اگه محدودیت بگذارند من میرم پس میدم
اصلا وایرلس با محدودیت به صرفه نیست
انشالله ما هم داریم میریم راحت میشیم
اگه محدودیت بگذارند من میرم پس میدم
اصلا وایرلس با محدودیت به صرفه نیست
انشالله ما هم داریم میریم راحت میشیم
برادران تا دو روز دیگه صبر کنید ببینیم میخوان چی کار کنن بعد زنگ بزنید .به هرکی که میشناسد اگه قرار شد که مدود کنن بگید که زنگ بزنن
دوستان به این پست من توجه کنند مخصوصا جدیدیها!
بر اساس گفته ی خود داتک یک مزیت خیلی جالب داره و انو اینکه اگر شما شخصی را به داتک معرفی کنید که بیاید از سرویسهای داتک استفاده کنه و حضورا اقدام کنید میتونید به همون اندازه که دوستتون برای ماه اول شارژ میکنید شما به رایگان برای 1 ماه استفاده کنید. کثلا شما کاربر 512 هستید و ماهی مثلا 50 تومان میدید یه رفیقتون را معرفی میکنید اون میاد 256 میگیره در حساب شما 28هزارتومان بستانکاری حساب میشه.
بنابر همین قضیه من به دوستان توصیه میکنم اگر میخواند سرویس جدیدی بگیرند با ما هماهنگ کنند (البته اگر دوست دارید یه حال به ماها بدید) ما هم بیاییم و از داتک بستانکار بشیم.
من خودم به شخصه کاملا پاه ی هر چی رفیقه اینجوری هستم. و انشاءالله بتونم براش جبران کنم .
امید است دوستان توجه خاصی به این پست داشته باشند.
شدیدا استقبال می شه
مصطفی ، از کی پرسیدی ؟ خب بقیه اش رو هم می پرسیدی دیگه بابا ؟
تو هم دلت خوشه ها ، کی میاد از این جنگولک بازی ها در بیاره ؟
حالا مثلا یکی مثل من ، اگه سرویس های داتک خوب باشه ، قیمت مناسب داشته باشه و و و و .....
شاید بخواد بیاد داتک ، اون هم بستگی به رفتارت داره ...
از شوخی گذشته ، این فقط ماله یه ماهه ، هیچ کس نمیاد واسه یه ماه از یه جای دیگه فسخ کنه ، البته بعد از تغییرات ، کلی ریزش خواهیم داشت ، هم از شرکت ها دیگه به سمت داتک ، هم از داتک به سمت شرکت های دیگه ....
امیدوارم کار عاقلانه ای بکنن و چند تا مشتری برا روز مبادا نگه دارن![]()
معین این چه حرفیه؟
بابا خدا نکنه شبانه بزاره.همونطور که گفتم من بدبخت میشم
در مورد این حرفی ندارم
اما در مورد اولی حرف دارم و من کلا با محدودیت مخالفم
دوستانی که به شرکت زنگ میزنن توی این دو روز هر خبری از شرکت رسید بلافاصله اینجا قرار بدین تا همه مطلع بشن
فعلا که خبری نیست ، من اشتراکم رو تمدید کردم ، به هر حال تا یک ماه دیگه وضع به روال سابق هست .
جدی خبری نشد؟
چیزی نگفتند؟
تو چیزی ازشون نپرسیدی؟
من فردا میخوام 2 ماهه شارژ کنم
خدا کنه همیشه همینطور باشه و محدود نکنه.من که فقط اینو میخوام
با سلام
سرویس 256 نامحدود داتک چطوره ؟
سرعت دانلودش چنده ؟
تعداد dc هاش در طول روز چقدره ؟
در کل ارزش تعویض پورت از شرکت فعلی (لایزر) رو داره که معمولا" 3 هفته الافی داره ؟
سلام
من تازه عضو فروم شدم
در ضمن تقریبا2 هفته است که از داتک سرویس 256 گرفتم(از 12 بهمن)
یه مشکلی داشتم اونم اینه که اگر درست بررسی کرده باشم سرعت دانلود تورنتم از ساعت 8 صبح تا 7 شب افت شدیدی داره مثلا اوایلش روی 2 الی 3 کیلو بایتهبعد نزدیکای بعد از ظهر میرسه به 5 تا 6 کیلو بایت
اما از ساعت 7 شب به بعد 20 تا 25 و بیشتر دانلود دارم
در ضمن توی ساعات افت سرعت ، با دانلود منیجر بین 20 تا 32 کیلو بایت دانلود دارم
ونیز در سایت speed test هم پهنای باندم رو بین 200 تا 210 کیلو بیت نشون میده یعن همون 25 تا 26 کیلو بایت(در همون ساعات)
بعدشم پورت آزروس و ایمیول رو فوروارد کردم ولی بازم توی این ساعات همین مشکل رو دارم
می خواستم بدونم این مشکل از محدود کردن فیل های تورنت توسط داتکه؟
و نیز اینکه کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
بقیه اش چیه ؟!؟!
جنگولک بازی چیه. بابا به خدا مفته تو این دوره زمونه از این موقعیتها کم پیش میاد ها.
یعنی چی این ماله یه ماهه ؟!!؟ معین جان من یه بار دیگه دقیق بشین بخون.
بابا طرف میخواد مثلا 256 بگیره 28 تومانشو میده (حالا اگر دانشجو بود که یک ماه رایگانش سر جای خودشه) و تو هم اینجا 28 تومان بستانکار میشی. که خب خدایی بستگی به مرام معرفت طرف داره که پایه ی این قضیه باشه یا نه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)