بعله...میدونم...ولی اون نسخه رو opda ریلیز نکرده...یه کاربر برداشته پچ installserver رو توی فایل sis گنجانده و ریلیز کرده...البته ممکنه کار بده ولی رسمی نیست...
شاد باشی![]()
بعله...میدونم...ولی اون نسخه رو opda ریلیز نکرده...یه کاربر برداشته پچ installserver رو توی فایل sis گنجانده و ریلیز کرده...البته ممکنه کار بده ولی رسمی نیست...
شاد باشی![]()
legend جان درسته جاش نیست ولی یه سوال : کسی تا حالا تونسته 85 رو کاملا هک کنه ؟اگه هست ، چه جور ؟ با کدام روش ؟ من وقتی با همین helloOX 1.04 رو نصب میکنم اولا خیلی طول میکشه که مجبور میشم مرحله آخر کنسل کنم بعدم خودش rompatcher رو نصب نمیکنه و مجبورم جدا نصب کنم! + اینکه وقتی پچ هایی مثه c2z واسه تم افک رو فعال میکنم گوشی هنگ میکنه و مجبورم باطری رو بکشم بیرون ! می تونید یه راهنکاییم بکنید . راستی کسی تونسته بازی های ngage رو به صورت full crack ونه تریال رو 85 نصب کنه ؟ ممنونم اگه راهنمایم کنی![]()
آخرین ورژن رسمی 1.03 هست که تو این تاپیک هست:
همونجا تمام توضیحات داده شده...مشکلی داشتی تو همون تاپیک مطرح کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
N-Gage هم فعلا" فول روش اجرا نمیشه...ولی اگه قانونی بخری مشکلی نداره..
شاد باشی![]()
سلام. دوستان تا حالا این گوشی چه مشکلاتی داشته؟
ساخت کجاست؟
دوست عزیز در صفحات قبل کامل توضیح داده شده ، می تونید مرا جعه کنید
ساخت فنلاندش که نیست و همه چین و تحت لیسانس نوکیای فنلانده - فنلاندشو باید بگی به یکی که میره اروپا تا واست بیراه . البته اینو بگم که هیچ فرقی نداره و با گارنتی معتبر مطمئن هست
یه سوال از تمامی دوستانی که N85 دارن : دوستان من چند وقتیه به یه مشکل خوردم ، اینکه تو رادیو و fm transmitter فرکانس از مقدار 88.10 پایین تر نمیاد و مقداری مثه 55.55 رو نه تو رادیو نه تو fm transmitter نمیشه وارد کرد (بر میگرده به همون مقدار 88.10)که روزای اول فک کنم اینتور نبودش + اینکه در هنگام استفاده در ماشین با کمی تغییر مکان و تکان به خش خش میفته و حتی وقتی یه ماشین دیگه از کنارمون رد میشه رادیو یا موسیقی اون رو به جای آهنگی که من با fm transmitter میفرستم، پخش میکنه !!! کسی از دوستان هست که بتونه راهنماییم کنه ؟
Last edited by mf.designing; 02-04-2009 at 19:39.
خواهشن اگه کسی چیزی به نظرش میرسه بگه ، بد جور گیرم ! راستی اون دوستی که گوشیش گذینه FM transmitter نداشت مشکلش حل شد ؟ حالا درکت می کنم به خدا ! D:
آیا ماله همه اینطوریه ؟ رو help گوشی هم مقدار 88.1 ذکر شده ! یکی از دوستان میگفتند که fm ایران رو همین بازست ! آیا صحت داره ؟
سلام من یه N85 دارم.اما برنامه نصب نمیشه! باید ساین کرد ؟ چطوری ؟ من تو خط نوکیا نبودم! چرا موقع نصب برنامه ها میگه certficated expired ??
واسه sisx.
thx
برای منم همینطوره به خاطر بازه فرکانسی موج fm هست
خش خش هم داره.من تو ماشین جلوی کیلومتر شمار میزارم(پراید) که هم صداش بهتر میشه هم دیگه خش خش نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)