزش بیاد
واقعا دلمون به چی خوشه؟
فوقشم بریم جام جهانی ولی میتونیم از گروه خود سعود کنیم؟
چه حرفا!!!
همون بهتر که نریم![]()
کفاشيان: جايگزين دايي تا دو، سه روز ديگر مشخص مي شود
ساعت خبر: 16:21 - تاريخ خبر: 09/01/1388
تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1388/01/09
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: جايگزين آقاي علي دايي تا دو، سه روز ديگر مشخص مي شود.
علي کفاشيان پس از پايان جلسه اعضاي فدراسيون فوتبال در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ما افزود: از مردم عزيز کشورمان که شب گذشته با همه وجود تيم ملي را تشويق کردند، تشکر مي کنم و به علت شکست مقابل تيم عربستان از آنها معذرت مي خواهم.
وي گفت: در جلسه امروز اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال به اين نتيجه رسيديم که سرمربي تيم ملي فوتبال بايد تغيير کند و با تشکر از زحمات آقاي دايي، اين موضوع را با وي نيز مطرح کرديم.
کفاشيان درباره گزينه جايگزين دايي گفت: اکنون گزينه مشخصي پيش رو نداريم اما همه مربيان مطرح کشورمان را مد نظر داريم و به طور قطع از مربي خارجي استفاده نخواهيم کرد.
وي افزود: گزينه اي انتخاب خواهد شد که از تيم ملي شناخت کافي داشته باشد و با شرايط ما نيز موافقت کند.
رئيس فدراسيون فوتبال با اشاره به اينکه به همه تعهداتمان با آقاي دايي عمل کرده ايم گفت: قرارداد وي سال گذشته پايان يافته بود.
وي در باره شانس صعود تيم ملي فوتبال کشورمان افزود: هنوز شانس داريم و نااميد نيستيم و بازيکنان هم با همه توان شکست مقابل عربستان را جبران خواهند کرد.
صدا و تصوير دارد
گمانه زنی ها پس از برکناري دايي؛
گزينه هاي احتمالي سرمربي گري تيم ملي
پس از شکست تيم ملي ايران مقابل عربستان و اعلام برکناري علي دايي از سرمربي گري تيم ملي چند گزينه احتمالي براي جايگزيني وي مطرح هستند.
به گزارش خبرنگار ورزشي «شبکه خبر دانشجو» برخي مربيان حاضر در ليگ برتر از جمله، محمد مايلي کهن، فيروز کريمي، امير قلعه نويي، غلام پيرواني از شانس بيشتري براي تصدي سمت سرمربي گري تيم ملي ايران برخوردارند.
اين در حالي است که برخي منابع خبري از افشين قطبي سرمربي سابق پرسپوليس که با اين تيم به مقام قهرماني ليگ برتر ايران رسيد نيز نام مي برند./انتهای پیام/
آخ جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووون !!!!! واقعا خوشحالم ! اخراج دایی بهتر از جام جهانی رفتن بود !
لابد گزینه مورد نظر فیروز کریمی هستشبه طور قطع از مربي خارجي استفاده نخواهيم کرد![]()
حال کردم آبروش تو دنیا داره میره
سایت گل قسمت انگلیسی هم خبر رو اعلام کرد
bbc و cnn هم تو tv خبر باخت ایران از عربستان رو نشون دادنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید اینجا هم ببینید
کفاشیان : قطبی گزینه سرمربیگری تیم ایران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by momkhbpsp; 29-03-2009 at 15:46.
خوب پس جا داره یه بار دیگه این برد شیرین رو به همه بروبچ عربستان تبریک بگم دمشون گرم (البته با عربای خودمون)نوش جونشون من یکی که خیلی حال کردم ایران باخت....
[.................................................. ..................
Last edited by احمدصالح پور; 29-03-2009 at 17:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)