گارانتي اش مال كدوم شركته ؟
گارانتي اش مال كدوم شركته ؟
گارانتی خاصی نداشته از همون اول.. با گارانتی فروشنده میدن! البته اگه باشه اصلا! چون مثل اینکه الان خیلی کم پیدا میشه..
(پ.ن:اون 604 4تا Lan داره فکر کنم!)
asus 604 غیر از چهار لن اکسس پوینت هم داره لنها مهم نیست ولی هرکی میگیره برای وایرلسش میگیره نه برای 4 لن.ضمنا 604 یو اس بی نداره
یه چیزی میگیا... مگه میشه یه شرکت با تجربه بیاد یه مدل از هر چی درست کنه...؟؟؟ اینجوری دیگه کاسبی نمیتونه بکنه که... باید طیفای مختلفو پوشش بده... تو لینک زیر یه سری از مودمای ADSL ش که تو خاور میانه هستن هستش (چون بعضی از مدلا منطقه ای هستن و ممکنه تو آمریکا باشن اینجا نباشن و یا برعکس) :
یه تاریخچه مختصر از USRobotics که خودم طی چیزایی که خوندم خلاصه مینویسم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت USRobotics با اینکه الان هنوزم یه شرکته با اسم USRobotics ولی در واقع یکی از زیر مجموعه های شرکت معظم 3com هستش... USR سال 1976 توسط سه دانشجو تاسیس شد و تخصصش ساخت مودم های دایال آپ بود... اون موقعی که انفجار اینترنت صورت گرفت و یهو میزان استفاده از اینترنت رو به رشد چشمگیری گذاشت این شرکت یکی از بهترین های ساخت مودم بود و برای خودش میتاخت... طی اندک زمانی ارزش اون شرکت کوچیک به 30-50 میلیون دلار رسید و همینطور رشد کرد... سال 1997 شرکت معظم 3com شرکت USRobotics رو به قیمت 6 میلیارد دلار (که اون موقع پول خیلی زیادی برای یه شرکت کامپیوتری محسوب میشد) رو خرید و بعدشم Palm رو... الانم شرکت USRobotics به عنوان بخش شبکه و مودم های شرکت معظم 3com در شرکت و کارخونه اختصاصی فعالیت میکنه و یکی از سازندگان معتبر انواع مودم ها و تجهیزات شبکه در آمریکا و سراسر جهانه...
مطمئنی...؟؟؟ ولی فکر نکنم که مدت زمان خیلی طویلی باشه که شرکت ایسوس فیلش یاد شبکه کرده و زده تو این کار... در ضمن مگه شرکتایی مثل Cisco Systems (با مارک تجاری Linksys برای مودماش) مردن که ایسوس بخواد بهترین باشه...؟؟؟
در مورد D-Link م این شرکت با اینکه آسیاییه ولی کارش خوبه و جنس بد به بازار نمیده... اگه فرد خریدار برای خرید همینطوری الکی نره در مغازه و بگه من D-Link میخوام و یارو هم بهش یه تقلبی بندازه و قبلش یه تحقیقی بکنه سرش کلاه نمیره... مثلا همین که اجناس شرکت D-Link رو تو ایران فقط با گارانتی ایزی بگیرید... یا اینکه برید تو سایتش مدلا رو ببینید... چون من خودم تا حالا چندین بار مدلایی از D-Link تو بازار ایران دیدم که هیچ کسی تو دنیا از تولیدشون خبر نداشته... خوب این تابلو هستش که تقلبیه...
ولی در مورد اینکه تو ایران خوب کار میکنه یا نه به خاطر بد بودن مودمای D-Link نیستش بلکه (اگه واقعا مشکلی باشه) به خاطر کیفیت پایین تجهیزات شرکتا تو مراکز مخابراتی و کیفیت داغون سیمای مسی تلفن میهن فول تکنولوژیمونه...
خالی بسته برات... من همین الان دارم با پیش شماره 4413 باهاتون صحبت میکنم... الو... صدا میاد...؟؟؟ الو... اونجا شهرستان چی چی ورده..........؟؟؟؟
![]()
Last edited by Cleeev; 24-09-2008 at 09:59.
منظور بازار ايرانهیه چیزی میگیا... مگه میشه یه شرکت با تجربه بیاد یه مدل از هر چی درست کنه...؟؟؟ اینجوری دیگه کاسبی نمیتونه بکنه که... باید طیفای مختلفو پوشش بده..
همه مارك هاي يك محصول مطمئنا توي ايران يافت نمي شود
خوب اونکه آره...
تا جایی که من میدونم مدلای 9112 و 9115 و 9107 و 9108 و 9113 ش رو شرکت انفورماتیک گستر وارد ایران کرده... البته سایت انفورماتیک گستر چند وقتیه که این لیستشو با قیمتشون به روز نکرده... حتی همین مدل 9115 رو هم ننوشته و من از دوستانی که خریدنش شنیدم که وارد کرده........
خب اين مدل هايي كه گفتي تفاوتشون چيه ؟
توي تعداد پورت ؟
محسن جان بهتره یه سر به این لینک بزنی ( مودمای DSL شرکت اسوس ) :
مدل 9115 مدل بروزتر نسبت به 9112 هست و تفاوت چندانی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا که منظور ما بازار ایرانه نه خارج
بعدش هم مدت زمانی که شما میگی 6 ماه پیش هست ولی من دو سال پیش رو میگم
زمانی که برا DSl فقط میتونستی D-Link و Asus رو پیدا کنی اونم نه مثل الان که تو هر بقالی پیدا میشه ، فقط شرکتا خودشون میدادن
آدم وقتی می خواد یه کاری رو انجام بده برای محکم کاری بدترین شرایط رو در نظر میگیره ( تقلبی بودن مودم های D-Link ) حالا شاید افراد باهوشی مثل شما سرشون کلاه نره !
اگه منظور ما از بد کار کردن قسمتی بوود که به مخابرات مربوط میشد حتما اونوقت مودمای دیگه هم این مشکل رو داشتن
منظور خود مودم هست نه مخابرات
تعداد پورت که زیاد فرقی نمیکنه... چون معمولا تو همه مودمای ADSL هم شرکتا تعدا پورت Ethernet یا همون لن از 4-5 تا بیشتر نمیشه چون این پورتای RJ-45 جای زیادی رو اشغال میکنن و اگه بخوان تعدادشون رو زیاد کنن نمیشه... به جاش امکانات داخلی و خارجی بیشتر میشن... مثل انواع و اقسام استانداردهای وایرلس و امکانات مربوطه و امکانات نرم افزاری داخلی مودم ها که تو مدلایی مثل 9112 و 9115 ابتدایی هستن و تو مدلای دیگه بسته به امکانات سخت افزاریشون پیشرفته تر و پیشرفته تر میشن و قابلیت های مدیریتی پیشرفته توشون قرار میگیرن... همه مودمای زیر روتر هم هستن... همه شونم پورت USB دارن...
به جز 9112 و 9115 که تقریبا عین همن بقیه امکانات و تجهیزات داخلی و خارجی و نرم افزاری شون بیشتر میشن که به همون میزانم قیمتشون بالتر میره... میتونی بری تو صفحات زیر امکاناتشون رو ببینی (به ترتیبی که نوشتم امکانات و قیمتشون بیشتر میشه به جز دو تا اولی) :
9112 :
9115 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9107 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9108 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9113 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پورت كه يك دونه بيشتر نياز ندارمتعداد پورت که زیاد فرقی نمیکنه...
فقط مي خواستم بدونم توي بازار ايران كدومش هست ؟
كه نخوام بابت امكاناتي كه نياز ندارم
پول بيشتري بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)