تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 97 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 961

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من فقط یه پست گذاشتم کسی مشکل پیدا کرد بدونه چکار کنه وگرنه بقیه برن از همون gprs که دوست دارن استفاده کنن و واسه منم هیچ فرقی نمیکنه/

من الان یه ساله دارم از edge استفاده می کنم مشکل باتری هم نداشتم.
    مشکل باطری هم پیدا میکنی مخصوصا اگه اینترنت گوشی رو منتقل کنی به سیستم یا از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید. از تعمیر کار هم نپرسید وقتی ببینید گوشی رو باید زودتر شارژ کنید یا شارژر وصل کنید دائم سلولهاش خراب میشه. هر باطری طول عمر داره.

مغمولا تو جاده یا مترو این مشکل پیش میاد مگر نه تو شهر هیچ مشکلی نیست.
    تو جاده اصلا نمیشه تمرکز داشت فقط به درد سرویسهای خودکار میخوره.

شما وقتی که با تلفن صحبت می کنید حتما باید ثابت یه جا بیاستید تا بشه صحبت کرد؟
    هر کسی میدونه وقتی در حرکتی دائم بین BTS ها سوئیچ میشی و بعضی وقتها میزان آنتن دهی کم میشه.
    هر کسی میدونه اگه ثابت باشه بهتره با این تجهیزاتی که ما داریم.

من خیلی وقت ها تو ماشین هم به راحتی از وب گردی کردم و مشکلی نداشتم.
    خوشت باشه.

تا اونجایی که یادم میاد یه گیگ تو adsl هم همون 5000 تومن بود.
    اصلا مطلب من رو نخوندی علکی نقل قول کردی. من گفتم adsl‌که مخابرات میده.
    این تجربه منه : شرکتهای خصوصی گرونتر میدن و هزینه رانژه و مالیات بیشتر هم میگیرن. شرکت خصوصی هم مودم رو بهت میفروشه هم هزینه راه اندازی میگیره هم باید پیش پرداخت کنی هم یه چیز اضافه تر از 4% حدود 15 درصد مالیات بهت میبندن (هر چی زورشون رسید) هم قطعی داره هم گیگ اضافه گرونتره. روی کارتاشون مینویسن یک گیگ 15 تومن ولی پات 30 تومن در میاد.

شما جایی رو می شناسید که با ماهی ده تومن adsl 256 اون هم با 2 گیگ ترافیک بده؟ تازه پول مودم هم هست.
    اولا من تبلیغ جایی رو نمیکنم فقط نظرم رو میدم.
    adsl رو بالا گفتم چقدر در میاد پات ولی من تحقیق کردم اونجا که گفتم برجی یک گیگ میده به 2500 تازه اول استفاده میکنی بعد میاد رو قبضت و هزینه رانژه نداره و هزینه راه اندازیش همون پول مودمه که اگه داشته باشی خودت وصل میکنی و مالیاتش هم 100 تا تک تومنی هست.
    پشتیبانیش هم زنگ زدم خیلی خوب صحبت میکرد و راهنمایی میکرد یک ربع واسه من حرف میزد توضیح میداد خودم خداحافظی کردم.
    سرعتش هم میگن خوب بوده و الان هم مثل همه اینترنتهای دیگه یه کم افت کرده اما بازم بالاتر از gprs هست.
    هر گیگ اضافه هم 2500 میده و همه کارهاش هم آنلاین هست با تلفن گویا هم هست اپراتور هم داره.

وایرلس یک گیگ یک ماهه 15 هزار تومان هم هست که اگه یک ساله ببندی مودم رایگان بهت میدن.

edge برای دانلود اصلا ماسب نیست. برای وب گردی مخصوصا تو موبایل خوبه ولی برای دانلود نه.
    برای دانلود adsl و وایرلس حجمی هم خوب نیست چه برسه به edge/gprs
    این موبایلی واسه وبگردی هم خوب نیست بیشتر وقتها. من که با نرم افزار مخصوص هی بین bts‌ها جابه جا میشدم تا سرعت خوب بگیرم. بعضی ها سرعت دارن ولی قطعی زیاد و بعضی سرعت کم و قطعی کم./
    سرویس حجمی رو طبق قانونی که گذاشتن اصلا نباید بفروشن باید نامحدود باشه.

راستش من یکی که تا به حال رنگ gprs رو ندیدم و هر جا رفتم edge بوده.
    واسه من همه جا مینوشت با edge وصل شده ولی همون gprs بود.

من یکی که اون قدر معتاد اینترنت شدم که حتی adsl هم داشته باشم بازم edge می گیرم.
    این تعریف درستی نیست.
    adsl ثابته.
    وایرلس رو میتونی ببری دنبالت با این مودم usb هاش
    grps هم میتونی با موبال داشته باشی هم مودمش هست واسه usb ولی به درد کار نمیخوره.

----------

سرعت edge و gprs هم فرق میکنه ولی اینجا ها نه.

