چند وقت پیش پرسیدم گفتن که128رو 35000تومن میدیمالبته تا اول مهر به منطقه ی ما نمیتونه بده...پارس انلاین هم میم حضوری می پرسم ببینم قیمتاش فرقی کرده...حالا نمیدونم کدوم بهتره؟
چند وقت پیش پرسیدم گفتن که128رو 35000تومن میدیمالبته تا اول مهر به منطقه ی ما نمیتونه بده...پارس انلاین هم میم حضوری می پرسم ببینم قیمتاش فرقی کرده...حالا نمیدونم کدوم بهتره؟
پارس ظاهرا تهران با شهرستانش فرق داره اگه تهران بودی بهت میگفتم خودم پارس دارم ولی شهرستان خبر ندارم باید یکی رو گیر بیاری که اونجا داشته باشه
خب با این حساب...
اگر فرض کنیم که کیفیت 2 تا ای اس پی یکی باشه ، بستگی به استفاده جناب عالی داره
اگه دانود زیاد دارید ، من 128 نا محدود رو بهت پیشنهاد می کنم ( البته اگه اون 128 شرکت روژ نا محدود باشه )
اما اگه نه ، همون 8 تا به نظرت کافی ته ، اون روژ رو بی خیال شو ، پارس بگیر
این نظر من بود ، تصمیم با شماست
مرسی
البته پارس آنلاین نامحدود نداره. البته 512 داره که قیمتش نجومیه
بهتره برم حضوری بپرسم ساید محدودیتشون رو زیاد کرده باشن یا قیمت رو کم کرده باشن و از روژهم تلفنی می پرسم خبرش رو اینجا میدم تا راهنمایی کنید...
راستی این پارس انلاین به نظر شما شبانه روز محدودیتش هست یا مثلا چند ساعت تو شب نامحدوده؟
منظور از محدودیت حجم استفاده شده هست و نه زمان یعنی شما اگر یکماهه 8 گیگ داشته باشی میتونی 1 هفته ایی دخلشو بیاری میتونی هم یکماهه مصرف کنی یا ممکنه یه چیزی هم اضافه بیاد زمان محدود نداره.
میدونم rebجان
اما به نظرتون پارس انلاین 24 ساعت محدودیتش هست یا مثلا تو شب از 3تا 7freeهستش؟مثل صبانت و... که بین ساعاتی میشه هرچیزی دانلود کرد و از اون 8گیگ چیزی کم نمیشه...
آقا من سرویس کوفتی 128 محدود آسیاتک گرفتم حالا موندم از کجا بفهمم چقدر استفاده کردم؟
یا مثلا اگه بیشتر استفده کنم چی میشه؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
نه متاسفانه مثل اونا ساعت مجانی نداره من یوقتی میخواستم عوض کنم شاتل بگیرم ولی چون آپلودم زیاده دیدم سرعت آپلودم یکسوم میشه ولش کردم البته 2 تا اکانت از کم مصرفهای پارس رو دارم برا همین واسم خوبه.
باید از نرم فزار استفاده کنی بگردی هست:
netlimiter-dumeter-Bandwidth Monitor
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)