تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 502 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    بچه ها این سری dv5 یک سری مشکلات داره که تا نگیرین ،متوجه نمی شین ، مواظب باشین که دلچرکین نشین. من تا حالا شاید موفق به رایت 10 درصد از کل دی وی دی های رایت شده با دستگاهم شدم. رایت می شه ولی چیزی تو دستگاه خودم یا سایر کامپیوتر ها نشون نمی ده ، به عنوان dvd خام شناسایی می کنه
    این مشکل توی همه لپ تاپ ها مشاهده شده ... فکر نمی کنم مشکل از چیز دیگری جز اپتیک باشه

خوب ، توی 1000 تا لپ تاپ یکی هم خراب در میاد ... شانس شما بوده متاسفانه

هاردش هم کلاً با نرم افزار ACRONIS مشکل دراه ، جالبه نه !!
    no problem has benn seen before ... مشکل اینطوری ندیدم ... چند روز پیش برای یکی از یوزرهام خودم پارتیشن بندی کردم با disk manager

اصلاً این سیستم برای ایکس پی طراحی نشده .
    توی فروم اچ پی ذکر شده که مشکلی نیست و می تونید XP استفاده کنید

خوب ببینید ، همیشه یک لپ تاپ باید تست بشه و مشکلاتش توسط کاربران گزارش بشه تا اصلاح بشن .... شما یادم هست سری اول خریدید و این مشکلات توش بود

الان بهتر شده

یادمه سری اول AMD لپ تاپ های dv6000 افتضاح بودند اما توی سری آخر که من special خریدم ، هیچ مشکلی گزارش نشد

شما سونی داشتی چی می کردی ؟ همه می نالند از دستش ! چه قدیمی هاش چه جدیدهاش
    Last edited by REGISTERED USER; 16-01-2009 at 17:15.

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک نکته !
    برای استفاده از ریکاوری باید ویندوز قبلی سیستمت همون ویندوزی باشه که می خوای ریکاورش کنی ، یعنی نمی شه ویندوز xp ریخته باشی و بعد بخوای ریکاور کنی تا ویستا اورجینال بیاد بالا. من اول ویستا home رو ریختم بعد ریکاوری کردم که درست شد. ولی مشکل دی وی دی رایتش فکر نمی کنم حل شده باشه . در مورد acronis هم فقط با نرم افزار بک آپش مشکل داره که پیغام می ده درایو بوت رو نمی تونم بشناسم. این مشکل خیلی از کسایی هست که dv5 دارن ، یک جا خوندم که " من آکرونیس بک آپ رو با آخرین ورژن خریدم ولی نمی تونم برای لپ تاپم استفاده کنم " که شرکت آکرونیس عذر خواهی کرده بود و تشکر کرده بود که نرم افزار اورجینالش رو خریده !!! شاید هم باز دارم سوتی می دم و خبر ندارم .
    ولی به هر حال مشکل گرماش توی دراز مدت یعنی بعد 4 ساعت بازی مداوم می ره رو اعصاب ، من خوشم نمی یاد ولی با این قیمت و کانفیگ واقعاً کیس مناسبی هستش !
    در مورد ویندوز ایکس پی هم واقعاً سرعت پایین بود ، شاید باز ایراد از درایور هام بود ولی همه چیز به غیر از ریموت شناسایی شده بود و کار می کرد ، اصلاً من با xp تونستم gta iv رو راحت بازی کنم ، ولی با ویستا 64 فریم به فریم می شد . رم تو ویستا 64 حدود یک و نیم گیگ پر بود و توی ویندوز بدون نرم افزار های جانبی 200 مگ پر بود و حسابی حال می داد ولی قفل می کرد ، پنجره ها موقع ماکزیمم شدن سیاه می شدن ، موقع تایپ گاهی اوقات گیر می کرد و....
    رجیستر ، بدون افراد مفیدی مثل شما اینترنت بی معنی می شه ، آفرین ، ادامه بده . من تا لپ تاپ گرفتم p30world رو فراموش کردم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یک نکته !
    برای استفاده از ریکاوری باید ویندوز قبلی سیستمت همون ویندوزی باشه که می خوای ریکاورش کنی ، یعنی نمی شه ویندوز xp ریخته باشی و بعد بخوای ریکاور کنی تا ویستا اورجینال بیاد بالا. من اول ویستا home رو ریختم بعد ریکاوری کردم که درست شد. ولی مشکل دی وی دی رایتش فکر نمی کنم حل شده باشه . در مورد acronis هم فقط با نرم افزار بک آپش مشکل داره که پیغام می ده درایو بوت رو نمی تونم بشناسم. این مشکل خیلی از کسایی هست که dv5 دارن ، یک جا خوندم که " من آکرونیس بک آپ رو با آخرین ورژن خریدم ولی نمی تونم برای لپ تاپم استفاده کنم " که شرکت آکرونیس عذر خواهی کرده بود و تشکر کرده بود که نرم افزار اورجینالش رو خریده !!! شاید هم باز دارم سوتی می دم و خبر ندارم .
    ولی به هر حال مشکل گرماش توی دراز مدت یعنی بعد 4 ساعت بازی مداوم می ره رو اعصاب ، من خوشم نمی یاد ولی با این قیمت و کانفیگ واقعاً کیس مناسبی هستش !
    در مورد ویندوز ایکس پی هم واقعاً سرعت پایین بود ، شاید باز ایراد از درایور هام بود ولی همه چیز به غیر از ریموت شناسایی شده بود و کار می کرد ، اصلاً من با xp تونستم gta iv رو راحت بازی کنم ، ولی با ویستا 64 فریم به فریم می شد . رم تو ویستا 64 حدود یک و نیم گیگ پر بود و توی ویندوز بدون نرم افزار های جانبی 200 مگ پر بود و حسابی حال می داد ولی قفل می کرد ، پنجره ها موقع ماکزیمم شدن سیاه می شدن ، موقع تایپ گاهی اوقات گیر می کرد و....
    رجیستر ، بدون افراد مفیدی مثل شما اینترنت بی معنی می شه ، آفرین ، ادامه بده . من تا لپ تاپ گرفتم p30world رو فراموش کردم !
    اگه با یک لپ تاپ دل 4 ساغت جی تی ای بازی میکردی فکر نمیکنم چیزی ازش میموند بهر حال فکر کنم شما یکم دلچرکین شدین به نظر من لپ تاپتون رو با مارکهای مشابه با کانفیگ مشابه و توی نرم افزار مشابه امتحان کنین تا بهتر بتونی قضاوت کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

آقا منم وقتی دفعه اول می خواستم دی وی دی ریکاوری بگیرم میسوخت. بعد فهمیدم که چون دارم با ویژوال کار میکنم اینطوری اذیت میکنه. از اون موقع تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم. در همه ی شرایط درست رایت میزنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در مورد ویندوز ایکس پی هم واقعاً سرعت پایین بود ، شاید باز ایراد از درایور هام بود ولی همه چیز به غیر از ریموت شناسایی شده بود و کار می کرد ،
    اینجا تاپیک حل مشکلات نیست ، اما یک چیزی ...

شما که XP نصب کردی ، جدیدترین درایور اینتل و کنترلر چیپست یا intel matrix mass storage را برای ویندوزت گرفتی ؟ این خیلی مهمه و سرعت هارد را واقعا ارتقا میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اگه با یک لپ تاپ دل 4 ساغت جی تی ای بازی میکردی فکر نمیکنم چیزی ازش میموند بهر حال فکر کنم شما یکم دلچرکین شدین به نظر من لپ تاپتون رو با مارکهای مشابه با کانفیگ مشابه و توی نرم افزار مشابه امتحان کنین تا بهتر بتونی قضاوت کنی
    راستی من اصلاح کنم : بجز سری دل xps سری 1530 و 1730 و 2030 که هیچ مدل اچ پی و نوت بوک دیگری جلوی این مدل ها را نمی تواند بزند

xps برای گیم ساخته شده البته سری های بالایی
    و همینطور مدلهای gs ایسوز و x توشیبا

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

دوستان مدل hp hdx 18 و hp hdx 16 تو بازار ایران پیدا میشن ؟
    کانفیگشون چی هست و قیمت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بسیار بسیار کم ... قیمت هم بالای 1.800 تا 3 میلیون هست

توی فاکس این هفته اصلا ندارمشون

قیمت ؟ در بخش مشاوره ... اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر اچ پی هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

سلام من امروز اولین پست خودم رو دارم در پی سی وورلد می نویسم چند روز بود که بین 1155 و 1199 سری dv5 گیر کرده بودم که امروز 1199 رو انتخاب کردم و امید وارم دوستان هم یه خوبش رو بخرن ولی خداییش بهتر از اچ پی پیدا نمیشه

سلام کسی هست عکس برنزی 1199 رو داشته باشه و اگه از نزدیک دیده نسبت به 1155 چط.ری هست

hp dv5-1199 رنگ دیگه ای هم ازش موجود هست و کلا رنگ های این سری dv5 چطوری هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض کمک برای پیدا کردن مشخصات اصلی یک لپ تاپ

میشه یه سایت خوب برای درآوردن مشخصات کامل یک لپ تاپ معرفی کنی که همه چیز توش باشه و حد امکان سایت معروف و قایل تایید باشه و تمامی لپ تاپ ها توش معرفی بشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •