تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 80 از 1759 اولاول ... 3070767778798081828384901301805801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

asus 604 دو پورت lan داره ، ولی 602 یه پورت lan . البته هر دو usb رو دارن! .. برای یه کامپیوتر، 602 کافیه..
    گارانتي اش مال كدوم شركته ؟

در آغاز فعالیت LEnIn+$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گارانتي اش مال كدوم شركته ؟
    گارانتی خاصی نداشته از همون اول.. با گارانتی فروشنده میدن! البته اگه باشه اصلا! چون مثل اینکه الان خیلی کم پیدا میشه..

(پ.ن:اون 604 4تا Lan داره فکر کنم!)

3. این کاربر از LEnIn+$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

asus 604 چهار پورت lan داره ، ولی 602 یه پورت lan . البته هر دو usb رو دارن! .. برای یه کامپیوتر، 602 کافیه..
    asus 604 غیر از چهار لن اکسس پوینت هم داره لنها مهم نیست ولی هرکی میگیره برای وایرلسش میگیره نه برای 4 لن.ضمنا 604 یو اس بی نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1 usrobotics - dlink - sabanet

مودم U.S.Robotics
    فقط يك مدل داره
    يا مثل ايسوز مدل هاي مختلفي داره ؟

بعد از U.S.Robotics چه مودمي مناسبه ؟

اين مودم هاي دي لينك واقعا كسي تا به حال باهاش مشكلي داشته ؟
    یه چیزی میگیا... مگه میشه یه شرکت با تجربه بیاد یه مدل از هر چی درست کنه...؟؟؟ اینجوری دیگه کاسبی نمیتونه بکنه که... باید طیفای مختلفو پوشش بده... تو لینک زیر یه سری از مودمای ADSL ش که تو خاور میانه هستن هستش (چون بعضی از مدلا منطقه ای هستن و ممکنه تو آمریکا باشن اینجا نباشن و یا برعکس) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه تاریخچه مختصر از USRobotics که خودم طی چیزایی که خوندم خلاصه مینویسم:

شرکت USRobotics با اینکه الان هنوزم یه شرکته با اسم USRobotics ولی در واقع یکی از زیر مجموعه های شرکت معظم 3com هستش... USR سال 1976 توسط سه دانشجو تاسیس شد و تخصصش ساخت مودم های دایال آپ بود... اون موقعی که انفجار اینترنت صورت گرفت و یهو میزان استفاده از اینترنت رو به رشد چشمگیری گذاشت این شرکت یکی از بهترین های ساخت مودم بود و برای خودش میتاخت... طی اندک زمانی ارزش اون شرکت کوچیک به 30-50 میلیون دلار رسید و همینطور رشد کرد... سال 1997 شرکت معظم 3com شرکت USRobotics رو به قیمت 6 میلیارد دلار (که اون موقع پول خیلی زیادی برای یه شرکت کامپیوتری محسوب میشد) رو خرید و بعدشم Palm رو... الانم شرکت USRobotics به عنوان بخش شبکه و مودم های شرکت معظم 3com در شرکت و کارخونه اختصاصی فعالیت میکنه و یکی از سازندگان معتبر انواع مودم ها و تجهیزات شبکه در آمریکا و سراسر جهانه...

این مودم هم مثل اسوس و بقیه مدل های مختلفی داره ( هم برای DSL  و  هم برای  Wireless   ) 

