wow ...گرافیکش میشه مثل این عکس
من اول نمی دونستم که این عکس مال چیه...ولی حالا فهمیدم
حالا مانیتور fullhd توی بازار هست؟؟
من برم دوباره crysis رو نصب کنم
wow ...گرافیکش میشه مثل این عکس
من اول نمی دونستم که این عکس مال چیه...ولی حالا فهمیدم
حالا مانیتور fullhd توی بازار هست؟؟
من برم دوباره crysis رو نصب کنم
دوست عزیز کار نداره توی قسمت image گوگل یه سرج بزن تا بفهمی که چرا بهش می گن ابر گرافیک دنیای بازی
بله همانطور که میدونید مانیتورهای hd طیف پیوسته تری از رنگها رو نسبت به مانیتورهای معمولی پوشش میدند خوب دلیلش هم همینه ولی خوب به فرض خریدی چجوری میخوای توی این رزولوشن فضایی اجراش کنیحالا مانیتور fullhd توی بازار هست؟؟
من برم دوباره crysis رو نصب کنم![]()
خوب مگه نمیگی این مانیتورها این رزولوشن رو پشتیبانی می کنن؟؟!!
کارت گرافیکم رو هم عوض می کنم...
اینوطری میشه دیگه نه؟؟!!!
اقا اگه هم روی اخری تنظیم کنی با تیک اجرا میشه
من هم با این سیستمم میتونم ببرمش روی بالاترین ولی اصلا گرافیک واقعی رو نشون نمیده چون سیستمت اصلا توانایی شو نداره .
منظورم اینه که حتی اگه gtx 280 هم داشته باشی بعید می دونم توی این رزولوشن بالای 15 فریم بگیری
ابنجاها که کمتر کسی از این کارنهای بچه مایه داریداره ولی یه سری به فرومهای خارجی بزن تا آمار دستت بیاد (بابا اصلا بحث توی این 5-4 تا پست آخر همینه!)...
سلام شاید بازی مورد داره چون سیستمی با مشخصات زیر هم
cpu:core 2 speed3Ghz
ram 4gig
video:9400gtx
نتونست جواب بده
دوستان سیو آخر بازی و مرحله 2 بع بعد رو می خواستم یا مرحله 2
یعنی شما میگی هیچکسی تا حالا نتونسته روی اخرین درجه گرافیک و بالاترین کیفیت تصویر بازی رو اجرا کنه؟
خوب اگه اینطوریه پس چرا بازی رو توی این حد ساختن که کسی نتونه اجرا کنه
خوب برای چند سال دیگه احتمالایعنی شما میگی هیچکسی تا حالا نتونسته روی اخرین درجه گرافیک و بالاترین کیفیت تصویر بازی رو اجرا کنه؟
خوب اگه اینطوریه پس چرا بازی رو توی این حد ساختن که کسی نتونه اجرا کنه
نه عزیز بازی مشکل نداره . سیستم چند برابر این هم نمیتونه بالا بیاره گرافیکو !!سلام شاید بازی مورد داره چون سیستمی با مشخصات زیر هم
cpu:core 2 speed3ghz
ram 4gig
video:9400gtx
نتونست جواب بده
اینم سه عدد شات از بازی که البته متاسفانه کیفیت تصاویر پایین هست ، درجه های گرافیک تا ته بالاست . کیفیت بالا عکس ها هم بود از صحنه های بهتر ولی حجمش زیاد بود با این سرعت اینترنت نتونستم آپ کنم ، ایشالله بعدا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 30-12-2008 at 21:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)