ازآنجايي كه پوست صورت يكي از اعضاي حساس بدن مي باشد هرگونه خود درماني ميتواند عواقب جبران ناپذبري بهمراه داشته باشد
ازآنجايي كه پوست صورت يكي از اعضاي حساس بدن مي باشد هرگونه خود درماني ميتواند عواقب جبران ناپذبري بهمراه داشته باشد
من دکتر سیاهپوش رو توی تهران معرفی میکنم. خودم پیشش رفتم وعالی نتیجه گرفتم.الان دیگه هیچ نیازی به داروها ندارم.هم داروی خوراکی وهم داروی موضعی تجویز میکنه.من با داروی موضعی واقعا نتیجه گرفتم.الان پوستم طوریه که اصلا انگار هیچ وقت جوش نداشته حتی جای جوش هم نیست..
پروسه درمانیش خیلی عالیه ..اول با صابون و محلول ساختنی جوشهامیریزه بعد با محلولهای قویتر جای جوش ازبین میره.
یعنی کلا پوست صورت تجدیدمیشه و ترمیم.
کارش واقعاعالیه.ازونها هم نیست که سرش شلوغ باشه و50سال دیگه وقت بده
تلفن مطبش در بلوار ابوذر:33802973
مطبش در میدان هفت تیر :88301276
اگه چیزی که به تو داده خوب شده اسم دارو یا هر چیزی رو اینجا معرفی کن تا ما هم بگیریم ببینیم چی میشه![]()
مشکلات پوست ازیه نفرتا نفر بعد متفاوته..اگه من داروهامو به شماتوصیه کنم که دیگه دکترابایدکاسه کوزه شونو جمع کنناگه چیزی که به تو داده خوب شده اسم دارو یا هر چیزی رو اینجا معرفی کن تا ما هم بگیریم ببینیم چی میشه![]()
من فقط این دکترو پیشنهاد میکنم به خاطراینکه خیلی حاذق هست.برا مشکلتون بهش مراجعه کنید![]()
از درمان طبیعی استفاده کنین
مثلا عسل خیلی خوبه واسه جوش
یه بار امتحان کنین
یا جوانه گندم که تو عطاری ها هست هم خوردنیه هم میشه زد به پوست
یا صابون ضد جوش کلیون (cliven ) که نمایندگیش فقط داره
نمایندگیش تو تهران هم روبرو پارک دانشجو هست تئاتر شهر و اینا : دی
ضد افتاب حتماااااا بزنین یعنی درمان بدون ضد افتاب اصلا فایده نداره
حتی اقایون هم باید ضد افتاب بزنن
باسلام
چطوری سیاهی پوست رو یکم روشن تر کنیم یعنی سفید تر بشیم؟!!
شاید با کرم بشه. به غیر از کرم چیز دیگری هم هست؟![]()
با سلام
من روی ساق پام جای سالک باقی مانده است. یه لکه دایره ای قهوه ای تیره است. مثل یه زخم کهنه .
می خواستم بدونم از دوستان کسی کرم ، صابون یا پمادی می شناسه که جای این زخم سالک رو بتونه از بین ببره؟
منم پیش صمیمی رفتم نتیجه نگرفتم,بعد خودم شروع کردم خوددرمانی الان خیییییییییلی خیلییییییییییییی بهتر شدم , یه ورزش برو که زیاد عرق کنی , تنقلات رو کم کن , غذای سردی رو زیاد کن , امیدوارم نتیجه بگیری![]()
باید دورت رو کامل ادامه میدادی تا نتیجه میگرفتی !
اما راجع به نخوردن تنقلات و ... تا حتی درسته، اما به هیچ وجه با خوددرمانی جوش های زیاد موافق نیستم ...
کدام کرم برای من که می خواهم صورتم صاف ویک نواخت بشه خوبه برای پسر 20ساله که عوارضی نداشته باشه و در ضمن دور چشمم هم سیاه شده چه کرمی پیشنهاد می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)