از قدیم الایام که تو بازار فقط دو سه تا مودم بوود اسوس بهترین بوود 

اونطور که شنیده میشه D-Link  های اولیه مشکلی نداشتن ولی اهالی سخت افزار میگن که مودم های جدید این شرکت اکثرا مشکل دار و میشه گفت تقلبین !
    مطمئنی...؟؟؟ ولی فکر نکنم که مدت زمان خیلی طویلی باشه که شرکت ایسوس فیلش یاد شبکه کرده و زده تو این کار... در ضمن مگه شرکتایی مثل Cisco Systems (با مارک تجاری Linksys برای مودماش) مردن که ایسوس بخواد بهترین باشه...؟؟؟
    در مورد D-Link م این شرکت با اینکه آسیاییه ولی کارش خوبه و جنس بد به بازار نمیده... اگه فرد خریدار برای خرید همینطوری الکی نره در مغازه و بگه من D-Link میخوام و یارو هم بهش یه تقلبی بندازه و قبلش یه تحقیقی بکنه سرش کلاه نمیره... مثلا همین که اجناس شرکت D-Link رو تو ایران فقط با گارانتی ایزی بگیرید... یا اینکه برید تو سایتش مدلا رو ببینید... چون من خودم تا حالا چندین بار مدلایی از D-Link تو بازار ایران دیدم که هیچ کسی تو دنیا از تولیدشون خبر نداشته ... خوب این تابلو هستش که تقلبیه...
    ولی در مورد اینکه تو ایران خوب کار میکنه یا نه به خاطر بد بودن مودمای D-Link نیستش بلکه (اگه واقعا مشکلی باشه) به خاطر کیفیت پایین تجهیزات شرکتا تو مراکز مخابراتی و کیفیت داغون سیمای مسی تلفن میهن فول تکنولوژیمونه...

سلام
    من از يكي از نمايندگي هاي صبا نت اينترنت گرفتم . روز يكشنبه اومدن مودمم رو نصب كردن ولي تا الان اينترنتم وصل نشده . نمايندگي ميگه مشكل از مخابراتتونه . حالا كسي اينجا با پيش شماره 4410 يا 4411 يا 4412 يا 4413 از صبا اينترنت گرفته من ببينم ماله اونا هم مشكل داره ؟
    يا فكر ميكنيد مشكل چيه ؟
    خالی بسته برات... من همین الان دارم با پیش شماره 4413 باهاتون صحبت میکنم... الو... صدا میاد...؟؟؟ الو... اونجا شهرستان چی چی ورده..........؟؟؟؟

Last edited by Cleeev; 24-09-2008 at 09:59.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه چیزی میگیا... مگه میشه یه شرکت با تجربه بیاد یه مدل از هر چی درست کنه...؟؟؟ اینجوری دیگه کاسبی نمیتونه بکنه که... باید طیفای مختلفو پوشش بده..
    منظور بازار ايرانه
    همه مارك هاي يك محصول مطمئنا توي ايران يافت نمي شود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منظور بازار ايرانه
    همه مارك هاي يك محصول مطمئنا توي ايران يافت نمي شود
    خوب اونکه آره...

تا جایی که من میدونم مدلای 9112 و 9115 و 9107 و 9108 و 9113 ش رو شرکت انفورماتیک گستر وارد ایران کرده... البته سایت انفورماتیک گستر چند وقتیه که این لیستشو با قیمتشون به روز نکرده... حتی همین مدل 9115 رو هم ننوشته و من از دوستانی که خریدنش شنیدم که وارد کرده........

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب اونکه آره...

تا جایی که من میدونم مدلای 9112 و 9115 و 9107 و 9108 و 9113 ش رو شرکت انفورماتیک گستر وارد ایران کرده... البته سایت انفورماتیک گستر چند وقتیه که این لیستشو با قیمتشون به روز نکرده... حتی همین مدل 9115 رو هم ننوشته و من از دوستانی که خریدنش شنیدم که وارد کرده........
    خب اين مدل هايي كه گفتي تفاوتشون چيه ؟
    توي تعداد پورت ؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

محسن جان بهتره یه سر به این لینک بزنی ( مودمای DSL  شرکت اسوس ) :

کد:
    مدل 9115 مدل بروزتر نسبت به 9112 هست و تفاوت چندانی نداره 

مطمئنی...؟؟؟ ولی فکر نکنم که مدت زمان خیلی طویلی باشه که شرکت ایسوس فیلش یاد شبکه کرده و زده تو این کار... در ضمن مگه شرکتایی مثل Cisco Systems (با مارک تجاری Linksys برای مودماش) مردن که ایسوس بخواد بهترین باشه...؟؟؟
    در مورد D-Link م این شرکت با اینکه آسیاییه ولی کارش خوبه و جنس بد به بازار نمیده... اگه فرد خریدار برای خرید همینطوری الکی نره در مغازه و بگه من D-Link میخوام و یارو هم بهش یه تقلبی بندازه و قبلش یه تحقیقی بکنه سرش کلاه نمیره... مثلا همین که اجناس شرکت D-Link رو تو ایران فقط با گارانتی ایزی بگیرید... یا اینکه برید تو سایتش مدلا رو ببینید... چون من خودم تا حالا چندین بار مدلایی از D-Link تو بازار ایران دیدم که هیچ کسی تو دنیا از تولیدشون خبر نداشته ... خوب این تابلو هستش که تقلبیه...
    ولی در مورد اینکه تو ایران خوب کار میکنه یا نه به خاطر بد بودن مودمای D-Link نیستش بلکه (اگه واقعا مشکلی باشه) به خاطر کیفیت پایین تجهیزات شرکتا تو مراکز مخابراتی و کیفیت داغون سیمای مسی تلفن میهن فول تکنولوژیمونه...

اولا که منظور ما بازار ایرانه نه خارج 

بعدش هم مدت زمانی که شما میگی 6 ماه پیش هست ولی من دو سال پیش رو میگم 

زمانی که برا DSl  فقط میتونستی D-Link  و Asus  رو پیدا کنی اونم نه مثل الان که تو هر بقالی پیدا میشه ، فقط شرکتا خودشون میدادن 

آدم وقتی می خواد یه کاری رو انجام بده برای محکم کاری بدترین شرایط رو در نظر میگیره ( تقلبی بودن مودم های D-Link  )  حالا شاید افراد باهوشی مثل شما سرشون کلاه نره  !

اگه منظور ما از بد کار کردن قسمتی بوود که به مخابرات مربوط میشد حتما اونوقت مودمای دیگه هم این مشکل رو داشتن 

منظور خود مودم هست نه مخابرات 

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

1 usrobotics 9112, 9115, 9107, 9108, 9113

خب اين مدل هايي كه گفتي تفاوتشون چيه ؟
    توي تعداد پورت ؟
    تعداد پورت که زیاد فرقی نمیکنه... چون معمولا تو همه مودمای ADSL هم شرکتا تعدا پورت Ethernet یا همون لن از 4-5 تا بیشتر نمیشه چون این پورتای RJ-45 جای زیادی رو اشغال میکنن و اگه بخوان تعدادشون رو زیاد کنن نمیشه... به جاش امکانات داخلی و خارجی بیشتر میشن... مثل انواع و اقسام استانداردهای وایرلس و امکانات مربوطه و امکانات نرم افزاری داخلی مودم ها که تو مدلایی مثل 9112 و 9115 ابتدایی هستن و تو مدلای دیگه بسته به امکانات سخت افزاریشون پیشرفته تر و پیشرفته تر میشن و قابلیت های مدیریتی پیشرفته توشون قرار میگیرن... همه مودمای زیر روتر هم هستن... همه شونم پورت USB دارن...

به جز 9112 و 9115 که تقریبا عین همن بقیه امکانات و تجهیزات داخلی و خارجی و نرم افزاری شون بیشتر میشن که به همون میزانم قیمتشون بالتر میره... میتونی بری تو صفحات زیر امکاناتشون رو ببینی (به ترتیبی که نوشتم امکانات و قیمتشون بیشتر میشه به جز دو تا اولی) :

9112 :
    کد:
    9115 :
    کد:
    9107 :
    کد:
    9108 :
    کد:
    9113 :
    کد:

11. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تعداد پورت که زیاد فرقی نمیکنه...
    پورت كه يك دونه بيشتر نياز ندارم
    فقط مي خواستم بدونم توي بازار ايران كدومش هست ؟
    كه نخوام بابت امكاناتي كه نياز ندارم
    پول بيشتري بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •