دیروز رفتم یه n79 سفید بخرم هیچ جا نداشت یکی دو جا هم داشت که فقط مشکی بود(325000).
از چند تا فروشنده ها پرسیدم گفتن دنبالش اصلا نگرد خیلی کم شده.
میخواستم بدونم کی ممکنه زیاد شه؟
خیلی طول میکشه؟
دیروز رفتم یه n79 سفید بخرم هیچ جا نداشت یکی دو جا هم داشت که فقط مشکی بود(325000).
از چند تا فروشنده ها پرسیدم گفتن دنبالش اصلا نگرد خیلی کم شده.
میخواستم بدونم کی ممکنه زیاد شه؟
خیلی طول میکشه؟
اگه تهراني پاساژ 711 واقع در چهارراه سرسبز سفيدشو داره خودم ديدم !
نه اصفهانم.
قیمتش چقدر بود؟
گارانتی داشت؟
320000 با گارانتي آبدوغ خيار !!!
این درسته که میگن در پشت ان 79 رو به هر رنگی که بندازین تمش همون رنگ میشه؟؟؟
دوست من یه ان 79 داره درش سفیده تا تمشو عوض میکنی تم جدیده میاد اما دوباره عوض میشه و تم سفید میاد !!!
چی کار کنیم تا تمی که میخوایم روش ثابت بمونه و به تم سفیده تبدیل نشه؟؟؟
سبز باشین...!!!![]()
Last edited by mohamadreza666; 21-08-2009 at 16:52.
اره درسته درش هر رنگی باشه تمش اون رنگ می شه
اگه می خوای تمش اونی که می خوای ثابت بمونه به این مسیر برو زیر
Menu/Tols/Stting/General/Personalisation/Theme/Theme Switch
بعد Off کن
دست دوم این گوشی در حالی که از درون سالم باشه و بیرون تعریفی نداشته باشه 160 یه یه چیز تو این مایه ها پیدا میشه؟
یه سوال دیگخ: این گوشی چند سال عمر میکنه اگه خوب نگه دارم؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کمال تشکر!
Last edited by almamor; 30-08-2009 at 14:40.
فکر نکنم.من خودم یکی چند روز پیش گرفتم 220000.هم ظاهرش عالیه هم باطنش.ولی فک نکنم تا اون قیمت که گفتی پیدا شه.
سلام.شرمنده.می خواستم ببینم برای راه اندازی شتابسنج N79 نرم افزار خاصی مثل python باید نصب کرد؟؟؟من نصب کردم ولی بازی های شتابسنج رو اجرا نمی کنه.چه کار کنم آخه؟؟؟
چد جا پست زدم ولی کسی جواب درست حسابی نداد اینجا کسی هست کار ما رو راه بیاندازه؟؟؟؟
سلام.من تازه n79 خریدم.روز های اول مشکلی نداشت ولی الان وقتی می رم توی GPS و maps پس از مدتی گیر می کنه.بعضی وقت ها همینکه این برنامه ها رو باز می کنم گیر میکنه.دوستان هم همچین مشکلی دارن؟چی کار کنم؟
یه سوال دیگه N79 از برنامه جاوا پشتیبانی می کنه؟آیا خود گوشی از اول این لرنامه رو داره؟من گشتم نبود.اگه پشتیبانی می شکنه لطفا نسخه کاملشو برام بذارید.ممنون.
Last edited by o.city; 04-09-2009 at 15:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)