راست >ستاره>چپ>چپ>ستاره>چپ>ستاره .
دوستان کابل tv باید داخل جعبه باشه یا اینم دزدیدن!!!
یه سرچی زدم و دیدم همراه گوشی ارائه شده، ولی واسه من نیست!!! دوستانی که گرفتن جواب لطفاً.
فکر نکنم.نیست توی پک.من شنیدم ولی ندیدم که اون باید مجزا خریده بشه.
سلام
برا من هم توی جعبه سیم اتصال تلویزیون نبود
فقط 2 نکته :
عکاسی توی نور کم ( شب) برا این گوشی فکر کنم یه مقدار ضعیفه البته نسبت به سایر گوشی ها نمی دونم اما من یه w810 هم دارم توی شب خیلی بهتر عکس میگره
توی تنظیماتش هم وقتی حالت - پورتره - شب - رو انتخاب می کنم تصویر دیده شده کند و با تاخیر زیاد میشه طوری که حتما باید رو پایه ثابت عکس گرفت نمی دونم چرا اینطوریه
مساله دیگه هم که نمی دونم چرا روی این موضوع کار نمیشه سرعت شاتر دوربین هست 1/10 توی این دوربین
واقعا پایینه (نسبت به میانگین 1/500 برای دوربین های اماتوری و 1/5000 برای دوربین های حرفه ای )
توی دوربین دیجیتال هم همینه.ولی بعید میدونم توی فلش کم بیاره.توی تنظیماتش هم وقتی حالت - پورتره - شب - رو انتخاب می کنم تصویر دیده شده کند و با تاخیر زیاد میشه طوری که حتما باید رو پایه ثابت عکس گرفت نمی دونم چرا اینطوریه
سلام.
دوستان فریم ویر گوشی من اینه:
R1BA042
Prg1208-0527_CHINA_SI R1BA042
هر کاری کردم نتونستم با آپدیت سرویس آپ کنم... گوشی رو حالت فون مود هست و درایور مربوطه هم نصب شده ولی هنگام اتصال یو اس پی پیغام USB DEVICE NOT RECOGNIZED ظاهر میشه و مس استوریج فعال میشه و درایو مموری خارجی و داخلی نمایان میشه!!!
این فریم ویر چرا زده چین و جنریک ورد نیست!!! نیاز به آپدیت داره؟
ممنونم.
آره عزیزم،مثل گارمین.با دقت نیم متر.9500 باید بالاش پول بدی.اگه راه مجانی میخاید،یه سر به قسمت نرم افزارای سونی اریکسون تو سایت موبایلستان بزنید،اونجا برنامه جاوا واسه gps بدون نیاز به gprs گذاشتم.
سلام دوستان نميدونم چرا اين تاپيك اينقدر راكد شده !! 107 روزه كسي پستي نزده !
ميخواستم از آقايون بپرسم كيفيت صداي اين گوشي و بلنديش در هدفون و در اسپيكر چطوره ؟ يه مقايسه اي هم انجام بديد ممنون ميشيم
يعني يه نفر هم با اين گوشي كار نكرده كه به ما بگه كيفيت صداش و بلنديش در هدفون و اسپيكر چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)