من کاری ندارم شما هر اینترنتی میخواهی استفاده کنید همشون به درد نمیخورن./
    حرف من اینه واسه کسایی که فکر میکنن از شر دایالاپ راحت شدن و gprs خیلی خوبه سرعتش دو برابره و 10 تومن میدن یک ماه 2 گیگ دارن اینه که اگه ثابتن با پنج هزار و 200 تومن میتونن به جای مالیات 4 درصدی شارژ که 400 تومان میشه و 10 تومان خود شارژ برای ثبت بسته اینترنت بگیرن و بهتر.
    و اگه در حرکتن وایرلس و وایمکس 15 تومانی هم هست هم تو خونه هم در حرکت میتونن استفاده کنن و انواع و اقسام مودم داره.

هدف اطلاع رسانی بود هر کی هر چی میخواد استفاده کنه همشون به درد کار حرفه ای نمیخورن.
    هر چی پول بدی باز هم اینترنتی که میخواهی نداری.
    تازه برای کاربارن خانگی تا 256 بیشتر نمیدن چقدر مسخره است باید کارت دانشجویی یا مجوز ببری تازه 512 بدن!!!!! بین 1000 نفر هم شیر میشه.. انگار نه انگار قانون اومده نامحدود باشه و 8 نفر روی یک خط باشن!! کلی هم اینترنت زیادی داریم خوب تقاضا نیست لابد که استنفاده نمیشه!!!!!

میدونی یه چیزی گفته میشه بر اثر تکرار نهادینه میشه خوب این کم فروشی یا مسخره بازی ها سر مصرف کننده نهایی نهادینه شده یا همین دلال بازی ها یا گرونی ها اینا رفته تو خون مردم عادت شده.
    خیلی سخته ما بتونیم سر یک پروژه 100 تومانی 1 میلیون بگیریم و نگیریم. آدم باید عابد و زاهد و چمیدونم خیلی تو این دوره زمونه خودش رو کنترل کنه همه مالش پاک و حلال باشه. طرف میبینه چیز گرون شد خوب اونم چزاش گرون میکنه. جنسارو 4 ماهه انبار کردن و اگه وارد میکنن با یوان وارد میکنن بعد با دلار بازار سیاه میفروشن!!!!!! اون به قیمت روز میگن ما بخواهیم جایگزین کنیم سرمایمون از بین میره. هر روز تا ظهر باید صبر کنیم قیمتا در بیاد!!!!!!! از طرف کی از طرف دلال بازار!! این فروشنده های ساده فکر میکنن جنس دیروز رو به قیمت روز بیشتر میفروشن سود میکنن واقعا در اشتباهن.

اینترنت هم از هر ...شده ای میخواهید بگیرید.

2. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بهشت زهرا با تبلت با سیم کارت ایرانسل و وی پی ان چه سرعتی داشتم واقعا عالی بود ))) ولی همه جا اینجوری بود خوب بود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سلام

گوشی من بعضی وقتا G هست بعضی وقتا هم E !
    من می خواستم بدونم چطوری همش باید E باشه؟

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام

گوشی من بعضی وقتا G هست بعضی وقتا هم E !
    من می خواستم بدونم چطوری همش باید E باشه؟

اینم مورد به دلیل ابن هست که شما در مرزر 2 آنتن قرار دارید و این باعث میشه که یک بار آنتن شما E و یک باز G شود.
    اگر گوشی نوکیا دارید میتونید از برنامه Fieldtest استفاده کنید.

6. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

بهشت زهرا با تبلت با سیم کارت ایرانسل و وی پی ان چه سرعتی داشتم واقعا عالی بود ))) ولی همه جا اینجوری بود خوب بود )
    با این وضعیت سرعت این اپراتورا و این چیزی که شما گفتی شاید حداقل کاربرا توی اون دنیا شاید سرعت خوبی داشته باشن اینجاها که خبری از سرعت نیس

8. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دوستان سلام منطقه ما وایمکس ایرانسل پوشش نمیده میتونم مودم وایمکس بگیرم ولی بااین بسته ماهیانه gprs وصل بشم؟

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام منطقه ما وایمکس ایرانسل پوشش نمیده میتونم مودم وایمکس بگیرم ولی بااین بسته ماهیانه gprs وصل بشم؟
    سلام
    نه دوست عزیز این چیزی که شما میگید اصلا بع هیچ وجه امکان پذیر نیست.
    وایمکس و GPRS تکنولوژِی خاص خودشون رو دارند و اصلا سیستمسون به هم مربوط نیست.

11. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

10 فروردین بود که یه بسته 1 ماهه gprs فعال کردم الان که کد اطلاع از حساب gprs رو زدم میگه اعتبار gprs شما 1997501 ریال میباشد و تا تاریخ 91/3/14 فرصت استفاده دارید !

قاطی کرده ؟

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

10 فروردین بود که یه بسته 1 ماهه gprs فعال کردم الان که کد اطلاع از حساب gprs رو زدم میگه اعتبار gprs شما 1997501 ریال میباشد و تا تاریخ 91/3/14 فرصت استفاده دارید !

قاطی کرده ؟
    خوبه که !!!
    یه دفه هم شده ایرانشل به نفع شما قاطی کرده برای ما که برعکسش اتفاق افتاد پارسال

14. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

قاطی کرده ؟
    منضورش ازریال همون گیگ خودمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •